Zobacz pełną wersję : Działki na Alej Wiązuw
Gdy zburze jedną z działek na Aliej Wiązuw i jak zbuduje własną to w trybie życia żaden sim nie chcę przybyć.
eeeeeeeeeeeeeeh tak jest zawsze czy jak sie samemu wybuduje czy nawet jak sie samemu kupi ja sie z tym juz meczylam i bylam zla ze nie mam przyaciol
Jak ja robie to zawsze inni są, a napewno jest tam dzióra do weścia i wyjścia?
a czy czarna dziurajest potrzebna zeby wieska przychodzila ?
Edeta Kudou
30.12.2003, 18:43
No dziury są bardzo potrzebne bo tylko przez nie inny mieszkańcy się tam dostają...a przynajmniej jeszcze nie zauważyłam żeby ktoś tym balonem przyleciał :D
ale te czarnedziory tak ja je mialam i nic !
A wogóle gdzie jest ta aleja Wiązuw???
Originally posted by Kamcia@Dec 31 2003, 11:43 AM
A wogóle gdzie jest ta aleja Wiązuw???
W Abrakadabrowie, a gdzieżby indziej? :lol: ;)
Już wim ale Aleja Wiązów pisze się przez ó zamknięte dlatego nie wiedziałam o co łazi.
Edeta Kudou
31.12.2003, 12:26
Tylko przez to nie wiedziałaś?
Niedomyślna z ciebie dziewczyna...;) :lol:
A z tym ze nie przychodzą to chyba jakiś błąd jest bo kilka osób już tak mówiło...
likagirl
15.03.2004, 18:36
:huh: Hm ja miałam czerwonego smoka i on mi wszystko palił więc go w końcu zamknełam w wybudowanym pokoju dopóki nie nauczy si,e dobrych manier .Oczywiście dałam tam mu jego koszyk i śmieci do jedzenia oraz gryzak.Mam czerwonego smoka a on jest podobno najgorszy(w sensie niegrzeczny), ale mam też zielonego smoka z netu go ściągłam podam wam stronke, http://sims.kelsha.net na niejn są też muhomory i inne fajne rzeczy
pozdrawiam papa :)
Czajniczek
15.03.2004, 18:40
Czytałaś rozdział o smokach? Tam jest napisane że czerwony jest najbardziej gorący.
Wszędzie tak jest.U mnie też <_<
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.