Zobacz pełną wersję : Ukradli mi dziecko :(
Alex1313
28.11.2005, 11:05
Mam wielki problem. Moja simka była w ciąży i urodziła bliźniaczki Emmę i Lidię. Wszystko było cudownie i opiekowałam się nimi tak że miały wszystko na zielono. Wkońcu dziewczynki urosły i stały się małymi dziećmi. Ale pewnego dnia ich ojciec przywiózł z pracy kolegę i ten kolega został w moim domku do północy, chociaż że bardzo dużo razy go wypraszałam. I kedy już wkońcu wyszedł to wziął Emmę na ręce i on i moja malutka zniknęła tak jak by się wyprowadziła !!! Czy to jest możliwe ?? i czy mam szansę odzyskać moje dziecko ( dodam jeszcze że gra mi się wtedy niechcący zapisała :(:(:( )
ps. tak wogóle nie do tematu wyżej... :P czy ktoś zna kod na znikanie "cenzury" pod prysznicem ??
magda_909
28.11.2005, 13:58
To jest błąd w grze, jest na to patch o ile sie nie mylę. Dziecka nie odzyskasz, chyba że jakimiś sztuczkami, ale na tym sie nie znam, przykro mi ...
EDIT: kod na cenzure to:
intProp censorGridSize (liczba) - Ustalenie wielkości 'kwadracików' w cenzurze, (w miejsce (liczba) wpisujemy wartość od 0 - 8; 0-usuwa cenzurę, 8-przywraca)
Do tego potrzebny jest patch, który znajdziesz na www.thesims2.com, ale musisz być zarejestrowana, albo na www.wp.pl - tutaj się nie rejestrujesz. Pewnie możesz znaleźć patcha gdzieś jeszcze, ale ja mam z thesims2.com.
Alex1313
02.12.2005, 14:09
Ok dzieki... a zna ktoś jeszcze może kod na to zeby zniknęły te cholerne kwadraciki ??
To jest eeee.. może tylko trochę związane z tematem ale...
JAK TO SIĘ DZIEJE, ŻE RODZĄ SIĘ BLIŹNIAKI?
Nie wiem, jak to możliwe, żeby kolega z pracy mogł zabrać dziecko. Moja simka miała 25 dzieci i aspirację przyjaźń, ale nigdy mi się nie zdarzyło, aby któryś ze znajomych porwał mojego bobasa. A co do tego kodu, ja go znam: intprop censorgride 0 :P. Zero na końcu usuwa cenzurę z gry. Ósemka przywraca normalny poziom cenzury.
Bliźniaki rodzą się jak zwykłe dzieci. Simka zachodzi w ciąże, co dziennie powiększa się jej brzuch, a po 3 dniach rodzą się 2 bobasy. Jest też na to kod, ale nie wiem jaki, SORRY! :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.