Zobacz pełną wersję : Filmy na okazje
Wiem, że przy pierwszym pocałunku, bara-bra i narodzinach dziecka (itp) powinny być filmiki. U moich koleżanek są. Niestety u mnie ich nie ma. Nie chodzi, że jakoś specjalnie rozpaczam z tego powodu, ale np. chciałabym zobaczyć koniec studiów mojego sima;)
ta opcje mozna wlaczyc w mijescu, gdzie regulujesz grafike. niestety jesli masz za slabego kompa/karte moze nie byc aktywna. poszperaj tam, moze akurat! :)
Lapis_Lasuli
06.11.2005, 18:45
Dokładnie nazywa się podgląd wydarzeń specjalnych.
A co do zakończenia studiów i filmiku do niego, to jeszcze mi się nie trafiło. Never. Ale to może tylko mój pech...
Wydarzenia specjalne możesz też oglądać po wpisaniu kodu : boolProp chooseCameraSpecialEventEnabled true. :)
Wydarzenia specjalne możesz też oglądać po wpisaniu kodu : boolProp chooseCameraSpecialEventEnabled true. :) Ja wpisałem ten kod i zamiast filmiku słychać tylko dźwięk! Z obrazem jest tak że się rusza w prawo w lewo wprawo w lewo do konca dzwieku filmiku (tak jak by się trząsł). Może to przez to że mam tylko 256 MB Ram? Jak bym dikupił tej pamieci to bylby filmik?
Mnie na 256 pamięci chodziło bez problemów. Może problem tkwi w karcie graficznej?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.