Zobacz pełną wersję : Latający Sim
Artek001718
27.11.2005, 17:17
No więć... Kiedyś wpisałem kod "boolProp testingCheatsEnabled true" no i na coś kliknąłem na nagrobku Baśki :D No i nic się nie stało... Tak myślałem... Mój sim zamiast chodzić lata! Tzn. niewysoko, tylko tak nad ziemią. Da się to odwrócić? Nie chcę latającego Sima!!!!! Help me!!
*Dość, że lata to ma dwójkę bachorów z kosmitą :P
Vanillienné
28.11.2005, 17:29
Ehh... sim, który lata?
Nigdy się z czymś takim nie spotkałam O.o
Daj zdjęcia :)
Duch lata troche na ziemią. Ale żeby zwykły Sim to jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło.
Ja się bym cieszył z latającego sima :P . Ma dzieci kosmitów no to pasuje do nich :D
magda10000
30.11.2005, 15:27
Mówisz, że wpisałaś kod: boolProp testingCheatsEnabled true i z shiftem nacisnęłaś na nagrobek wybierając polecenie?Pewnie wybrałaś polecenie aby sim chodził (latał :P ) jak duch.Czytałaś dokładnie poradnik Mesmerize? Jak nie to przeczytaj może da się to jakoś odwrócić.Poradnik ten znajdziesz w dziale:
Extras - Poradniki i wybierz spis poradników (tam na pewno znajdziesz) ;P
spróbuj z tym kodem wcisnąć na schody i wybrać opcję by sim chodził normalnie
Scarlet_Dragon
01.12.2005, 15:07
Albo jeśli to była noc duch tej Baśki (xD) wyszedł z grobu a (czasami ma sie zwidy) to że sim się zbliżał do nagrobka mogło sie zwidzieć.
Hej, jak to zrobić, żeby mieć dzieci z kosmitami???
Artek001718
03.12.2005, 18:12
Aby mieć dziecko z kosmitą trzeba w nocy parzeć długo przez teleskop, mieć wiele punktów logiki i czekać, aż cię porwią kosmici. Jeśli porwią ci faceta i przy odrobinie szczęścia sim zostanie zapłodniony i będzie w ciąży.
A co do mojego problemu to nie wiem w jaki sposób, ale po pewnym czasie mój sim zaczął normalnie chodzić. Już nie lata jak duch nad ziemią :D Dzięki za odpowiedzi, jeśli powtórzy mi się ten problem to napewno znowu zerknę w ten temat. Pozdro
PS Sorry, ale nie mam zdjęć, ponieważ mój SIM już nie lata :con:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.