Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : gdzie to Dziwnowo???

Anyo Hiroshiko
12.11.2005, 10:26
gra mi sie od jakiegos czasu sama wylacza (tyle sie napracuje przy domach a ona takie swinstwo robi...) a teraz zniknelo Dziwnowo. wcale nie przez to ze tam nie gralam tylko ot tak zniknelo... prosze powiedzcie jak mozna je przywrocic... ;( ;( ;(

moniak1993
12.11.2005, 12:02
Marson zamiast zwracać uwagę byś jej pomógł!

Ja miałam to samo tylko ze z Miłowem. Nie miałam wogole Miłowa! lecz po zainstalowaniu dodatku "NOCNE ZYCIE" wróciło ;) - musisz zrobić reinstalke, zrob kopie zapasową całego folderu "THE SIMS 2" i skopiuj go na pulpit, odinstaluj grę i zainstaluj jeszcze raz. Powinno zadziałąć, napisz rezulatat ... czy masz Dziwnowo czy nie... - czekam!

twój stary
12.11.2005, 12:33
musisz skopiować pewien plik. wejdź tam gdzie masz zainstalowane simsy( np. C:\Program Files\EA GAMES) i wejdź w folder TSData>Res>User Data>Neighborhoods i cały folder N002 przekopiuj do Documentsand Settings>nazwa użytkownika(np. administrator)>moje dokumenty>ea games>the sims 2>neighborhoods i tam go wklej. powinno pomóc, jeśli nie, to zostaje ci chyba tylko ponowne zainstalowanie gry.

arek_91
12.11.2005, 21:59
u mnie też tak było, ale był błędy na dysku twardym. Spróbuj przeskanować dysk...

Lesiek
14.11.2005, 20:15
Witam wszystkich na tym forum, właściwie po raz pierwszy, poza kilkoma epizodami... ;)

Miałem też podobny problem - znikające Miłowo, wtedy też szukając ratunku zarejestrowałem się na tym forum. Kombinuj, może Tobie się uda... Po prostu trzeba wykonywać kopie zapasowe... ;)