Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ładowanie domów

Bea
16.11.2005, 07:36
mam maly problem otuz zawsze sciagalam sobie ladne domki i bez problemu je ładowałam az do teraz jaki kolwiek domek z jakielkolwiek strony sciagne niemode go zaladowac do mojej gry otuz pisze ze" ten elemet wymaga dodatku,ktory niezostal zainstalowany " i oco chodzi nieraz sciagalam z tych stron domki i bylo ok a teraz niedarady czy czeba miec jakiegos haka albo cos innego? prosze pomuzcie:(

moniak1993
16.11.2005, 08:04
Kochana to proste, może nie masz na studiach....albo nocnego zycia...i Ci się ten domek do gry nie zainstaluje! :) . Musisz kupić ten dodatek którego jeszcze nie masz w swojej kolekcji, moze nie masz Nocnego Zycia albo Na studiach... bo jesli go nie kupisz i nie zainsatlujesz to gra nie bedzie Ci chodzić. ;)

Bea
16.11.2005, 11:41
mam wszystkie dodatki i wlasnie oto chodzi ze MAM wszystko gralo a teraz nie:(

berata
16.11.2005, 11:53
Ja też miałam ten problem nie wiedzieć czemu. :| Dokładniej polegało to na tym, że wszystkie pliki typu sims2.pack potrzebujące dodatku Nocne Życie nie chciały się instalować, bo właśnie wyskakiwał ten komunikat. :O Dodam, że mam wszystkie dodatki oryginalne. Problem rozwiązałam ściągając sobie ten (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706) program i instalując wszystko z jego pomocą. Po jakichś 2 dniach program wywaliłam i o dziwo teraz mogę już instalować wszystko bez wyjątku i mam spokój z komunikatem. Zrób to samo, u Ciebie też powinno się udać. :)