Zobacz pełną wersję : Czy kosmici oddadzą mi Sima?
Mojego sima właśnie porwali kosmici...?!
Oddadzą go czy nie?
ps. A jak to było z Bellą Ćwir? [czy jak jej tam]
Bo ona nie wróciła
Nigdy kosmita mi nie porwał sima ale czytałam w gazecie że po jakimś czasie sim spowrotem wraca do domu... :D
Lapis_Lasuli
04.12.2005, 17:41
Pewnie, że odda. Jeśli porwało Ci mężczyznę, możliwe, że będzie w ciąży i urodzi ufoludka :P
Shadof-kun
04.12.2005, 18:39
A u mnie jest tak. Kosmici zabrali mi moją ulubioną simkę. Oddali następnego dnia o tej samej godzinie. Po kolejnym dniu też o tej samej godzinie simka zmarła. Czy ma to zwiazek z kosmitami? Dodam, że wczesniej simka robila bara-bara z sąsiadem, pare godzin przed śmiercią.
Artek001718
05.12.2005, 05:32
Oczywiście, że ci oddadzą sima. Po kilku godzinach, musisz poczekać! Jak już wcześniej mówiono, jeśli porwali ci mężczyznę to spodziewaj się małęgo kosmity!
Pozdrawiam!
PS Mi caaaaały czas kosmici porywają simów no i jakoś oddają. W ciąży zawsze (bo zawsze zabierają mężczyzn)
martencja
05.12.2005, 17:37
A u mnie jest tak. Kosmici zabrali mi moją ulubioną simkę. Oddali następnego dnia o tej samej godzinie. Po kolejnym dniu też o tej samej godzinie simka zmarła. Czy ma to zwiazek z kosmitami? Dodam, że wczesniej simka robila bara-bara z sąsiadem, pare godzin przed śmiercią.
to raczej nie ma związku z tym sąsiadem. nie wiem czy zauważyłeś/aś, że kiedy obcy porywają sima, to im tak skacze nastój że szok! więc jak wróciła w kiepskim nastroju, to mogiła
:*
Martencja
PS. a jak umarła?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.