PDA

Zobacz pełną wersję : Error?

martencja
22.11.2005, 15:27
Może już taki temat był - jesli tak to przepraszam, ale wyszukiwarka jest zchrzaniona - więc sami wiecie. Przed chwilą grałam sobie w simsy, nagle gra mi się zawiesiła, i usłyszałam dzwonek błędu - przez kwadrans próbowałam wejść na pulpit - ale na nic moja walka, musiałam przejść w stan hibernacji - wchodzę, a tu, zaraz koło gry (na pasku zadań) jest taka sama ikona simsów i napis: "Protection Error". Co jest??? To wina dodatków???
Z góry wielkie thnx!

Rivendell
23.11.2005, 15:32
Ja tez miałam problem, wydawałoby się, że to wina gry, a to wszystko przez dodatki. Ściagnij sobie "Sims2pack clean installer"link to ściągnięcia i poradnik masz TU (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706)

martencja
23.11.2005, 19:33
hmmm... a to cokolwiek pomoże??
trochę nie bardzo czaję ten program, no ale jak trzeba to trzeba :wacko:
dzięx Domcia :*

martencja
04.12.2005, 09:44
Znalazłam rozwiązanie sytuacji - pamiętam, że kiedyś gierka mi się wieszała, jak dałam swoje filmy to TV w simsach - nie wiedziałam, że musi to być ten sam format, kiedy kręcimy film. gra się wieszała, a komputer wysyłam mi inf. że nastapił błąd i aplikacja zostanie zamknięta. skojarzyłam też, ŻE ZA KAŻDYM RAZEM KIEDY POKAZYWAŁ MI SIĘ TEN ERROR, SIMY OGLĄDAŁY TV! Ostatnio, ściągnęłam taki filmik a aerobikiem, i dałam go do gry, najwyraźniej pomyliłam foldery - ale po usunięciu filmu JEST OK :rofl:
:*
Martencja