Zobacz pełną wersję : Harvest Moon
Znacie gre Harvest Moon? Ja tak ,ciekawa gierka, choć monotonna ,w jaką wersje gracie?
OOO jeee .super gierka. ja grałem na GBA
symulator rolnika.... wbrew pozorom .super giera........ sporo sobie w nią pograłem.........
Nie wiem,czy mi odpowiecie,ale o czym jest ta gra?
Jak powiedzial(a) (xXx) jest to symulacja zycia rolnika.
No, napoczątku ściągnołem sobie by sie pośmiać, ale to mnie wciągneło.......
ja se w to dłużej pograłem niż w niejedną gre PC......
ale ta gra nie jest tylko symulacją rolnika.. to jest taka uboższa symulacja życia
tam trzeba rano zjeść (sam to robi bez naszej pomocy ale jak wszytko zje to trzeba iśc kupć) można umawiac sie na randki z dziewczynami i pikniki, można rozbudować dom...jednym słowem .. takie simy z tylko jedną karierą...rolnika....
Fajna gierca ja mam HM:Back to nature i HM:friends of mineral town , te gry są SUPER ;D:):D:):D:)!!!
Szkoda że niemam HM:A wonderful live albo HM:Save the homeland :(
P.S. może wiecie skąd je ściągnąć ????:):):)
ja grałem tylko w pierwszą częsć na gbc a tera poce sie nad HM: friends
p.s. a gdzie jest zklep z nasionami??
To ten sklep co tam jest "cudna karen: Ten koło kliniki i domu burmisteza
Dzięki......bo ja szukałem i szukałem i nigdzie nie mogłem znaleść.....w wersji na gbc było to znacznie ułatwione (^_^)
a Kto tą gre już przeszedł??
Ja już prawie każdą wersje, a z kad masz hm:BTN?
z internetu ;) ..jak znajde strone na której to było to dam tu link ..jak chcesz..
oczywiście ,że chcem, kiedyś (jakiś miesiąc temu) miałem adres ale teraz nie działa.
ok wejdź na www.google.pl podaj- emu-info wyświetli ci sie (emu-info- każdy rom i emulator) klikasz i masz .
masz tak.nie chce mi sie linka szukać.
podaj jednak dokładniejszy link bo jak klikam na playstation to pisze że romów żadnych nie ma
http://members.lycos.nl/emuinfo/index.php?...l&sort_by=nazwa (http://members.lycos.nl/emuinfo/index.php?strona=download&system=gbc&from=i&to=l&sort_by=nazwa)
prosze bardzo....ale musisz troche poszperać..
chiodziło mi dokładnie o adres romu.... ;)
eee a co ja jestem wyszukiwaraka???
..poszukaj..ja mam ważniejsze sprawy na głowie
soy ale tam nie ma żadnego orma na psx, posze cie daj ten adres ! A co ja poradze na to ,że nie moge znależć?
a ci chodzi o wersje na PSX ????
Tak, a hm Fomt i 64 to ja już dawno mam!
Ja gram jush w to bardzo długo jestem w 8 roku ^_^ mam żonę Popuri i 11 owiec i krów i 10 kur ^_^ no i dużo, dużo kasy :wub:
A ja czekam na wersje na PC, o ile taki kiedykolwiek wyjdzie
:P
Originally posted by Adi@Jul 9 2004, 01:42 PM
A ja czekam na wersje na PC, o ile taki kiedykolwiek wyjdzie
:P
ja mam też na ps2 co gra sie dziewczyną, o wiele ciekawsze :rolleyes:
HARVEST MOON RLZ gralem w werjse na Project 64 Gameboya i SNESA ale na SNS najlepsze. Jest to zarombista gierka i nie wiem dlaczego nie wydali jej na pc... ćwoki <_<
Spoko gier , gralem jak jeszcze mialem PSX'a , niedawno kupilem sobie HM:Save The Homeland , na PS2 , ale nie jest tak dobry , jak ta poprzednia .
ja mam też na ps2 co gra sie dziewczyną, o wiele ciekawsze :rolleyes:
Przykro mi kobieto, ale na PS2 niema wersji, w której gra się dziewczyną... -___-"
A wersja na PC raczej nei wyjdzie, bo Victor Interactive (wydawca i producent gry)specjalizuje się w gierkach na konsole, poza tym to Japonia, gdzie konsole przewarzają. ;)
Przykro mi kobieto, ale na PS2 niema wersji, w której gra się dziewczyną... -___-"
A wersja na PC raczej nei wyjdzie, bo Victor Interactive (wydawca i producent gry)specjalizuje się w gierkach na konsole, poza tym to Japonia, gdzie konsole przewarzają. ;)
juz wiesz xd ;p
juz wiesz xd ;p
Tak już wiem, dla nieuświadomionych: rozmawialiśmy o tym na Priv. ;)
milirodeo
29.12.2004, 11:58
piszcie na temat
Ja gram jush w to bardzo długo jestem w 8 roku ^_^ mam żonę Popuri i 11 owiec i krów i 10 kur ^_^ no i dużo, dużo kasy :wub:
Ej skoro grasz tak długo powiedz mi jak rozwalic ten duzy kamien mam najlepszy hammer ale niumiem go rozwalic.
:)
A ja nie umiem odpalić ;;__;;. Jaki trzeba mieć program, aby rozpakować emulator i grę??
HARVEST MOON RLZ gralem w werjse na Project 64 Gameboya i SNESA ale na SNS najlepsze. Jest to zarombista gierka i nie wiem dlaczego nie wydali jej na pc... ćwoki <_<
buehehe ale wiocha
tak,tak! podtrzymuje swoje zdanie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.