Zobacz pełną wersję : Wredna, besztająca baba:/:/
Ja ją mam jako zwykłego simsa do grania - za pomocą kody przyłączyłem ją do rodziny.
Sherlock
20.06.2010, 09:06
Ja próbowałem, ale mi się nie udało, bo wciąż wychodziła z parceli i przychodziła O.o I tak w kółko...
Ja próbowałem, ale mi się nie udało, bo wciąż wychodziła z parceli i przychodziła O.o I tak w kółko...
u mnie nawet ma chyba męża, chcesz to ci wyślę tę rodzinkę.
rudzielec
23.07.2010, 21:19
Heh,moich simów przyłapała na bara-bara w męskiej toalecie;)
Moich podobnie :D tylko nie w toalecie :D
Ta baba to jakaś plaga xD
Lubie ją ale bez przesady, żeby łazić za moją simką wszędzie, nawet kiedy idzie na "bara - bara" ? :D
Wiśnia95
24.07.2010, 11:07
moje simy miały randkę na przedmieściu, podchodzi to babsko i wali torebką faceta :( biedny sim...
przeciętny
24.01.2011, 19:09
W The Sims (1) Randka też była taka. Nazywała się chyba Panna Stanisława i wkurzali ją np zakochani ;)
kessaris
27.01.2011, 19:56
Może to dziwne ale nie wyobrażam sobie bez Zadeckiej gry ^^ "Miły" dodatek, prawda?
Tak strasznie to ona mi nie przeszkadza (no chyba że na randkach)
Ja również nie wyobrażam sobie bez tej kobietki gry xD Niby przeszkadza, ale bez niej byłoby nudno.
Hmm... mnie do domu nie wchodziła, jeszcze nigdy.
Ale mnie ta baba też wkurza, chociaż czasem rozśmiesza. Jak chce skarcić sima to ja od razu w jakiś szał popadam i usuwam tę akcję. xP
A jak dzierga sobie te jej "tegesy" to ja się raduję, że spokój jest. x)
Hehe, muszę ją dodać do rodziny i zabić. Ciekawe czy duch też będzie walił torebką xd.
bubel-96
27.07.2011, 12:13
Dużo osób próbowało ją zabić, ale większości się to nie udało :)
stasienka
27.07.2011, 23:55
"większości" więc nielicznym sie udało ... więc jednak to możliwe ;pp
bubel-96
28.07.2011, 11:23
... z tego co przeczytałam w tym temacie, nie da się. Kilko osób próbowało, i nic z tego nie wyszło.
stasienka
28.07.2011, 12:52
Aha... no zawsze czytam całe tematy ale wczoraj byłam wykończona więc nie chciało mi sie ;pp
Sorki za pomyłke i nie zapoznanie sie z całym tematem ... :P:P
amelkaamelka2
01.08.2011, 18:45
Słuchaj ja jestem nowa na forum ale nocne życie mam od kilku miesięcy.Widziałam ją na przedmiesciu i faktycznie ciągle wszystkich karci.Zrób opcje wypędz a jesli nie podziala poprostu nie zapisuj gry.Natomiast jesli przeszkadzasz w potrzebach to zrób shift i c a potem maxmotives.Pozdrawiam!:P
Pani Zadecka to legenda. O ile w The Sims 1 nie miałam przyjemności jej spotkać (grałam tylko na podstawce), o tyle w The Sims 2 mnie nieraz doprowadzała do śmiechu. Lubię to poczucie humoru twórców tej gry, nie tylko w przypadku pani Zadeckiej. A Muzeum Sz. Talugi? A Nercedes Benc? A nazwiska NPCów? :D Długo by wymieniać...
Do jedynki Pani Zadecka dochodzi w dodatku ''Randka'', więc nic dziwnego że jej nie spotkałaś :) U mnie tylko jeden, jedyny raz pojawiła się w jakiejś kręgielni (tu piszę o Sims 2), mimo że gram w to jakieś 2 lata z kawałkiem. Biła moich Simów za to, że kochali się w budce na zdjęcia xd.
I jeszcze jedno: DA się zabić Panią Zadecką, bo ja tego dokonałam ;p Tylko trzeba mieć ją w rodzinie, można to zrobić samym boolpropem, ale i tak łatwiej pomóc boolpropowi insimenatorem ;D Ja ją zabiłam z głodu (wyciągała rękę ze swoją torebką o.o), a potem wskrzesiłam i zrobiłam ją na zombie xD I co ciekawe nie miała karnacji zombiaka. Co jeszcze o niej wiem... nie ma biografii, jak się ją odmłodzi ma inne rysy twarzy i zielone oczy (to jakaś maska? Bez ''eksperymentów'' ma niebieskie...). Nadal kwasi twarz i nawet jako mał dziecko trzyma swoją torebkę, których ma nieskończoność, bo jak kodem moveobjects on je sprzedawałam, nadal brała nowe i nowe ;p No i ma 10 punktów kondycji i na max. aktywna w charakterze, sylwetkę ma wysportowaną, więc pewnie dlatego wygrywa wszystkie walki :p potem sprawdzę jeszcze więcej, bo sprawdzałam jakiś miesiąc temu.
Edit: dowód na to, że uśmierciłam Panią Zadecką :p
http://img269.imageshack.us/img269/1996/pzadeckaumiera.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/269/pzadeckaumiera.jpg/)
eh mam tu wasza zadecką bo ona to agnieszka zadek!
nie wierzycie?to zobaczcie!
http://pl.sims.wikia.com/wiki/Agnieszka_Zadek
W chwili śmierci odeszła na zawsze Panna Zadecka, uprzykrzająca życie innym, jednak spokój niebawem upadł, gdyż pojawiła się tajemnicza Pani Zadecka - daleka krewna Agnieszki. Nie wiadomo kim jest Pani Zadecka, ani też dlaczego próbuje naśladować Stanisławę.[wcześniej czytamy, że Agnieszka przybrała imię Stanisława]
Zaprzeczasz sama sobie, przykro mi.
Btw, ładną historyjkę ktoś tam ułożył. Byłaby bardziej wiarygodna, gdyby przecinki były postawione we właściwych miejscach :)
nie wiem czemu chcę ją spotkać (lubię ryzyko :)
)
TheSimka3
13.12.2011, 17:24
Jak dla mnie Zadecka to śmieszny dodatek :D. Faktycznie wkurzający ale śmieszny. Ja spotykałam ją tylko w klubach. Łaziła za mną jak ogon za psem i ciągle biła torebką xD.
Cóż, nie radzę usuwania pani Zadeckiej, ponieważ jest ona wyjątkowym NPC i usunięcie jej z gry może spowodować całkowite uszkodzenie gry.
L. edit: ... które będzie się musiało zakończyć reinstalacją najprawdopodobniej całej gry (jeśli macie ukochane otoczenie możecie się z nim pożegnać), bo pani Zadecka traktowana jest przez grę jako przedmiot, a nie Sim i nie ma swojego własnego pliku, jak cala reszta "normalnych Simów" - jej usuwanie jest po prostu niebezpieczne, bo ingerujecie w te "naj" pliki gry.
Filleable
03.01.2012, 12:27
E tam, nieprawda, że Zadecka jest traktowana jako obiekt. Jest ona normalnym NPC. Na dowód powiem, że obiektem jest, np. Mikołaj, bo gdy kliknie się na niego z boolpropem, to nie można go dodać do rodziny, są do wyboru tylko dwie opcje, niestety nie pamiętam jakie, bo dawno nie grałam. Zadecką natomiast można normalnie dodać do rodziny i nią grać, a jak się na nią kliknie z tym shiftem to są na niej normalne opcje jak na normalnym simie, np. zmienianie wieku, jak to zrobiła HardaBrzoza. Z Mikołajem tego nie zrobimy.
Serio? Ja jak klikam na Zadecką z boolPropem to pojawiają się tylko dwie opcje, nie mogę jej dodać do rodziny. Tylko za pomocą Tombstone of L and D. Zadecka jest fajnym urozmaiceniem gry. Zawsze jest ryzyko, że oberwiesz torebką. Ale u mnie rzadko reaguje, nawet próbowałam ją sprowokować i kazałam simce całować się z chłopakiem obok Zadeckiej, ale ta nic, piła swojego drinka i nie zwracała na nich uwagi.
Tenebris
23.07.2013, 21:25
<odświeża temat> A ja jak Zadecka zamierza mnie bić torebką to po prostu anuluję tą interakcję i tyle. Rzadko ją spotykam na parcelach publicznych, ale żeby przyłaziła do domu? :O
Ninja521
26.04.2014, 17:48
ona jest straszna nie może mój sim z innym simem się pocałować bo ona go karci a gorzej jest gdy mój sim jest w stroju kąpielowym to ona go bije torebką :O
Laselight
24.07.2014, 13:17
Na moim przedmieściu Zadecka ciężko sprowokować :/ a jak już się to stanie to tylko nakrzyczy, nie bije torebką. W jednym barze dałam saunę (byle co żeby mogli...), dużo osób tam wchodziło, ale szybko wychodzili, bo Zadecka na nich czekała :P A w innym celowo przy niej kazałam się simom całować, bb i nic. Dopiero chyba jak kazałam mu z PZ pogadać to go zkrzyczała. Ale ogólnie lubię ją, bo umila mi grę :-)
Tenebris
25.07.2014, 10:59
@Laselight u mnie wręcz przeciwnie ona ma chyba jakiś rentgen w oczach bo z drugiego końca lokalu wypatrzy moich obściskujących się simów :D.
U mnie Zadecka kiedyś podeszła do nastolatki i zaczeła z nią flirtować :O. A zazwyczaj krzyczy na wszystkich i pije drinki z baru :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.