Zobacz pełną wersję : Instalacja Zestawu Świątecznego
paulunisia
07.12.2005, 18:05
Prosze pomocy....
Nie wiem czemu ale thze sims 2 Zestaw świąteczny nie chce mi działać...!!!! Mam juz na komputerze poprzedni dodatek Nocne życie i tylko on mi działa co mam zrobić zeby działały???!!!! :(
moniak1993
07.12.2005, 18:11
A grasz na płycie od Nocnego Zycia? czy od Zestawu Swiatecznego?
paulunisia
07.12.2005, 18:12
Od nocnego zycia bo od zestawu mi nie łapie zaznaczam ze zestaw oryginalny
moniak1993
07.12.2005, 18:13
I jak włanczasz Nocne Zycie to obiektów Świątecznych nie ma?? oO ??
paulunisia
07.12.2005, 18:15
nie ma nie wiem czemu :( a od zestawu to ta płyta tylko mi instaluje
moniak1993
07.12.2005, 18:17
To odinstaluj Zestaw Swiateczny i zzanistaluj ponownie. Włóż płytkę od nocnego i odpal i moze wtedy bedzie? :)
Zestawu nie da się odinstalować bez kasowania podstawowej wersji. Można co najwyżej zainstalować jeszcze raz. Może masz jakieś dodatki z neta, które zakłócają, skasuj te maxisowe świąteczne, by nie powstały duplikaty i zainstaluj te, których nie ma w packu.
PS: Nie ten dział
Mam wielki problem gdy zainstaluje ten nowy dodatek to musze wlaczyc gre przez nocne zycie..bo niegdzie nie ma tego dodatku na kompie...i gdy wlacze mam te wszystkie meble,choinki itd. co sa w tym dodatku, ale nie wqiem jak urzadzic swieta i wogole..nie wiem czy dobrze zainstalowalam...bardzo prosze o pomoc
moniak1993
09.12.2005, 21:15
Mam wielki problem gdy zainstaluje ten nowy dodatek to musze wlaczyc gre przez nocne zycie..bo niegdzie nie ma tego dodatku na kompie...i gdy wlacze mam te wszystkie meble,choinki itd. co sa w tym dodatku, ale nie wqiem jak urzadzic swieta i wogole..nie wiem czy dobrze zainstalowalam...bardzo prosze o pomoc
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=23204 - przeyzyj ten dział a wszystkiego sie doweisz....
Zestaw Świąteczny nie jest rozszerzeniem takim jak np. NZ. To tylko kilka świątecznych obiektów i możliwość zrobienia imprezy. Po instalacji zestawu nadal gra się z płytą NZ, wszystko u Ciebie jest w porządku. O tym, jak urządzić święta dowiesz się w temacie podamym przez moniak. :)
Oki juz wszystko wiem dzieki :)
Szkoda ze nie ma hallowen albo wielkanocy , ale tak to jest super ;)
myszka95
10.12.2005, 13:22
Zestaw Świąteczny nie jest rozszerzeniem takim jak np. NZ. To tylko kilka świątecznych obiektów i możliwość zrobienia imprezy. Po instalacji zestawu nadal gra się z płytą NZ, wszystko u Ciebie jest w porządku. O tym, jak urządzić święta dowiesz się w temacie podamym przez moniak. :)
A gdzie wy kupujecie świąteczny dodatek? bo w empikach nie ma!!! Ani na targówku!!! A czy do świąt normalnychcbędzie jeszcze w sklepach???????
kartofelq
10.12.2005, 15:57
Napewno znajdziesz go w Media Markt i Tessco. Jest też w sklepach internetowych.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.