Zobacz pełną wersję : Nie chcą się włączyć !!!
;( ;( ;( HELP ! Sims NŻ mi sie nie chcą włączyć ! JAkieś 2 dni temu jeszcze szły a teraz nic ! Usunęłam wszystko z działu Downloads i dalej nie idą ! POmóżcie !
moniak1993
08.12.2005, 17:08
A wyskakuje jakis komunikat czy cos?!
Tak. Jak włączam bez wkładania płytki (ale jest w napędzie) to wyskakuje : wystąpił bład, aplikacja zostanie zamknięta. A jak ją wkładam to się ładuje i nic.
Margierytka
08.12.2005, 17:23
Reinstalnąć. Jakiś badziewny pakiet mógł namieszać w ustawieniach gry. Jakiegoś hacka nie ściągnęłaś?
Nie nie ściągałam żadnych hacków. Za bardzo nie chcę ich odo nowa instalować, bo mi szkoda rodzinek ... ;(
Po pierwsze: jak skopiujesz folder z Moich dokumentów, rodzinki się nie skasują.
Po drugie: sprawdź, czy jakaś aplikacja nie zakłóca działania (wciśnij ctrl+alt+delete i wyłącz niektóre procesy, ale pamiętaj, by nie wyłączać explorera, systraya i tych, które są oznaczone jako użytkownik SYSTEM lub jakieś inne badziewie, wyłącz antywirusa (jak się obawiasz ataku zerwij połaczenie) po zakończonej grze najlepiej uruchomić system ponownie, by włączyć procesy
Zainstalowałam jeszcze raz i nic !!!
Aha, akiś miesiąc temu pożyczyłam koleżance Sims NS, ona zainstalowała i jej nie chodziły. Oddała mi i mi też przestały chodzić ! I na następny dzień kupiliśmy NŻ i wdszystko było O.K. Wczoraj pożyczyłam innej koleżance Sims NŻ i jej nie chodziły, więc mi oddała, a teraz też mi nie chodzą. Czy to przez to pożyczanie ?
Margierytka
08.12.2005, 18:09
No nie wierzę. Musiałbyście mieć obie na imię "Chodzące nieszczęście".
Reinstalka ma polegac na tym ze wywalisz i gre i ustawienia z Program Files. Rebootniesz się. I dobiero instalujesz. Z drugiej zaś strony mogłaś coś w międzyczasie doinstalować. Jakis program, który działając w tle używa tych samych plików, bibliotek czy diabli wiedzą czego, zakłócając działanie gry. Ostatnio Daemon 4.0 mi tak namieszał, że szybciutko się przeprosiłam z wersją 3.47.
Ściągnęłam jeszcze SimPE, ale nawet go nie włączyłam. A jak mi przestała gra chodzić, to od razu usunęłam. ;(
Alia, to Ty tez korzystasz z Daemon'a ? Ostatnio zainstalowalam najnowsza wersje, gra przestala chodzic, na starej 3.47 wszystko smigalo. To wina Daemon'a ?
_______
Wypróbowałam ze starym Daemon'em i... chodzi !!!
Precz z nowym Daemon'em !!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.