Zobacz pełną wersję : Nastolatki, Bara Bara
Wpisywałam w wyszukiwarkę "Bara Bara", "Hack", "Patch"
nic mi nie wyszukało :( Wiem że jest taki chack by nastolatki mogły
robić Bara bara! Gdzie on jest? :|
Z góry dzięki
Nie polecam go, wiele funkcji z kodu bool... nie wyswietlalo mi sie.
http://www.insimenator.net/showthread.php?t=1550&highlight=teen+woohoo
Myślę, że to nie najlepszy pomysł stosować takie hacki, gdyż obciążają grę i mogą doprowadzić do reinstalki. Juz tak miałem. Instalujesz na własną odpowiedzialność. Pozdrawiam! ;) Mam nadzieję, że pomogłem?!
pomogłeś, pomogłeś :D
Ale chyba tego nie ściągne:(
Nie chce miec wolniejszej gry niż mam.
Możesz sprobowac. Przekonaj sie sama ;P Ja tam tego nie probowalem
Ja próbowałam i nie polecam. Prawdopodobnie przez to musiałam reinstalowac grę. Po prostu jak dorosła simka zachodziła mi w ciążę, w pewnym momencie wszystko się zacinało.
moniak1993
14.12.2005, 08:40
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12238
Chyba o to chodziło?!
Gdyby tylko zwalniało....
Ja próbowałam i nie polecam. Prawdopodobnie przez to musiałam reinstalowac grę. Po prostu jak dorosła simka zachodziła mi w ciążę, w pewnym momencie wszystko się zacinało.
Doskonale to rozumiem.
Uwielbiam ten hack, a nie mogę z niego korzystać ;(
Bo gd go miałam, to też simka nie mogła mieć brzucha, bo wyskakiwał błąd, jak u didaa13. Za to było to kwestią wymiany ;) Simka nie miała ciała przyszłej matki (brzuszka ciążowego), ale za to takie ciało, bez głowy przychodziło zamiast mrocznego kosiarza :D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Margierytka
14.12.2005, 10:39
E tam najnowsza wersja InTeenimater - 1.3h jest bardzo stabilna.
Do tego mam risky woo-hoo, inseminatora i kilka mniejszych hacków. Wszystko chodzi bardzo stabilnie. Mam nawet nastolatki i kobiety NPC w ciąży. I nastolatki, i dorosłe czy studentki ciężarówki przyłażą brzuchate w odpowiednich ciuchach i z łbami na parcele prywatne. Na parcelach publicznych to samo. Nic się nie zawiesza, nie sypie. A wierzcie mi, że z Simsami to naprawdę cuda wyczyniam.
Zeby zainstalowac sobie inTeenimater'a do NS trzeba miec ta latke o ktorej jest napisane na gorze ?
Margierytka
14.12.2005, 13:40
Hmmm łatkę mam. Ta aktualizującą The Sims NŻ ze strony Maxisa.
A resztę hacków mam bo lubie. Nie musza chodzic koniecznie z InTeenimaterem. Nic mi nie obciąża. Bollpropy stosuję nagminnie przy budowaniu. Kod "boolprop testingcheats true" też działa bez zarzutu.
Ale za to nie nie mam żadnych śmieci w downloads. Wszystko zdrowe i kompatybilne z NS. Dlatego widocznie gra się u mnie nie wysypuje. Nie wiem czy wiecie, ale zwykła suszarka do włosów ale niekompatybilna z którymś z dodatków NS czy NŻ może wychlewiac całą grę.
Radzę ściągnąć SimPE i przeskanować Downloads w poczukiwaniu uszkodzonych czy niekompatybilnych dodatków. Po wielu testach jestem pewna, że InTeenimater - 1.3h nie wysypuje gry.
Moniak, mogłabyś się nie czepiać i zauważyć ze tamten link już nie działa...
Byłam tam. Co do Chack'a to ja nie wiem... czy go zainstalować. Z moim prockiem 1,8 i tak simy nie chodzą tak jakbym chciała :|
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.