Zobacz pełną wersję : zimne ognie i stary rok
tak jak w temacie potrzebuje zimnych ogni i starego roku ... mam juz inne rzeczy na swieta ... prosze o pomoc ;(
Jeśli chcesz mieć te rzeczy..... to kup świą teczny dodatek xP
niektorzy zamieszczaja takie rzeczy w necie!
Jeśli chcesz mieć te rzeczy..... to kup świą teczny dodatek
nie wszyscy mogą sobie kupić dodatek świąteczny np. Ja, więc szukają takich rzeczy w internecie, przylączam się do prożby.
kartofelq
29.11.2005, 16:20
Więc poczekajcie jeszcze pare miechów, bo narazie się z czymś taki nie spotkałam, ale potem napewno ktoś zamieści.
Narazie zapraszam na oficjalną stronę (choć ona mi nie chce chodzić... Nie wiem czemu...): www.thesims2.ea.com - tam zamieszczają niektóre dodatki z dodatku (:P)
No i jest jeszcze broda Starego Roku (do użytku dla Młodych dorosłych i Dorosłych)
http://modthesims2.com/showthread.php?t=107195&highlight=beard
Narazie tyle...
tak właściwie mi też nie chodzi thesims2.com, dzięki za brąde. A jest gdzieś ten strój??
moniak1993
29.11.2005, 16:35
Wiecie, wydaje mi sie ze takiego czegos nie umieszcza w necie.. - musicie kupic dodatek ;>
kartofelq
29.11.2005, 16:44
Są, np. samochody z nocnego życia dostępne bez tego właśnie dodatku.
a wie ktoś gdzie można znaleść nowy rok??
Właśnie szukałam sobie samochodów do nocnego życia i nagle patrze :http://modthesims2.com/showthread.php?t=105183&highlight=car+nightlife To są rzeczy z dodatku świątecznego. Beka :con:
kartofelq
29.11.2005, 19:32
Czyli dowód, że są. :) Czekajcie cierpliwie. :P
Tygrysia83
29.11.2005, 21:25
To co znalazłaś to nie jest kolekcja obiektów świątecznych dla tych,którzy nie mają świątecznego dodatku tylko dla tych właśnie którzy zakupili,czytaj uważnie co jest tam napisane. :)
eee... nie jestem dobra z angielskiego ;P
moniak1993
30.11.2005, 09:32
No to jak ja np. bym sobie sciagnela samochod z strony modthesims czy tez z thesims2.ea.com no to bym mogla jezdzic nim po centrum itp. jak mam NS??
No to jak ja np. bym sobie sciagnela samochod z strony modthesims czy tez z thesims2.ea.com no to bym mogla jezdzic nim po centrum itp. jak mam NS??
Wątpię że można nimi jeździc bez Nocnego Życia. Wydaje mi się że bez dodatku pełnią funkcję czysto dekoracyjną.
Nie mając co robić znalazłem Stary rok (father time) i nowy rok (new years baby boy) na www.thesims2.com wystarczy poszukać. wymagają NS
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.