Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : mam problem z gra..

asiulka89
13.11.2005, 19:33
niedawno zainstalowałam gre na nowo . i zaczeła sie zacinać... nie wiem co robic. kiedys gra chodziła normalnie .. moj komputer spełnia wszystkie wymogi gry .. wiec nie wiem o co choidz ,, na pomoc !!! ;(

▫Lily▫
13.11.2005, 19:39
Po pierwsze :sprawdź czy jakieś programy nie działają w tle np. Antyvirusy itp.
Po drugie: może masz jakieś virusy?albo robale? sprawdź!
Po trzecie: Może masz za dużo dodatków? Przenieś Download w inne miejsce i sprawdź czy nadal tak chodzi.
Po czwarte:Sprawdź na jakich parametrach masz wszystko ustawione, jeżeli masz grafikę na wysoką ,zniż twój komp może tego nie wytrzymywać.
A tak wogóle napisz Dane o twoim kompie (karta graf.,procek,RAM-y)

asiulka89
13.11.2005, 19:48
procesor: AMD Atklon(tm) XP 2500+ 1.83 GHz
512 ram ; karta NVIDIA GeForce FX 5200
przeskanuje kompa.. i sie zobaczy..

asiulka89
14.11.2005, 17:32
skanowałam kompa.. nie ma wirusów
pokasowałam nawet niektóre "ciezkie" programy .. co moge jeszcze zrobic bo to nic nie pomogło ? :
;(

Vanillienné
14.11.2005, 18:28
A dodatki...? Patche i tak dalej?

Agnieszka14
14.11.2005, 18:29
Po pierwsze :sprawdź czy jakieś programy nie działają w tle np. Antyvirusy itp.
Po drugie: może masz jakieś virusy?albo robale? sprawdź!
Po trzecie: Może masz za dużo dodatków? Przenieś Download w inne miejsce i sprawdź czy nadal tak chodzi.
Po czwarte:Sprawdź na jakich parametrach masz wszystko ustawione, jeżeli masz grafikę na wysoką ,zniż twój komp może tego nie wytrzymywać.
A tak wogóle napisz Dane o twoim kompie (karta graf.,procek,RAM-y)

Ja też mam ten problem, cały czas mi się zacina gra. Komputer mam od niedawna i nie wiem gdzie się sprawdza pamięć ram , karte graf itp. Możesz mi napisać gzie się to sprawdza??? prosze o pomoc!!!

moniak1993
14.11.2005, 18:38
Agnieszko, kliknij na pulpit i kliknij na 2 lub 3 klawiszem od myszki "MOJ KOMPUTER" i wybierz opcje "WŁASCIWOSCI" . I tam jest wszystko o twoim komputerze,jakie ma parametry ITD. :)

Edit : Kiknij... (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15007) i sie dowiesz jakie są potrzebne częśći w kompie aby zagrać w simy.

asiulka89
14.11.2005, 20:05
:O własnie cos ostatnio obiło mi sie o uszy z tym patch.. o co w tym chodzi do czego to jest ?? :O