Zobacz pełną wersję : Królicze głowy zamiast fryzur
moniak1993
03.12.2005, 15:44
Moja kolezanka ma od dziś neta i wyslałam jej kilka fryzur na pocztę. Ale zamist fryzur ma głowy królików! wiem ze taki temat był ale wyszukiwarka nie znalazła. Co mam robic, jak jej pomoc? - ona by sie tu zarejstrowała ale sie nie zna zbytnio na stronkach. I ja jutro chce do niej isć i jej pomoc! prosze pomozcie!!!!!!! - to byly takie ładne fryzury.....
Nie wysłałaś jej widocznie meshy.
moniak1993
03.12.2005, 16:04
meshy czyli kształtów?!
Mesh to inaczej kształt...
moniak1993
03.12.2005, 16:20
zebym tylko wiedziala ktory jej kształt wysłac..
Edit : Mojej kolezance ale z innego forum tez wysłałam i ma te głowy krolicze tez :( .
Lapis_Lasuli
03.12.2005, 16:46
Edit : Mojej kolezance ale z innego forum tez wysłałam i ma te głowy krolicze tez :( .
No nic dziwnego, skoro nie ma mesha (jak już wyżej pisała berata).
Apostołka
08.12.2005, 14:19
a ja mam czasem glowy krolikow, jak sciagne fryz do ktorego potrzebne jest NS i NŻ...a ta twoja kolezanka ma te dodatki?
Sciągnęłam sobie kilka nowych fryzurek Po 2 uruchomieniach gry wszystko było OK ale ostatnio patrzę a tu zamiast fryzur różne dziwne rzeczy: i głowy królików i lam i krów a także jakies takie dziwne kwadraty. Wiem, że to problem z brakiem meshy ale... Nikt się do mojego PC nie dotykał.. Na poczatku te meshe działały a teraz nie, czemu?
No i następne pytanie: jeśli usune wszystko z downloads to czy te rodzinki w których były nowe fryzury w ogóle sie otworzą?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.