Zobacz pełną wersję : Najgorsze i najfajniejsze zadanie
Katarzynka
29.12.2003, 18:37
Helo.Nie wiem czy byłtaki temat.Tak był to smiało kasujcie:) No więc tak. Jakie zadanie od sprzedawców najbardziej sie podoba i najbardziej niepodoba? Dla mnie najgorsze zadanie to to aby zniszczyć te głupie obłoki a najfajniejsze to wtedy kiedy ja coś dostaje i mam komus przekazać.... (wtedy of corse jeśli mi to potrzebne) zabieram sobie :D
dla mnie też są najgorsze te obłoki i ten cmentarz z pomnikami bo ich nie rozumiem, a najleprze przekazanie czegoś komuś i wyścigi z tymi grzybami :P
Najglupsze to jest wyscigi na grzybki a najlepsze pojedynki........
Samantha
29.12.2003, 18:47
Ja najbardziej lubię wyścig muchomorkowy i szkuać składników dla sprzedawców...
A najbrdzej nie lubię tych chmur... bardzo pracochłonne :P
Ja nie lubie cmentarnej łamigłówki, nie wiem o co w niej chodzi :(
A moim ulubionym zadaniem jest dostarczanie komuś składników ( :D podobnie jak Katarzynka czasami je biorę albo oddaję. Lubie tez uszczęśliwiac innych ludzi bo to dosyć proste. :lol:
Katarzynka
29.12.2003, 19:38
Z uszczęśliwianiem to bardzo proste bo uzuwam czaru "uszczęsliwianie" :D A mam tego dosyć sporo bo moge użyć go 40 razy:)
ooo 40 razy fajnie a ja lubie te obloki ( ale jestem oryginalna) one mi nie zajmuja duzo czasu a inne lubie chcyba tak samo no i tego cmentarza nie nawidze !
adamsikowicz
29.12.2003, 19:55
Najbardzziej nie lubię tego zadania z grzybami i tej cmentarnej łamigłówki. Najłatwiejsze jest uszczęśliwianie, pojedynki i dostarczanie składników.:D
Ps
Czy wie ktoś o co biega w tejłamigłówce z grobami??:P
w ktoryms temacie na forum bylo to opisane ale niestety nie wiem gdzie warto poszukac
Katarzynka
29.12.2003, 20:16
Ja tlko raz miałam tą łamigłówke i po chwili zrobiłam to zadanie.Klikałam i tak sie jakoś ułozylo:)
może ktoś tu napisze o co chodzi z tymi grobami ??
agatka678
30.12.2003, 12:50
Ja go nie rozumiem ale jeśli nie chcecie żeby dawali wam to zadanie to wystarczy skasować tę nagrobną łamigłowkę.
Dla mnie najtrudniejsze są dwa zadania: te chmurki co usypiają i te dotykanie muchomorów z Marą (tą sprzedawczynią :angry:).
Ale najłatwiejszym jest dla mnie, że sprzedawca prosi mnie o jakiś przedmiot i ja szukam po ludziach :)
Pozdro!!
andonezja
30.12.2003, 22:02
tak, byl taki temat (a tak wlasciwie ankieta)
ja lubie wszystkie, tylko wnerwia mnie muchomorowy wyscig.
a teraz andonezja bedzie was ratowac ;) :
celem cmentarnej lamigowki jest wyjecie (czy jak to nazwiecie, wyciagniecie, odsloniecie itp) wszystich nagrobkow. z tym ze przez zmiane polozenia ktoregos z nagrobkow, zmieniaja sie wszystkie dookola (czyli wszystkie wsuniete stana sie wysuniete i odwrotnie).
to na prawde nie jest trudne. jak ktos nadal nie kapuje to moze skrobnac na PW albo troszke sie pomeczyc ;)
Smeagolina
31.12.2003, 08:04
Trzeba czytać instrukcję, tam jest wszystko napisane. ;)
Moje ulubione zadanie to dostarczenie komuś jakiegoś składnika. A najgorsze te obłoki...
Originally posted by Smeagolina@Dec 31 2003, 10:04 AM
Trzeba czytać instrukcję, tam jest wszystko napisane. ;)
Moje ulubione zadanie to dostarczenie komuś jakiegoś składnika. A najgorsze te obłoki...
Moje tak samo. Rozweselenie kogoś też jest łatwe jak się ma "uszczęśliwienie".
Buka :lol: Nie ma innego sposobu na rozweselenie sima niż czar "uszczęśliwienie"
Originally posted by Żabka@Dec 31 2003, 08:25 PM
Buka :lol: Nie ma innego sposobu na rozweselenie sima niż czar "uszczęśliwienie"
Można przecież osiągnąć sukces bez pomocy magii - np. zaprzyjaźniając się z tym kimś ;)
Ja najbardziej lubię: przekazywanie składników, uszczęśliwianie i pojedynki ;) A najbardziej nie lubię: łamigówki z grobami i chmurek ;) Co do Muchomorków to mi jest obojętnie :P Raz się wygrywa, a raz nie :P
Katarzynka
01.01.2004, 13:27
Jak są te grzybki i wyscigi to najlepiej mieć teleportacje.
Najgorsze zadanie dla mnie to:
cmentarna lamiglowka i muchomorowy wyscig.
Najfajniejsze zadanie dla mnie to:
uspiajace chmury,rozweselanie kogos i dostarczanie przedmiotow.
Dla mnie najlepszym zadaniem jest przekazanie przedmiotu ^_^ a najgorszym obłoki :angry: - fuj!!!
u u mnie
najfajniejsze- że to juz ostatni dodatek
najgorsze- kolejny dodatek -_-! a do tego niettrafny... (^_^)
Najfajniejsze jest przekazanie komuś czegoś oraz kupienie od kogośnp.czerwona cegła i danie tego Aptekarzowi Toodowi.
A najgorsze są obłoki i grzybki i jeszcze cmentarzysko.
Katarzynka
03.01.2004, 14:16
Originally posted by (xXx)@Jan 3 2004, 11:00 AM
u u mnie
Ej cos ci sie pomyliło. Chodzi o zaklęcia najfajniejsze i najgorsze... Tak właściwie to nie wiem nawet o co ci chodzi.
Dla mnie najfajniejszy jest ten cmentarz (trzeba skumac o co tam chodzi) a najgorsze..... muchomory
Originally posted by Katarzynka+Jan 3 2004, 03:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Katarzynka @ Jan 3 2004, 03:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-(xXx)@Jan 3 2004, 11:00 AM
u u mnie
Ej cos ci sie pomyliło. Chodzi o zaklęcia najfajniejsze i najgorsze... Tak właściwie to nie wiem nawet o co ci chodzi. [/b][/quote]
No właśnie - chodzi o najgorsze i najfajniejsze zadanie wyznaczone przez któregoś z kupców w Abrakadabrowie ;) Katarzynko też nie wiem o co xXx chodziło... ;) Ale zresztą nie ważne! :P :P
wiem.teraz już wiem...........sorki.....chyba byłem nietrzeżwy (hehe)
Dla mnie najfajniejszym zadaniem jest znalezienie lub dostarzenie jakiegoś przedmiotu :) ale za to nie lubię usypiających obłoków <_<
Moniczykita
06.02.2004, 14:52
Ja lubie rozweselać simków, a nienawidze cmentarnej łamigłowki i grzybowy wyścig..
Ja najbardziej lubię zadanie że trzeba jakiś przedmiot zdobyć i go dać sprzedawcy.
Ja lubie wszystkie zadania. Kiedyś narzekałem, że nie mam konfetti klowna, a teraz mam i ch 13!!! Nie wiem o co chodzi w cmentarnej lamigłówce!
Ja najbardziej lubię pojedynek za sprzedawcą. To bardzo widowiskowe zadanie. Tylko dlaczego obserwatorzy biją brawo mojemu przeciwnikowi kiedy wygrywam :blink: :blink: :blink:
Najnudniejsze są dla mnie usypiające obłoki. Kiedy dostaję to zadanie to odchodzę i go nie wykonuję :D
ej a od kogo dostaje sie te zadenie z grobami...a i jeszcze jedno jak zdobyć czarną roże??? :huh:
Originally posted by oKo@Feb 11 2004, 01:43 PM
ej a od kogo dostaje sie te zadenie z grobami...a i jeszcze jedno jak zdobyć czarną roże??? :huh:
Od sprzedawców znajdujących się na tej samej działce, co ta łamigłówka.
A temat o czarnych różach jest np. tu: http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4531
wielkie dzienki galazek!!! :D
Originally posted by Ayla@Feb 10 2004, 04:17 PM
Najnudniejsze są dla mnie usypiające obłoki. Kiedy dostaję to zadanie to odchodzę i go nie wykonuję :D
Te obloczki psuja samopoczucie sima....Glupie obloki...
Wampirencja
13.02.2004, 11:02
Najfajniejsze zadanie to płytki nagrobne. Lubię gry logiczne! Głupie są grzybki, bo nie zawsze wszystkie wyłapię, a mój sim jak na złość zawsze się ślimaczy... '
(No i fajne są pojedynki bo zawsze wygrywam)
Blue Girl
01.03.2004, 16:32
Moim najlepszym zadaniem jest przekazanie komuś czegoś i zniszczenie obłoków, a najgorszym jest prześcignięcie się przez dotykanie muchomorów.
Nie lubie grobowej łamigłówki bo mi nigdy nie wychodzi <_< Chmury tez sa dosyc upierdliwe...Glupie tez jest uszczesliwienie kogos lub grzyby gdy sie nie ma czaru "uszczesliwienie" i zdolnosci teleportacji, a reszta jest juz ok :P
Ja najbardziej lubie dostarczac przedmioty i likwidowac usypiajace chmury, nie lubie wyscigów kto dotknie wiecej grzybków bo oni oszukuja..
A ja uwielbiam zadanie z dotknięciem grzybków :) Jak masz zdolność teleportacji to będziesz mistrzem :) Ja nim jestem :)
kaczor_TheSims
03.03.2004, 10:33
Ja tez nieprzepadam za chmurami i grzybami wkurzaja mnie one :angry:
Originally posted by Marvel@Dec 29 2003, 08:40 PM
dla mnie też są najgorsze te obłoki i ten cmentarz z pomnikami bo ich nie rozumiem, a najleprze przekazanie czegoś komuś i wyścigi z tymi grzybami :P
Dla mnie też
odnawiam,wiem.
ale juz sie cosik spiaca robie( :blink: ) i nie wiem jak zdobyc piasek czasu(moje drugie zadanie :D
no wiec skoro drugie to moge wyrazic tylko jedne-najgorsze zadanie:chmurki.na poczatku nie wiedzialam gdzie one sa <_< i gdy je zauwazylam to bylo ich strasznie duzo
ps.gdzies o tym czytalam ale skleroza lapie....jak zdobyc jajo smoka?
Originally posted by ktos@Mar 7 2004, 11:36 PM
odnawiam,wiem.
ale juz sie cosik spiaca robie( :blink: ) i nie wiem jak zdobyc piasek czasu(moje drugie zadanie :D
no wiec skoro drugie to moge wyrazic tylko jedne-najgorsze zadanie:chmurki.na poczatku nie wiedzialam gdzie one sa <_< i gdy je zauwazylam to bylo ich strasznie duzo
ps.gdzies o tym czytalam ale skleroza lapie....jak zdobyc jajo smoka?
Piasek czasu kupujesz u Mary,a smocze jajo u Wampirzycy Wiki
filiprafcio
20.03.2004, 13:33
Ja najbardziej nie lubie cmentarzowej łamigłówki a najbardziej lubię znaleźdż przedmiot i przekazać przedmiot :)
Czajniczek
20.03.2004, 14:00
Ona jest prosta! Wystarczy aby wszystkie nagrobki się schowały, a potem kliknąć w miejsce gdzie jest środkowy i buum! Zrobione. :D
Simmaniaczka
20.03.2004, 14:19
Mi się osobiście najbardziej podoba muchomorowy wyścig... ;)
Kubeczek
28.03.2004, 15:20
Najgorsze - chmury i cmentarz (mój avatar)
Najlepsze - dawanie składników
reszta - taka sobie
Najtrudniejszy są nagrobki.Ile razy się namęczyłam tyle samo razy dałam za wygraną :P <_< Najbardziej lubie muchomorowy wyścig,a najłatwiejsze jest dostarczanie składników.
:o ja też nis cierpię obłoków i muchomorów,zawsze rezygnuję i wracam do domu.Weszta jest znośna. B) :lol: :D
Ja nie cierpie muchomorów, obłoków i - tu będę oryginalna :P - wkurzaja mnie pojedynki. Fajne jest 'bumbumbum' i dostajesz magimony, ale za pojedynki ZAWSZE dostaje rzęsy czarodzieja... Mam juz 10sztuk... A ulubione to szukanie tych cegieł itp., rozweselanie i przekazywanie skladników. Nagrobna łamigłówka mi zwisa - nie jesdze na tamta działkę :D
Harimatris
03.04.2004, 10:06
Ja uwielbiam tą usypiającą mgłę i dostarczanie składników. Nienawidzę tej cmentarnej zagadki i dotykania grzybków. <_<
Zaria'dna
03.04.2004, 17:45
jak na razie:
muchomory - bleee
dostarczanie składników i znajdywanie przedmiotów wśród simów - yeeeah :P
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej lubię:
z tymi obłokami i szukanie u innych simów składniki [jak czegoś potrzebuję to sobie zostawiam, a jak nie to oddaję, temu od kogo mam zadanie].
A nie nawidzę - muchomorków [ten wyścig]. Oszukują, że mi sie grać odechciewa :angry:
Simfanka#1
10.04.2004, 10:15
Ja najbardziej nie cierpię wyscigów z grzybami, obłoczki nawet da si znieść(moja sioramówi ze jestem w tym niesła! :)) najbardziej lubię pojedynek i jak musze cos dostarczyc albo wziąc od kogos :)
Mi najbardziej podoba sie dostarczanie składników i zdobywanie ich dla sprzedawcy no grzybki też są fajne. Ale najgorsze co może być to niszczenie tych obłoków no i czasami ten cmętaż juz lepsza jest poprawa nastroju chociaż też za nią nie przepadam.
mysialinka
09.05.2004, 18:02
JA nie lubie tych chmur a najbardziej lubie szukanie np. Złotego jabłka. BNie lubie też gdy bardzo mi zależy żeby dostać konfetti klauna a dostaje pióro pegaza albo coś innego! ;)
Simfanka#1
09.05.2004, 18:16
no mnie tez to strasznie denerwuje! :angry: chce np konfetti a tu piec razy rzesy czarodzieja! <_< beznadzieja! szkoda ze nie mozna sobie wybrac skladnika ktorego sie potrzebuje... :unsure:
Kasiandra
10.05.2004, 07:44
Ta łamigłówka cmentarna jest prosta jak drut :D . Ja naj bardziej lubie szukanie przedmiotów :) ,a nienawidze tych chmur :angry:
tych chmur to chyba każdy nie lubi.Ale są i również i fajne zadania a najgorsze w tych chmurkach to to że traci się mnustwo energi.
SOSIk_ona
10.05.2004, 13:46
łamigłówka jest fajna ;PPP podoba mi siem
A ja lubię te chmury :) . Ale najgorsza dla mnie to ta łamigłówka :angry: , a najprostrze to dostarczenie komuś jakiegoś przedmiotu :D .
Pozdrawiam
mysialinka
12.05.2004, 15:40
Właśnie powinniśmy sobie wybierać dany składniuk tak jak np. kupujemy ubrania w simsach albo sie przebieramy !
według mnie!!!!! :ph34r: Najfajniejsze zadanie to jak sprzedawcy dają ci składnik i mówią dostarcz to ........ mam nadzieje że nie weżmiesz tego dla siebie i ja wtedy trach zabieram!!! Głupie są grzybki z tymi co biegają i teleportują się tylko wika nie oszukuje
Kamilllek
30.08.2004, 19:44
Ja najbardziej lubię cmentarną łamigłówkę a nie lubie grzybków !
w cmentarną łamigłówke się gra tak : to jest gra logiczna jest tam 9 pól (kamienie i grobki) są poukładane 3X3 a jak klikniesz w jededno pole to wrzystkie pola obok tego pola się zmieniają czyli wysuwają lub howają się grobki . to jest coś takiego :
- - to grobek
- to kamień
____
|-| |-|
------
| |-| | ale kombinuje
------
| |-| |
'''''''''
jak klikniesz w prawy dolny rug zmieni się na coś takiego :
____
|-| |-|
------
| |-|-|
------
| | |-|
'''''''''
jak teraz klikniesz w lewy dolny rug będzie coś takiego :
____
|-| |-|
------
|-|-|-|
------
|-|-|-|
'''''''''
no i w tym przyradku mamy 8 grobków na 9 możliwych :P trzeba dalej kombinować :P :P :P
Rany, tyle tu tych kresek ze trudno sie polapac :P
Akselandra
30.08.2004, 20:48
Nie lubię muchomorków, a wszystkie inne zadania lubie, a najbardziej lubie... ...chyba... ...uszczęśliwienie kogoś albo dostarczenie składnika, tylko szkoda, że nigdy nie ma do dostarczenia diamentowego pyłu :(
kolczasta
30.08.2004, 21:08
Ja nie lubie chmurek i muchomorow tez... Najlepiej jest dostarczyc jakis kladnik albo kogos rozweselic :)
nie nawidzę tych chmur - tyle z nimi roboty że sim od razu traci całą energię <_< ścigać się z tymi grzybami też nie lubię - tylko z Viką można sie pościgac bo Mara i ten Sprzedawca oszukują... fajne sa pojedynki i ta łamigłówka - a najlepiej jak każą dostarczyć jakiś przedmiot :wub:
Ha najbardziej lubie pojedynek, cmentarną famigłówkę i te przedmioty żeby odnaleść albo dostarczyć. :D
Najgorsze są grzyby, bo bardzo rzadko mi sie udaje, chmury, ponieważ jest z nimi za dużo pracy i to rozweselanie :wacko:
Kamilllek
31.08.2004, 10:02
jak wam się kreski nie podobają to proszę bardzo (czerwoną kropeczką zaznaczyłem co nacisnołem) :
jak wstawiać zdjęcia z dysku ???
Ja koffam grzybki (ale tylko z Wiką) Dostarczanie przedmiotów, nie cierpię na za to tych obrzydliwych oblokow i rozweselania. Ngdy mi sie nie udało nikogo rozweselić.
Mi podoba się też uszczęśliwienie bo jak mam zaklęcie uszczęśliw kogoś to jest fajnie bo robie tylko trach różdżką i mam składnik w kieszeni. Nie lubie obłoków bo trzeba siedzieć i się męczyćklik, klik, klik, klik, klik ........ :wacko:
Akselandra
31.08.2004, 14:38
Może sobie pomyślicie, że jestem jakaś pomylona, ale ja lubię obłoczki... :D
karolina
31.08.2004, 14:53
obłoki i muchomory są najgorsze, a szukanie składników, albo poprawianie humoru-ok :D
Szczerbata
31.08.2004, 15:21
Dla mnie najgorsze są obłoki (nigdy ich nie wykonuję, zawsze wtedy uciekam hehe :D ) i ta grobowa układanka, nie wiem o co w niej chodzi :blink: Może mi to ktoś wytłumaczy, jak ktoś rozumie??? :) A najfajniejszy jest pojedynek, rozweselenie i danie coś komuś albo znalezienie czegoś. :D Nigdy sobie tego nie zabieram, ja jestem dobre dziecko hehe :D
Akselandra
31.08.2004, 19:18
W tych grobach chodzi o to, aby wszystkie nagrobki były w górze. Jak klikniesz na jakiś to te, które są obok niego zmieniają się(tzn. jak są na dole, to wychodzą na górę i na odwrót). Musisz pokombinować, a załapiesz o co chodzi
Dla mnie najgorsze zadanie, to walka z obłokami, a najfajniejsze, to walka z czarodziejami :)
Dostarczanie i szukanie składników jest fasjne. no i pojedynek. Obłoczki też są fajne, muchomory tylko z Wilą (Mara też może być) Najgorsze jest pocieszanie kogoś. Mnóstwo czasu zajmuje to, żeby został przyjacielem...
Po co się trudzić z pocieszaniem kogoś!No i po co ma być przyjacielem!Ja to zadanie lubię i rozwiązuje je za pomocą czaru Uszczęśliwienie.
Ja zazwyczaj jak chcę składnik to dopiero na początku bycia czarownicą/czarodziejem. Nie mam wtedy tego czaru. No i tyle ich uzbieram, że potem już nie musze, tylko magimonów potrzebuję...
Ja tam chyba najbardziej lubie oddanie składnika jakiemuś innemu Simowi! ^_^ Prościzna...
Ja nawet lubię tą cmentarną łamigłówkę, znalazłam na nia sposób ^_^ :
TEn sposób trzeba pokazać więc, wam powiem teoretycznie!
Naprzykaład rzy groby są na ukos, to trzeba nacisnąć te w kątach, gdzue nie ma grobów. JAk są w prostej lini to naciska sie środkowy w lini poniżej itd.
Nie nawidze obłoczków zwłaszcza jak mój sim ledwo stoi na nogach i narzeka przed puszczeniem czru i juz ten znika, a pojawiają sie trzy nowe! Koszmar!
Nienawidze tej lamiglówki i obloczków,apojedynki moga byc.
moim zdaniem najgorsze sa obloczki i ta lamiglowka nigdy jej nie potrafilam ulozyc:)
Przecież łamigówka jest spoko :D ale najgorsze są obłoczki :td:
Bulbinek
22.10.2004, 08:03
najfajniejsze zadanie jak dla mnie to dawanie "zlotego jablka"lub"ciezkiej cegly :clap:
a njagorsze to dotykanie tych glupich grzybow!!!!! :1smutny:
Grzybki są spoko, ale tylko z wampirzycą Wiką :\
:P Ja tam lubię tą łamgłówkę. Ale nienawidzę tych obłoczków i muchomorów ... są po prostu zabójcze i nie są dla mnie.
Ja obłoczków nie cierpie i jak mam kogoś pocieszać bo przy tym sie musze namęczyć :\ ale łamigłówkę lubie :P
Bulbinek
22.10.2004, 10:29
tez niecierpie tych muchomorow i chmur. :help:
a uwielbiam dawanie "zlotego jablka"lub"ciezkiej cegly" :tu:
kordian13
23.10.2004, 08:51
ale checa moim ulubionym so obloki i cmentarz
cmentarz jest latwy a minaowice coraz bardziej z biegiem czasu
nikt_ciekawy
23.10.2004, 12:43
A ja żadnych nie lubie, ale jeśli miałbym coś wybrać to łamigłówkę.
wiecie ja z tą cegłą itd. to tego też zbytnio nie lubie :\ bo mi zawsze dobiero ostatnia osba sprzedaje i sie musze tyle nalatać... a po za tym lubie też to z tymi pojedynkami z Toddem albo Marą :D bo zawsze wygrywam :P
§Saphira§
23.02.2005, 12:47
Ja uważam, że chmurki są nudne, ale ostatecznie do zniesienia :| . Nienawidzę łamigłówki i grzybków - mój sim nigdy nie chce biegać :ekout: :angry: . Lubię szukać i oddawać przedmioty :D .
koralinka
25.02.2005, 18:38
dla mnie najlepsze zadania to cmentarna łamigłówka i pojedynki a nie lubie jak trzeba cos komuś dosatarczyć lub znaleźć jakiś składnik nie luie też tych idiotycznych chmur
iza$dolc
08.03.2005, 18:37
ja lubie wyścigi z obłokami i ... magiczne pojedynki
a nielubie obłoków..!
lunka_14
09.03.2005, 16:01
ja lubie szukać przedmiotu lub go dać przez sprzedawce jakiejś osobie :D nie lubie natomiast tych muchomorów xP
No, nagłupsza jest ta łamigłówka i wyścigi z tą wróżką na grzyby, bo ona się teleprotuje, a aTodd biega. I to jest nie fair.
A najfajniejsze to przekazanie składnika, uszczęśliwienie kogoś albo szukanie składnika.
The Glanners
16.04.2005, 10:49
Najglupsze to jest wyscigi na grzybki a najlepsze .....
Wyprzedziłaś moje myśli :D Nindë. ;) Najglupsze to jest wyscigi na grzybki a najlepsze .....
Wiecie kiedy nie malem grzyba to mi się bardzo podobala gra ale kiedy se ściągniołem to mi się odrazu znudziła. Wolałem kiedy nie mialem go to wtedy robiłem zadania wrużki Mary i innych.
.:WiLa:.
20.04.2005, 14:31
Wiecie kiedy nie malem grzyba to mi się bardzo podobala gra ale kiedy se ściągniołem to mi się odrazu znudziła. Wolałem kiedy nie mialem go to wtedy robiłem zadania wrużki Mary i innych.
No cóż, niestety wszystko ma swoje dobre i złe strony ;) Ja ściągnełam tego grzybka po to, żeby robić dużo zaklęc,mieć duzo magimonów i zeby od czasu do czasu cos w ogródku wyrosło :P ale jak mi sie znudzi to wykasuje grzybka i bedzie po sprawie :) Znów bede sie męczyć ze zdobywaniem składnikow, ale już bedzie to ciekawa robota :D
Najlepsze- pojedynki i znaleźć kogoś kto ma jakiś składnik
Najgorsze- cała reszta!!!
Ja uwielbiam wrecz uszczesliwiac ludzi, przekazywac im skladniki(nie kradne!), a pojedynki...takie sobie. Nienawidze grzybkow!!! Zagadka z grobami- udaje mi sie przez przypadek(nie wiem o co chodzi). Chmurki- moga byc, ale czasami sa juz okropne...
dla mnie najfajniejsze zadanie to hmnn dostarcz komuś coś ja to zawsze sobie biore...
heh prawie zawsze a najgorsze to hmmmmnnn...... chmurki i rozwesel kogos!
Ja nienawidze tej lamiglowki a najbardziej lubie te chmurki bo najlatwiej je stegowac. Ale fajny jest tez wyscig muchomorow ale ostrzegam nie radze scigac sie z wrozka i toddem. Wrozka ma teleport a tood biega. B)
Okularnica94
17.05.2005, 13:49
Ja najbardziej lubie pomniki i pojedynki najgorsze są muchomory :/
19.05.2005, 14:46
Ja najbardziej lubie dostarczać komuś jakiś przedmiot, bo jest łatwe, a zarazem mój sim poznaje nowych ludzi. I jeszcze nagroda jest tak samo ważna jak w pozostałych zadaniach :)
Zgodze się z tobą WiLa też to lubię, ale nie cierpię grzybków póki nie miałem kamienia teleportacji potem to było prościutkie
20.05.2005, 20:05
No właśnie, te grzybki są okropne! Mój sim aż zadyszki dostał, a i tak nic z tego nie wyszło :P Ale z kryształkiem to co innego :)
Jak wogóle przekazać komuś jakiś przedmiot? Albo poukładać te groby? No bo mi sprzedawcy rzadnych zadań nie dają! ;( ;( :1smutny: :1smutny:
21.05.2005, 20:01
Jak wogóle przekazać komuś jakiś przedmiot? Albo poukładać te groby? No bo mi sprzedawcy rzadnych zadań nie dają! ;( ;( :1smutny: :1smutny:
No bo musisz do nich podejść, kliknąć na nich i wybrać porozmawiaj. Wtedy sprzedawca może ci dac jedno z tych oto zadań:
*Problem muchomora (musisz dotknąć jak najwiecej muchomorów)
*Usypiający obłok (wokół ciebie pokazują sie usypiające obłoczki, a ty rzucając na nie zaklecia niszczysz je- męczące zajecie :\ )
*Znajdz przedmiot (Jeśli znajdziesz przedmiot o ktorym mowi sprzedawca dostaniesz nagrode. O ten przedmiot pytasz innych simów w Abrakadabrowie)
*Straszna nagrobna łamigłowka ( Trzeba podnieść wszystkie nagrobki. Lecz jeśli podniesiesz jeden kładą sie nastepne. To w sumie zagadka na myślenie :) )
* Pomóż komuś (Rozwesel jednego z przyjaciół sprzedawcy)
* Dostawa ( Musisz po prostu dostarczyć komuś jakiś przedmiot, który da ci sprzedawca)
*Magiczna arena ( Jeśli twój sim zostanie wyzwany na pojedynek i zwycięży- dostanie cenny składnik)
To by było na tyle :)
Ja kocham te obloki,dawanie innym albo jak jest mi potrzebne to se zabieram ;P i dostarczyc sprzedawcy to co on potrzebuje i rozweselanie :P Nie nawidze: MUCHOMORY I NAGROBKI ;( !
blue eyes
19.06.2005, 09:59
aja to raz tak miałam:miałam rozweselić klare i miałam z ną na -13 a miała humor 1 kl.a z obłoka to tak:dostaję to zad.iskam pauza i szukam obłokuw iszybko bignę i szczę obłok zanim sie rozmnorzy i gotowe.a jak swzięłam ten czerwy banan zagłady i niznim nie miałam. ;( :1smutny: :\ :(
będę miała podczniki do muzy które będę urzywać od4kl.do6. :P
_simfanka_
20.06.2005, 17:31
najfajniejsze zadanie to:
-wyścig muchomorkowy
najgorsze zadanie to:
-łamigłówka z grobami
marta_simfanka
30.06.2005, 17:22
najfajniejsze zadanie:
-wyścig muchomorkowy
-szukanie składnika dla sprzedawcy
-uszczęśliwianie kogoś
najgorsze zadanie:
-usypiające chmury
-łamigłówka z grobami
-pojedynek
filiprafcio
05.10.2005, 14:01
ja najbardziej lubię dać przedmiot , lub znaleść przedmiot , a nie lubię cmetarzowej łamigłówki i obłoków.
Ja najbardziej lubię wyścig grzybków i szukanie bądź dawanie składników.
Natomiast bardzo denerwują mnie obłoki i uszczęśliwianie. :evilmad:
A grobowa łamigłówka to średnio.
najjjjgorsze te okropne muchomory :rant: i ołoki od razu wszystko mam na czerwonym i musze do domu wracać :fist: , najbardziej natomiast...przekazywanie przedmiotów danej osobie.Hop siup i po sprawie! :ekout: (świetne macie emotki na tym forum :w00t: )
ALEXANDER
08.11.2005, 16:54
Nie lubię Grzybków a uwielbiam pojedynki i chmurki a takrze szukanie kupców!!!
sasha fierce
12.11.2005, 12:53
muchomory ... --'
Ej cos ci sie pomyliło. Chodzi o zaklęcia najfajniejsze i najgorsze... Tak właściwie to nie wiem nawet o co ci chodzi.
Ona mówi że Abrakadabra to głupi dodatek i podnieca sie bo od jej napisania posta nie było jeszcze thesims2
Ja mam dopiero balange ale niedługo będe iała randke więc ni czaje sfery ;P
trymanka
18.12.2005, 13:49
Gdzie je macie? :|
Ja nieznosze muchomorów i uszczęśliwiania innego sima.
Za to lubię szukanie jakiegoś przedmiotu u innych simów. :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja lubię znalezienie przedmiotu,dostarczenie czegoś i (o ile mam umiejętność teleportacji ;P ) wyścig z grzybkami :P
Natomiast nie lubię obłoczków i nagrobków(żeby je rozwązać muszę mieć full wszystkie potrzeby)
Ja lubię dostarczać komuś składniki
A nie lubie obłoków i wyścigów grzybowych. :) :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.