PDA

Zobacz pełną wersję : wigilia

Fi0let
06.12.2005, 17:27
kupuje sobie sztuczne ognie i moge zrobic nowy rok a co mam kupic zeby zrobic wigilie? bo prubuje i nie wychodzi mi. papa

kartofelq
06.12.2005, 18:05
Trzeba kliknąć na telefon, potem na "urządź przyjęcie" i "przyjęcie noworoczne". Będzie wtedy wigilia i sylwester, bo przecież są zimne ognie i fajerwerki. :P

Królik
06.12.2005, 18:08
1. Wystroić chałupkę
2. postawić choinkę i stół
3. Usmażyć indyka
4. Może jeszcze zapalić kominek (będzie lepszy nastrój)
5. Kazać simom jeść indyka- i masz już Wigilię :P
Inaczej się niestety nie da ;)

Fi0let
06.12.2005, 20:44
Ale podobno da się kliknąć na telefon URZĄDŹ PRZYJĘCIE WIGILIJNE i przyjdzie Mikołaj... ja chce Mikołaja! :) a zawsze moge zrobić taką ekhem Wigilie od siedmiu bolesci bez Mikusia. A ja i tak chce go meć to jak mam to zrobić?? Ja to sie powtarzam powtarzam powtarzam powtarzam powtarzam powtarzam...

pozdro all
u.f.

moniak1993
07.12.2005, 06:25
Musisz zrobic tak :

1)Kliknij na telefon i wybierz opcje "Urządz przyjęcie..." "przyjecie noworoczne"
2)Kup choinkę,fajerwerki,zimne ognie i to co potrzeba do dobrej zabawy
3)Najwazniejszą rzeczą jest zrobic deser czyli "Ciastka Sw. Mikołaja" - jak byś tego nie zrobił to Mikołaj by sie nie pojawił.
4)Kup ten bufet i podaj do stołu jedzenie.
5)O 20:00 przyjdą goście i zacznie sie zabawa a pozniej przyjdzie Stary Rok który zamieni Stary rok w Nowy Rok. I pojawi sie Mikołaj! :)

Ps. Ciasteczka Sw. Mikołaja robisz tak :

1)Klikasz na lodowkę.
2)Wybierasz opcje : Podaj deser... "Ciastka Sw.Mikolaja" i sim robi ciasteczka ;]

I napewno Ci sie pojawi Mikołaj!
Miłego grania!

Darkviolet
07.12.2005, 16:06
A u mnie nie ma tych ciastek,babka ma gotowanie na 100% a nic nie ma ;(

arek_91
07.12.2005, 19:14
a masz zestaw świąteczny?!
Ja mam problem po na przyjęciu noworocznym przyjechała policja i zakończyła zabawę ;( .
A jeśli chodzi o Mikołaja to można go stworzyć (odpowiednie elementy wprowadza zestaw)

Darkviolet
07.12.2005, 20:05
Mam zestaw swiateczny,a ciastek nie ma.Poprobuje z roznymi kucharkami ^ ^

Edit : mam juz,tylko ze wtedy nie bylo ciastek bo cheatem zdobyte umiejetnosci :)

myszka95
08.12.2005, 10:26
Mam zestaw swiateczny,a ciastek nie ma.Poprobuje z roznymi kucharkami ^ ^

Edit : mam juz,tylko ze wtedy nie bylo ciastek bo cheatem zdobyte umiejetnosci :)

A wiesz może, do kiedy jest dodatek święta?