Zobacz pełną wersję : jakie zaklęcie jest dla was najfajniejsze?
Już raz to pisałem, ale nie mogę znaleźć tego tematu :P :P Moim ulubionym zaklęciem jest zdecydownanie doskonały ogród (o ile się udaje oczywiście, bo te dzikie krasnale są mocno wkurzające :lol: :lol: ;) )
Uropichowienie jest OK. Lubię zamieniać mojego sąsiada w rospuszkę :lol: A taki temat był tylko został zamknięty.
No, wiedziałem, że pamięć mnie nie myli :lol: Taki temat był tu
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3891&hl= , ale tak jak napisała Żabka, został zamknięty, więc może ten przetrwa dłużej ;) ;)
Samantha
02.01.2004, 09:29
Ja lubię najbardziej : hipnozę ,ozywienie, uszczęśliwienie i uropuchowienie...A z zaklęć to Piękna i Bestia , Doskonały Ogród, Deszcz Bogactw ( fajnie mieć w salonie skarby :lol: ).A dzieciece czary to Ożywienie i Dorosnąć w Minutę choć zawsze prawie sie robia brzydale :P heh
Moim ulubionym zakleciem jest...nie wiem jak sie nazywa ale jak ten duszek sprzata dom.
Jak nazywa sie to zaklecie?
Originally posted by Julias@Jan 2 2004, 11:33 AM
Jak nazywa sie to zaklecie?
Ten czar to "Wszystko dla domu" ;)
ja lubie wszystko co można mieś w różcce
A gdzie jest cios milosci?????? Skoro tego nie ma wybieram hipnoze......
Najbardziej lubię poprawę nastroju ( bo tym zaklęciem można w szybki sposób nastrój poprawić np. kiedy mamy zadanie poprawienia nastroju ) i cios miłości :wub::wub: <<<<<<<<<<<< dzięki temu mojego wymarzonego sima zdobyłam w 5 sekund !
Originally posted by Lori@Jan 2 2004, 02:38 PM
Najbardziej lubię poprawę nastroju ( bo tym zaklęciem można w szybki sposób nastrój poprawić np. kiedy mamy zadanie poprawienia nastroju ) i cios miłości :wub::wub: <<<<<<<<<<<< dzięki temu mojego wymarzonego sima zdobyłam w 5 sekund !
Lori....Ja tak samo z ciosem milosci.....Ale jak sim ma rodzczke to nie zrobi sie.....Milam tka sytuacje wec napierw sim musial sprezdac rozdzeke...BUUU..Ale potem znowu kupil....
mi cios miłosci i wielkie pytanie
Nie lubie wszystko dla domu bo mi się nie udaje i mi się wszczystko rozwala :(
To mój 10 post!!!!! :D
Liop trzeba mieć dobry humor kiedy rzuca się zaklęcie ;) - w przeciwnym razie zaklęcie może odnieść zupełnie inne sktutki
P.S. Tutaj mówimy o najfajniejszych a nie o nie lubianych..
najfajniejszym czrem jest wszystko dla domu - ile kasy się oszczędza ^_^
Ja wole kościdlę :P Wtedy to się kasę oszczędza ^_^
żabka wiem a poza tym ja zrobiłem tę sode i wiem o czym mówimy ;)
Chyba raczej wielkie pytanie a nie trudne pytanie :P
Ja najbardziej lubię wygnanie
Zagłosowałam na "piękna lub bestia".
też lubie piękna i bestia ale bardziej hipnoze
Ja zagłosowałam na trudne pytanie bo dla mnie to jest najlepsze!!! ":lol:"
Na początek - witam. Jestem nowym użytkownikiem forum i to mój pierwszy post.
Według mnie ciekawe jest zaklęcie uropuchowienie. Szkoda, że działa tak krótko. Gdyby tak działało tydzień... no, ale reszta też jest niezła.
A mai ulubionym czarem jest śmieszek bo można dostać szypciej awans.
Uropuchowienie jest Spox!!
A dla mnie najfajniejsze jest zaklęcie pt."Wspaniały Ogród".-jest super!!!!!
Nie wypowiedziałam się chyba. No więc, najbardziej lubię hipnozę, później dopiero doskonały ogród i piękna i bestia.
Mnie się podoba hipnoza. No a po hipnozie piękna i bestia
Ja najbardziej lubię wszystko dla domu, natomiast nie znoszę najlepszego przyjaciela, bo kurczę straciłam na wypróbowaniu mojego maksymalnie wytresowanego kotka :/
Ja zdecydowanie najbardziej lubie deszcz bogactw!
Mi strasznie podoba się hipnoza!! ^_^ ^_^ ^_^
mnie się podoba uropuchowienie bo zaoszczędzam na kwiatkach dla smoków hehehe B)
Sim_maniaczka
29.02.2004, 10:02
Mi się podoba hipnoza i ożywienie! :D
Originally posted by psiulka@Jan 24 2004, 10:34 PM
Mi strasznie podoba się hipnoza!! ^_^ ^_^ ^_^
Jeszcze wielkie pytanie ^_^ ^_^ ^_^
k@sienk@14
04.03.2004, 15:14
moim ulubienym czarem jest cios miłości ale ze go tu nie ma to zaglosowalam na trudne pytanie
Ja mam dwa ulubione czary. Pierwszy to "Poprawa stosunków", dzieki niemu nie musze spędzać dużo czasu na rozmowach z przyjaciółmi; :) Drugi to "Klon Pracownik" - nie trzeba komentować :)
kaczor_TheSims
05.03.2004, 10:33
A ja lubie ozywienie to jest cos krasnal sie napije i chula gdzie go wiatr poniesie hehe mam hipnoze ale narazie niewyprobowalem :(
Ja najbardziej lubię ożywianie i doskonały ogród. Niezła jest ta panienka, co z flaminga powstaje :)
viper_88
09.04.2004, 17:59
Ja lubię: "Uropuchowienie", "Uszczęśliwienie", "Doskonały ogród" i "Piękna lub bestia" :) A czy ktoś wie jak (oile można), dodać skin do zaklęcia: "Piękna lub bestia"?
Troche dziwne to zaklęcie, bo nie ma tam pięknych simów. Co nie?!
agatka678
09.04.2004, 20:29
To ma być nastrój magiczny, a nie miss world 2004 :D
Wampirencja
09.04.2004, 22:00
PIĘKNA LUB BESTIA RZĄDZI
Wreszcie jesteś wilkołakiem lub wampirencją.... tfu! wampirem :)
Simfanka#1
10.04.2004, 10:10
Moim ulubionym zaklęciem jest cios miłości bo można szybko zrobic przyjaciół i tak szybko się ich nie traci. A z amuletów najbardziej lubię poprawę nastroju. Śmiesznie wygląda tez jak nie wyjdzie piekna lub bestia - wszyscy mają głowę osła! Nawet kamerdyner! Ale wystarczy się wykąpać i juz zaklęcie znika!:)
Ja lubie ożywienie bo fajna jest ta tancerka FLAMINGOGO. A krosnoludek raz mi był 4 dni i podlewał i pielęgnował kwiatki. A co to za zaklęcie trune pytania? Może wielkie pytanie?
Simfanka#1
27.05.2004, 20:42
to takie fajne zaklecie, dzieki ktoremu zaklety sim nie bedzie mogl ci sie oprzec i wezmie z twoim simem slub!! :D fajnie, nie?? :rolleyes: :P
A ja najbardziej lubię doskonały ogród ale szkoda że go nie ma w ankiecie :( A takto to ożywienie.
Irma_Lair
04.06.2004, 17:40
ja uwielbiam przeciwne bieguny.
A na czym polegają te przeciwne bieguny? Bo jeszcze mi sie go nie udao zrobić!
A tak to lubie ozywienie i piekna czy bestia
_mafioso_
10.06.2004, 10:34
Ja lubie to zaklecie co sie zwierzaka na wiecznosc w Sima zamienia,ono chyba sie nazywa Prawdziwy przyjaciel albo Szczesliwy przyjaciel
Zaznaczyłam uropuchowienie
Wszystkie są fajne dlatego wybrałam na chybił trafił. B)
HIPNOZA bo można przy czyjeś żonie pocałować jej mężą ;)
:) Ja lubie hipnozę i śmieszka
Cena sławy, Klon Pracownik, Cios Miłości
Ja najbardziej lubie to zaklęcie gdzie krasnali zamienia sie w ogrodników. jest super,ale po jakimś czasie krasnale kąpią sie u mnie w wyciskarce soku:( :(
lunka_14
06.01.2006, 17:23
Ja lubie zaklęcia :cios miłości,wielkie pytanie,hipnoza,ożywienie i oczywiście cena sławy. :D
1.Cena sławy
2.Doskonały ogród
3.Piękna i bestia
i jeszcze takie zaklęcie(to takie dla dzieci) gdzie dziecko może stać się dororsłym:0
Zdecydowanie najbardziej lubię poprawę nastroju, Ożywienie i Piękną lub Bestię, ale Deszcz Bogactw też jest niezły :)
A co to jest Wielkie Pytanie??
magda_909
13.02.2006, 19:27
A co to jest Wielkie Pytanie??
Sim oświadcza się simce (lub na odwrót)
a ten drugi przyjume na 100% oświadczyny.
Ja teraz nie mam abrakadabry pies mi zagryzł płytkę, ale
swego czasu grywałam godzinami, moimi ulubionymi był
cios miłości i hipnoza, ogolnie to lubiłam
zaklęcia w różdzce :D
Dzięki . Zobaczę jak pogram , niedługo mam mieć ;)
ja najbardziej lubie magiczny zmieniacz nastroju , smieszka i ozywienie. lubie jak skrzaty piją .... sok.
Black Raven
25.02.2006, 17:14
1. Ożywienie - tancerki z flaminga, ruszająca się lodówka, pijane skrzaty xD
2. Śmieszek - nie chce mi sie trzaskać przyjaciół za pomocą nudnych rozmów...
3. Piękna lub Bestia xD
według mnie jest to ożywienie ale takie pozytywne. nigdy nie uzywajcie wspanialego ogrodu jak macie drewniane skrzaty!!
Ja niestety nie mam the sims Abra Kadabra
****Kitka****
01.04.2006, 08:47
Widzę w ankiecie tylko opcję hipnoza!!! Ratunku!!! Ja chcę zagłosować na Wielkie pytanie!!!
kluseczka
07.04.2006, 16:44
Moim ulubionym zaklęciem jest Wielkie Pytanie, a ulubionym urokiem Cena Sławy.
Miss Plastic
10.04.2006, 08:06
lewitacja :)
Dla mnie to ożywienie... Mam taki wieeeeeeeeeeeeeeelgachny ogrod, ze potrzeba krasnali xD Praktycznie to przez te skrzaty mam taki ogrod, bo sie upijaly! xD
rychu13_14
02.05.2006, 13:52
To nie jest do tematu ale jak mówicie o tym co wam sie podobało to ufam że macie tą grę. Mam pytanie czy ktoś by mi przysłał plik instalacyjny na
[email protected] lub na GG 5909642.
:( :( :( :( :(
ziomaldinho
05.05.2006, 08:40
Nie wiem jak zdobyć składnik "czarne róże". Przynosi ci je przyjaciel/przyjaciółka jak przyszła do ciebie w odwiedziny to czasami przynosi ci bukiet kwiatów, czy to są one-te czarne róże?? Czy może twój fan ci je daje jak jesteś gwiazdą?? Prosze pomóżcie!! ;( :( Napiszcie na gg: 9735731. Proszę!! :1smutny:
Lady Shadow
06.05.2006, 13:34
Jeśli jesteś gwiazdą (Taką 5 gwaizdkową) to fanatyczni wielbiciele przynoszą Ci czarne róże - trudne je zauważyć, jak masz lokaja, to on je wyrzuca.
ziomaldinho
06.05.2006, 16:11
Dzięki za odpowieź Lady Shadow, ale jeżeli nie jestem gwiazdą wgóle?? to jak je zdobyć?? Czy tylko w ten sposub idzie je zdobyc?? :con:
amelia_amy
31.05.2006, 15:39
Moimi ulubionymi czarami to cios miłości oraz wielkie pytanie....wtedy szybko można wyjść za mąż :D
A z magicznych amuletów to Deszcz bogactw i Róg Obfitości B)
franuska94
11.06.2006, 17:46
Ja najbardziej lubie śmieszka ;P
Jak jestem gwiazdą to to mi ułatwia zrobienie przyjaciela z gwiazdy. xP :P :* :D :O ;) B) :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.