Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wredna, besztająca baba:/:/

Strony : 1 [2]

kotecek
19.06.2010, 20:54
Ja ją mam jako zwykłego simsa do grania - za pomocą kody przyłączyłem ją do rodziny.

Sherlock
20.06.2010, 09:06
Ja próbowałem, ale mi się nie udało, bo wciąż wychodziła z parceli i przychodziła O.o I tak w kółko...

kotecek
20.06.2010, 09:27
Ja próbowałem, ale mi się nie udało, bo wciąż wychodziła z parceli i przychodziła O.o I tak w kółko...

u mnie nawet ma chyba męża, chcesz to ci wyślę tę rodzinkę.

rudzielec
23.07.2010, 21:19
Heh,moich simów przyłapała na bara-bara w męskiej toalecie;)

Moich podobnie :D tylko nie w toalecie :D
Ta baba to jakaś plaga xD
Lubie ją ale bez przesady, żeby łazić za moją simką wszędzie, nawet kiedy idzie na "bara - bara" ? :D

Wiśnia95
24.07.2010, 11:07
moje simy miały randkę na przedmieściu, podchodzi to babsko i wali torebką faceta :( biedny sim...

przeciętny
24.01.2011, 19:09
W The Sims (1) Randka też była taka. Nazywała się chyba Panna Stanisława i wkurzali ją np zakochani ;)

kessaris
27.01.2011, 19:56
Może to dziwne ale nie wyobrażam sobie bez Zadeckiej gry ^^ "Miły" dodatek, prawda?
Tak strasznie to ona mi nie przeszkadza (no chyba że na randkach)

amber
28.01.2011, 19:57
Ja również nie wyobrażam sobie bez tej kobietki gry xD Niby przeszkadza, ale bez niej byłoby nudno.

Joopka
27.04.2011, 16:43
Hmm... mnie do domu nie wchodziła, jeszcze nigdy.

Ale mnie ta baba też wkurza, chociaż czasem rozśmiesza. Jak chce skarcić sima to ja od razu w jakiś szał popadam i usuwam tę akcję. xP
A jak dzierga sobie te jej "tegesy" to ja się raduję, że spokój jest. x)

Fisia
27.07.2011, 10:33
Hehe, muszę ją dodać do rodziny i zabić. Ciekawe czy duch też będzie walił torebką xd.

bubel-96
27.07.2011, 12:13
Dużo osób próbowało ją zabić, ale większości się to nie udało :)

stasienka
27.07.2011, 23:55
"większości" więc nielicznym sie udało ... więc jednak to możliwe ;pp

bubel-96
28.07.2011, 11:23
... z tego co przeczytałam w tym temacie, nie da się. Kilko osób próbowało, i nic z tego nie wyszło.

stasienka
28.07.2011, 12:52
Aha... no zawsze czytam całe tematy ale wczoraj byłam wykończona więc nie chciało mi sie ;pp
Sorki za pomyłke i nie zapoznanie sie z całym tematem ... :P:P

amelkaamelka2
01.08.2011, 18:45
Słuchaj ja jestem nowa na forum ale nocne życie mam od kilku miesięcy.Widziałam ją na przedmiesciu i faktycznie ciągle wszystkich karci.Zrób opcje wypędz a jesli nie podziala poprostu nie zapisuj gry.Natomiast jesli przeszkadzasz w potrzebach to zrób shift i c a potem maxmotives.Pozdrawiam!:P

eyade
19.08.2011, 01:21
Pani Zadecka to legenda. O ile w The Sims 1 nie miałam przyjemności jej spotkać (grałam tylko na podstawce), o tyle w The Sims 2 mnie nieraz doprowadzała do śmiechu. Lubię to poczucie humoru twórców tej gry, nie tylko w przypadku pani Zadeckiej. A Muzeum Sz. Talugi? A Nercedes Benc? A nazwiska NPCów? :D Długo by wymieniać...

Fisia
19.08.2011, 06:12
Do jedynki Pani Zadecka dochodzi w dodatku ''Randka'', więc nic dziwnego że jej nie spotkałaś :) U mnie tylko jeden, jedyny raz pojawiła się w jakiejś kręgielni (tu piszę o Sims 2), mimo że gram w to jakieś 2 lata z kawałkiem. Biła moich Simów za to, że kochali się w budce na zdjęcia xd.
I jeszcze jedno: DA się zabić Panią Zadecką, bo ja tego dokonałam ;p Tylko trzeba mieć ją w rodzinie, można to zrobić samym boolpropem, ale i tak łatwiej pomóc boolpropowi insimenatorem ;D Ja ją zabiłam z głodu (wyciągała rękę ze swoją torebką o.o), a potem wskrzesiłam i zrobiłam ją na zombie xD I co ciekawe nie miała karnacji zombiaka. Co jeszcze o niej wiem... nie ma biografii, jak się ją odmłodzi ma inne rysy twarzy i zielone oczy (to jakaś maska? Bez ''eksperymentów'' ma niebieskie...). Nadal kwasi twarz i nawet jako mał dziecko trzyma swoją torebkę, których ma nieskończoność, bo jak kodem moveobjects on je sprzedawałam, nadal brała nowe i nowe ;p No i ma 10 punktów kondycji i na max. aktywna w charakterze, sylwetkę ma wysportowaną, więc pewnie dlatego wygrywa wszystkie walki :p potem sprawdzę jeszcze więcej, bo sprawdzałam jakiś miesiąc temu.
Edit: dowód na to, że uśmierciłam Panią Zadecką :p
http://img269.imageshack.us/img269/1996/pzadeckaumiera.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/269/pzadeckaumiera.jpg/)

wiruski
14.11.2011, 16:39
eh mam tu wasza zadecką bo ona to agnieszka zadek!
nie wierzycie?to zobaczcie!
http://pl.sims.wikia.com/wiki/Agnieszka_Zadek

Liv
14.11.2011, 17:15
W chwili śmierci odeszła na zawsze Panna Zadecka, uprzykrzająca życie innym, jednak spokój niebawem upadł, gdyż pojawiła się tajemnicza Pani Zadecka - daleka krewna Agnieszki. Nie wiadomo kim jest Pani Zadecka, ani też dlaczego próbuje naśladować Stanisławę.[wcześniej czytamy, że Agnieszka przybrała imię Stanisława]
Zaprzeczasz sama sobie, przykro mi.
Btw, ładną historyjkę ktoś tam ułożył. Byłaby bardziej wiarygodna, gdyby przecinki były postawione we właściwych miejscach :)

wiruski
21.11.2011, 14:20
nie wiem czemu chcę ją spotkać (lubię ryzyko :)
)

TheSimka3
13.12.2011, 17:24
Jak dla mnie Zadecka to śmieszny dodatek :D. Faktycznie wkurzający ale śmieszny. Ja spotykałam ją tylko w klubach. Łaziła za mną jak ogon za psem i ciągle biła torebką xD.

Mixy
29.12.2011, 20:11
Cóż, nie radzę usuwania pani Zadeckiej, ponieważ jest ona wyjątkowym NPC i usunięcie jej z gry może spowodować całkowite uszkodzenie gry.

L. edit: ... które będzie się musiało zakończyć reinstalacją najprawdopodobniej całej gry (jeśli macie ukochane otoczenie możecie się z nim pożegnać), bo pani Zadecka traktowana jest przez grę jako przedmiot, a nie Sim i nie ma swojego własnego pliku, jak cala reszta "normalnych Simów" - jej usuwanie jest po prostu niebezpieczne, bo ingerujecie w te "naj" pliki gry.

Filleable
03.01.2012, 12:27
E tam, nieprawda, że Zadecka jest traktowana jako obiekt. Jest ona normalnym NPC. Na dowód powiem, że obiektem jest, np. Mikołaj, bo gdy kliknie się na niego z boolpropem, to nie można go dodać do rodziny, są do wyboru tylko dwie opcje, niestety nie pamiętam jakie, bo dawno nie grałam. Zadecką natomiast można normalnie dodać do rodziny i nią grać, a jak się na nią kliknie z tym shiftem to są na niej normalne opcje jak na normalnym simie, np. zmienianie wieku, jak to zrobiła HardaBrzoza. Z Mikołajem tego nie zrobimy.

Avis
03.01.2012, 14:03
Serio? Ja jak klikam na Zadecką z boolPropem to pojawiają się tylko dwie opcje, nie mogę jej dodać do rodziny. Tylko za pomocą Tombstone of L and D. Zadecka jest fajnym urozmaiceniem gry. Zawsze jest ryzyko, że oberwiesz torebką. Ale u mnie rzadko reaguje, nawet próbowałam ją sprowokować i kazałam simce całować się z chłopakiem obok Zadeckiej, ale ta nic, piła swojego drinka i nie zwracała na nich uwagi.

Tenebris
23.07.2013, 21:25
<odświeża temat> A ja jak Zadecka zamierza mnie bić torebką to po prostu anuluję tą interakcję i tyle. Rzadko ją spotykam na parcelach publicznych, ale żeby przyłaziła do domu? :O

Ninja521
26.04.2014, 17:48
ona jest straszna nie może mój sim z innym simem się pocałować bo ona go karci a gorzej jest gdy mój sim jest w stroju kąpielowym to ona go bije torebką :O

Laselight
24.07.2014, 13:17
Na moim przedmieściu Zadecka ciężko sprowokować :/ a jak już się to stanie to tylko nakrzyczy, nie bije torebką. W jednym barze dałam saunę (byle co żeby mogli...), dużo osób tam wchodziło, ale szybko wychodzili, bo Zadecka na nich czekała :P A w innym celowo przy niej kazałam się simom całować, bb i nic. Dopiero chyba jak kazałam mu z PZ pogadać to go zkrzyczała. Ale ogólnie lubię ją, bo umila mi grę :-)

Tenebris
25.07.2014, 10:59
@Laselight u mnie wręcz przeciwnie ona ma chyba jakiś rentgen w oczach bo z drugiego końca lokalu wypatrzy moich obściskujących się simów :D.

amiii
25.07.2014, 21:33
U mnie Zadecka kiedyś podeszła do nastolatki i zaczeła z nią flirtować :O. A zazwyczaj krzyczy na wszystkich i pije drinki z baru :P