Zobacz pełną wersję : Zacina się... nietypowo
Postanowiłem uruchomić TS2 na komputerze zapasowym (Cel 450Mhz, 192RAM, Geforce 2 MX 200 32MB). O dziwo, działa całkiem ładnie, na otoczeniu animacje samochodów działają bardzo płynnie i to na średnich detalach. Jednak gdy wchodzę do rodziny, to po ok. 2min bezproblemowej gry gra zawiesza się na amen. Dodam jeszcze, że z racji na brak możliwości postawienia oddzielnego monitora, komputer podłączony jest do telewizora przez TV-OUT i cały czas włączony jest TVTool (program sterujący systemem odbioru, pozycją itp., bez niego nie byłoby kolorów). Czy ktoś wie jak mi pomóc?
bloodwave
10.11.2005, 22:12
Sądze, że poprostu twój komp sobie wypruwa flaki aby gra chwile działała, a gdy dochodzi do gry rodzinką musi się wysilić jeszcze bardziej....i nie wyrabia i sie zawiesza, więc nic z tym nie zrobisz niestety..... O_o bo to wbrem prawą logiki....aczkolwiek...mnie już chyba nic nie zdziwi..
Jednak tak się dzieje, gdy chcę włączyć jakąkolwiek grafikę 3D, np. The Sting! (do szczęścia potrzebuje 300Mhz, 64Ram i 16M grafiki). Spróbuję przeinstalować system, bo ostatnio jakieś mi błędy w grach wyskakują, niektóre w ogóle nie chcą ruszyć (wcześniej wsystko było OK). Pewnie coś śmieci mi komputer, bo nawet karty dźwiękowej nie mogę zainstalować (wcześniej działała).
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.