Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak Przenieść SIMS2

pixa
17.11.2005, 13:14
Jak zmienić lokalizację folderu, który jest w Moich Dokumentach, EA Games>Sims2

???

Plz Help

berata
17.11.2005, 13:23
Tego folderu nie możesz nigdzie przenieść, musi on być w Moich dokumentach. W przeciwnym wypadku (gdy katalog przeniesiesz, usuniesz) gra stworzy od nowa ten folder automatycznie przy najbliższym uruchomieniu gry i stracisz swoje okolice, domki, rodzinki ect. Mówiąc krótko będzie to wyglądało jakbyś dopiero co zainstalowała grę. ;)

A tak poza tym, to do the sims 2 jest osobny dział...

pixa
18.11.2005, 07:20
ale musi być jakiś sposób, może zmienić jakiś wpis w rejestrze or smth?

Lea
19.11.2005, 01:06
ale musi być jakiś sposób, może zmienić jakiś wpis w rejestrze or smth?
Ja sobie zalozylam folder "Moje dokumenty" na innym dysku niż C i tam wlasnie mam simsy. Dzialaja :D

youy
19.11.2005, 10:21
Mogłabyś dokładniej o tym napisać? Bo przydałyby mi się dodatki do simów na innym dysku bo na C mam tylko 6gb (zostało 12mb xP )

pixa
20.11.2005, 11:18
Ja sobie zalozylam folder "Moje dokumenty" na innym dysku niż C i tam wlasnie mam simsy. Dzialaja :D
że też o tym nie pomyslalam, thanx Lea

Lea
20.11.2005, 12:10
Mogłabyś dokładniej o tym napisać? Bo przydałyby mi się dodatki do simów na innym dysku bo na C mam tylko 6gb (zostało 12mb xP )
Najpierw założyłam grę na dysku C tak jak chcieli z maxisa, ale biorąc pod uwagę że to mój dysk systemowy to póżniej na dysku D założyłałam folder "Moje Dokumenty" i tam przekopiowałam wszystko zwązane z grą dokładnie tak jak było w C. O ile pamietam (a było to już dość dawno) gra coś marudziła... Nie przypomne sobie teraz czy pytała z którego dysku ma odpalić grę, czy też musialam ponownie instalować. Tak czy inaczej teraz chodzi normalnie i daje sie włączyć z ikonki na pulpicie.

youy
21.11.2005, 12:54
Dzięki za pomoc ;)