PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z ciuchami

Harrison
14.11.2005, 15:34
Moze to nie jest problem,ale mnie to bardzo interesuje dlatego tak sie dzieje,no chyba ze cos nie tak robie,albo czegos nie robie:)Ale do rzeczy,dlaczego po wybraniu sims, kiedy umieszczam go w domu,i chce przebrac np. w inne ubranie codzienne mam do wyboru tylko jedno,skoro przy tworzeniu sima bylo ich pelno?Tak samo mam ,kiedy sim jest w akademiku.Prosze o pomoc/podpowiedz,itp.Tylko nie smiejcie sie z tak blahego problemu,gram w ta gre dopiero od wczoraj:)Z gory thx za odpowiedz:-)

Joniss
14.11.2005, 15:55
Tu jest trochę inaczej niż w TS1. Musisz pojechać do miasta i kupić parę ubrań. Po prostu :) Życzę miłej gry
Joniss

Lapis_Lasuli
14.11.2005, 15:57
Po prostu... W trybie tworzenia masz pokazane wszystkie dostępne ubrania. I znich wybierasz sobie po jednym z każdej kategorii. I tylko te wybrane masz w szafie. Jeśli chcesz mieć inne, musisz pojechać do miasta, do butiku. Tam klikasz na wieszak i wybierasz: Kup -> (tutaj wybierasz kategorię. np ubranie codzienne) No i wkładasz do koszyka wszystko co Ci się spodobało (oczywiście za simleony). Potem klikasz OK, sim podchodzi do kasy i płaci za ubrania. Przyjeżdżasz do domu, klikasz na szafie, wybierasz "zaprojektuj ubranie" i "ubranie codzienne" i tam masz już wybór ;)

Harrison
14.11.2005, 16:15
aha,no niby roziwazanie bardzo proste,ale pewnie bym sie szybko nie skapnal:)
Dzieki ogromne za odp:)