Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czy NA STUDIACH będzie mi działać?

Bartas
07.11.2005, 17:38
Wiem ze to jusz pisałem w innym temacie, ale nie wiem gdzie to podczepić

Chcę kupić dodatek "na studiach". Nie jestem jednak pewien, czy będzie mi działać. Chcę grać w rozdzielczości 800x600. Konfiguracja mojego komputera to:
Intel Pentium4 1.80Ghz;
Karta graficzna ATI Radeon 7500 64Mb (chyba obsługuje T&L);
256 MB pamięci RAM;.

OPROGRAMOWANIE: Windows XP Professional bez SP;
DirectX 9.0c;
Oryginalna gra The Sims 2
P.S. TS2 działa mi gładziutko na 800x600:-D

Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Nie chcę tracić pieniążków jak ni będzie mi działać :1smutny: :1smutny: :1smutny:

simek
07.11.2005, 17:47
Wiem ze to jusz pisałem w innym temacie, ale nie wiem gdzie to podczepić

Chcę kupić dodatek "na studiach". Nie jestem jednak pewien, czy będzie mi działać. Chcę grać w rozdzielczości 800x600. Konfiguracja mojego komputera to:
Intel Pentium4 1.80Ghz;
Karta graficzna ATI Radeon 7500 64Mb (chyba obsługuje T&L);
256 MB pamięci RAM;.

OPROGRAMOWANIE: Windows XP Professional bez SP;
DirectX 9.0c;
Oryginalna gra The Sims 2

Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Nie chcę tracić pieniążków jak ni będzie mi działać :1smutny: :1smutny: :1smutny:

Intel Pentium 4- doskonale:)!
Ati Radeon 7500 - dobrze
256 mb ram - źle:( Nie oznacza to że ci nie pójdzie, ale gra będzie się ciąć:( Najlepiej posiadać 512 albo 1024 MB Ram
DirectX9 - dobrze
Orygianalna Sims2 - dobrze Gra ci pójdzie. Grać ci będzie się w miarę komfortowo, ale jak już mówiłem, lepiej posiadać więcej pamięci Ram. Jezeli masz pieniądze, dokóp pamięć Ram (wtedy gra będzie działać doskonale, pięknie i płynnie) a jeśli nie masz pieniedzy, będziesz musiał pogodzić się z "lekkim" przycinaniem gry, chyba że uwstawisz opcje na niskie, gra będzie chodzić tak jak byś miał 512 MB Ram.

Ps. warto kupić ten dodatke, jest EXTRA!:)

Bartas
07.11.2005, 17:50
Cieszę się, że tak uważasz. Ja tez lubie ten dodatek. Tyle o nim czytałem! Co do gry gram na 800x600 i niskich detalach....

A czy na tych detalach będzie mi działać NOCNE ŻYCIE?

Shadof-kun
08.11.2005, 16:10
Tak, przynajmniej mi działa =3. I zgadzam się z Simkiem, bardzo się tnie... A Nocne Życie jest troszke gorsze od NS, ale też fajne.