Zobacz pełną wersję : tradzik!!!!!?????
krowka_13
12.11.2005, 18:44
:(mam problem z trądzikiem- nie mam w lustrze opcji posmarowania maścią czy czegoś podobnego, czegoś związanego z trądzikiem.tylko: popraw wygląd, ćwicz romantyczne pozy, ćwicz przemówienia i coś tam jeszcze. mam oryginalne, wszystkie trzy jak dotąd, płyty. Dodam że było to u nastolatka, jeżeli to coś zmieni. Być może też nie ma tej opcji w ostatnim lustrze z wystrojem na 6. (nie pamiętam nazwy)
Czasem się zdarza, że jakiś przedmiot z netu blokuje niektóre funkcje.
No i ta opcja się pojawia wyłącznie dla simów z trądzikiem.
blue eyes
12.11.2005, 21:00
O_o :O a jak mieć trądzik?bardzo proszę o odpowiedz.Lecz pamiętaj,trądzik nie jest trendy.:);)
moniak1993
12.11.2005, 21:09
Trądzik mają niektóre nastolatki, w mojim przypadku miał Damian Biedak :D - wygladal okropnie ale i tak Andzelika go kochała B) - dobrze ze na tradzik jest masc
U mnie "okres trądzikowy" przechodzi każdy nastolatek, ale całe szczęście, że to przechodzi... :)
Jak zainstaloałem NZ to miałem tradzik ale po zainstalowaniu NŻ jusz nie ;( (jeszcze bedzie The Sims NZI [NIEPAMIETAM JAK SIE ROBI ZI])
POZDRO dal fanuw wojny na pacyfiku.!.
O_o :O a jak mieć trądzik?bardzo proszę o odpowiedz.Lecz pamiętaj,trądzik nie jest trendy.:);)
Nastolatki mają trądzik jeśli ich poziom higieny spada poniżej bodajże polowy, czyli z brudu :D
krowka_13
24.12.2005, 09:30
;( ale ja nie sciagnelam tego z netu, to zwykle lustro, w zadnym z nich nie ma masci! jest gdzies jeszcze ta masc czy co tam? cos, co pomoze na tradzik???
mi sie tam bąbel zdarzył gdzies tylko 2 razy, i wcale moi simowie nie mieli złej higieny ;p naszczęście jest na to maśc , i wszystko znika po dniu ;]
krowka_13
16.01.2006, 16:30
wlasnie chodzi o to, ze JA NIE MAM tej masci!!!!!nie mam takiej opcji w zadnym lustrze!!! i pytam sie czemu moze wiecie moze mam sp****e lustra, bo tez nic sie w nich nie odbija!! :(
lili_virgin
16.01.2006, 17:45
Co z tą maścią to nie wiem może masz jakieś dodatki ściągnięte z neta? No ale co z odbiciem w lustrze to wiem. Trzeba to ustawić w opcjach grafiki! To sie nazywa Odbicie światła czy jakoś tak. No mam nadzieje że choć ciut pomogłam. :con:
Jezeli to dziewczyna ma tradzik, zalatw to pudrem, tym najjasniejszym a grzywke zakryj jakims fajnym fryzem. Jezeli chlopak, no to juz gorzej...
szabatka, czy od naszego usposobienia zależy to, czy mamy syfy czy nie? ;) Wlaśnie sadze, ze z tym to nie ma nic wspólnego.
jestes pewna, że nie masz tam opcji "Użyj Maści na Trądzik?" u mnie zdarza się to b. rzadko.. może sobie zapuszczę któregos sima ;P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.