PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z obrazami

hajjabuzza
31.10.2005, 18:30
Gdzie trzeba wrzucic pliki z obrazami nasciennymi?? :con: Typ pliku to package wiec wydaje mi sie ze do downloads ale jak uruchamiam gre to nie znajduje ich w dekoracjach. No chyba ze gdzie indziej je znajde?? Prosze o pomoc!! Z gory dzienks!!

dina
31.10.2005, 19:03
U mnie nie chce odbijac lustro.Co robic???A przy okazji u mnie sie tez obrazy nie pokazuja na scianach!!!I nie wiem co z tym wszystkim zrobic!!!Pomozcie!!!

simek
31.10.2005, 19:34
Gdzie trzeba wrzucic pliki z obrazami nasciennymi?? :con: Typ pliku to package wiec wydaje mi sie ze do downloads ale jak uruchamiam gre to nie znajduje ich w dekoracjach. No chyba ze gdzie indziej je znajde?? Prosze o pomoc!! Z gory dzienks!!
Wejdź w opcje gry i sprawdź czy włączona jest opcja "Zawartość modyfikowana". Jeśli nie, to ją włącz jeśli tak do musisz ściągnąć meshe /

berata
31.10.2005, 19:48
U mnie nie chce odbijac lustro.Co robic???A przy okazji u mnie sie tez obrazy nie pokazuja na scianach!!!I nie wiem co z tym wszystkim zrobic!!!Pomozcie!!!
Co do lustra... Wejdź w 'opcje grafiki' i zaznacz 'odbicia światła' Jeśli ta opcja będzie niedostępna oznacza, że masz za słabego kompa, by to włączyć.

A co do obrazów... Obrazy pokazują się jedynie na wyskokich ścianach, bądź na ruchomych ścianach, ale tylko w miejscu, gdzie ściana jest wysoka. ;)