Zobacz pełn± wersję : pytanie o malych simow
po kim młody sim dziedziczy karnacje po matce czy po ojcu bo mi za każdym razem gdy kosmitka z normalnym simem ma dzieci to one zawsze maj±normalny kolor skóry czyli nie zielony ;P
Wszystko zależy od losu. Komputer losuje i robi jak mu się podoba. Nic więcej
AdamO
po kim młody sim dziedziczy karnacje po matce czy po ojcu bo mi za każdym razem gdy kosmitka z normalnym simem ma dzieci to one zawsze maj±normalny kolor skóry czyli nie zielony ;P
To trochę dziwne, bo u mnie z kolei jak kosmitka miala dzieci z normalnym simem to one były zielone. Zaczęło mnie to trochę wkurzać, bo moja simka miała 4 zielonych dzieci:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Ale może to tylko co jaki¶ czas s± dzieci normalnej karnacji... Komputer poprostu sobie wybiera, nie ma jakiego¶ sposobu... :D :D :D
nie ma jakiego¶ sposobu... Jest, simPE. Albo nagroda za jak±¶ karierę. Ona chyba też zmienia karnacjie... a może nie? Nie wiem. Odsyłam do działu poradników.
AdamO
Oczywi¶cie, że komputer losowo wybiera jak± karnację bedzie miało dziecko...Raz mojemu bratu się zrobiło, że miał dziecko o...ciemnej karnacji. Nie byłoby w tym nic dziwnego, ale rodzice byli...biali :D . Tak przynajmniej mówił...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.