Zobacz pełną wersję : Singles
Camilla10
05.01.2004, 10:55
Czy kupicie grę Singles? Ja na pewno kupię.
Jeszcze nie wiem - to zależy od recenzji i ocen, jakie będzie otrzymywała po premierze ;) Ale ogólnie, pomysł mi się podoba ;)
Rowniez sobie sprawie tylko i wylacznie z ciekawosci.
Ale podobnie jak galazek-poczekam na relacje po premierze ;)
Pozdrawiam :)
ja chyba tez kupie. gralem w demo i mi sie podobalo
Myślę, że tak.. interesują mnie te erotyczno-romantyczne związki :lol: :lol:
Na forum nie można mówić o piratach... Czyli powiem poprostu, ze nie kupię, a jak ktoś to zrozumie w odpowiedni sposób to dobrze :D
Littletiger
05.01.2004, 15:25
Originally posted by galazek@Jan 5 2004, 01:22 PM
Jeszcze nie wiem - to zależy od recenzji i ocen, jakie będzie otrzymywała po premierze ;) Ale ogólnie, pomysł mi się podoba ;)
jak wyżej
Camilla10
05.01.2004, 17:25
Ogólnie fajny pomysł z tą grą. Trochę ściągnęli od The Sims, no ale trochę też dodali. Oglądałam screeny które są fajne. Sasza skąd miałaś demo?
A po drugie co będzie innego w tej grze prócz podrywów i itp. :D
Camilla10
06.01.2004, 10:50
No, właśnie nie wiem. Chyba to, że sterujemy tylko dwoma ludźmi. Po screenach było widać, że będzie pewnie dobra grafika. A z resztą ta gra chyba już się ukazała w Wielkiej Brytanii?
Ładnie są zrobione buzie u tych ziomków :lol: chodź w jednym screenie facetka była potworna ( to chyba był pierwszy ) ale warto kupić i ocenić tę gre pod względem sims2. Moim zdaniem sims2 będzie lepsze niż gra Simgles, gdyż w sims2 jest więcej do roboty.
Camilla10
06.01.2004, 15:38
Jak to więcej do roboty? Chodzi Ci o pracę i tak dalej?
"Ładnie są zrobione buzie u tych ziomków chodź w jednym screenie facetka była potworna ( to chyba był pierwszy ) ale warto kupić i ocenić tę gre pod względem sims2. Moim zdaniem sims2 będzie lepsze niż gra Simgles, gdyż w sims2 jest więcej do roboty."
Hmm ja juz słyszłem co nieco o tej grze przed simsami... ..tylko że screeny były gorsze....
Camilla10
07.01.2004, 10:26
Ja też już wcześniej słyszałam. Przed The Sims 2.
ja chyba na yahoo.com albo na jakieś innem (pewnie angielskiej)
Camilla10
07.01.2004, 17:29
Ja o Singles dowiedziałam się na polskiej.
Hmm pewnie z gry.wp.pl co?? z tego co ja wiem ten serwis najwsześniej powieadomił (w polsce) o Singels
Originally posted by Camilla10@Jan 6 2004, 05:38 PM
Jak to więcej do roboty? Chodzi Ci o pracę i tak dalej?
No właśnie :D
w demo gralem u kolegi ktory sciagna z strony internetowej on jest cham i ie chcial mi powiedziec z jakiej strony sciagna a i musze powiedziec ze grafika i sterowanie ekranu jest o wiele lepsze niz w ts.
je szczerze mówiąc mam nadzije że Singels będzie o wiele lepszy od Ts2 ...
z tego co widać ...TS2 nie doruwnuje jej pod względem grafiki ale co do grywalności to nie wiem...
Moim zdaniem nie będzie lepsze bo będzie można kierować tylko dwoma osobami i do tego parą. Tylko oni i nikt więcej. To trochę ogranicza.
Niezależnie oid tego, czy "Singles" będzie lepsze czy gorsze, i tak TS2 osiągnie większy sukces, bo to w końcu kontynuacja najlepiej sprzedającej się gry wszechczasów ;)
no.........hmm ale to widać że TH2 nie równa sie poz względem grafiki do Singels .....al tu najwarzniejsza jest grywalność... a z tego co wiem w singels-ach będą większe możliwości niż TH2 ..ale napewno KAŻDY fan The Sims (1) napewno zakupi tą gre (o ile sprzęt to udzwignie i czy finanse będą spore bo gra nie zapowiada sie na tanią..)
Littletiger
09.01.2004, 17:12
Originally posted by (xXx)@Jan 9 2004, 04:46 PM
no.........hmm ale to widać że TH2 nie równa sie poz względem grafiki do Singels .....al tu najwarzniejsza jest grywalność... a z tego co wiem w singels-ach będą większe możliwości niż TH2 ..ale napewno KAŻDY fan The Sims (1) napewno zakupi tą gre (o ile sprzęt to udzwignie i czy finanse będą spore bo gra nie zapowiada sie na tanią..)
Grałeś w obie gry że osądzasz która ma lepszą grafikę? Screeny często przekłamują prawdę.
O ile mi wiadomo obie gry będą się troche różnić, nie będzie ani lepszej, ani gorszej, będą inne.
Littletiger, co ty się mnie tak uczepiłeś??
Hm grafikę porównuje po screenach.. A różnice wyraźnie widać....
..Wiem, że porównać gier przez screeny się nie da, ale jeśli obie gry wyjdą w niezmienionej formie..To pod względem grafiki TH2 odpada...
Może, że gry są inne, ale bardzo do siebie podobne.....Ale masz w tym racje, że nie ma ich, co porównywać, która jest lepsza w tym się zgadzam ^_^
A ja nie kupię bo mnie do tej ry nieciągnie a pozatym nielubie jak ktoś od kogoś coś odgapia, w tym przypadku Singles jest odgapione od The Sims ;P
Originally posted by Karola001@Jan 10 2004, 08:44 AM
a pozatym nielubie jak ktoś od kogoś coś odgapia, w tym przypadku Singles jest odgapione od The Sims ;P
To, że obie gry należą do jednego gatunku, to jeszcze nie znaczy, że Singles jest plagiatem :P :P ;) Popatrz np. na RTS-y, czy strategie - one wszystkie opierają się na jednym schemacie, ale wiele z nich wnosi coś nowego do gatunku (najczęściej niewiele, ale zawsze...) ;)
no wiesz gałązku :D
The Sims było jedyną i niepowtarzalną grą i tak było fajnie. a za kilka lat bedzie i ze 100 podobnych gier.
Ja tam wole moje simy :P
Originally posted by Karola001@Jan 10 2004, 09:33 AM
no wiesz gałązku :D
The Sims było jedyną i niepowtarzalną grą i tak było fajnie. a za kilka lat bedzie i ze 100 podobnych gier.
Ja tam wole moje simy :P
A ja się z tego cieszę, bo (pewnie) każda następna będzie trochę bardziej realistyczna, z lepszą oprawą graficzną i jednym słowem lepsza od simów :) :)
Ale o The Sims na pewno nie zapomnę ;) ;)
The sims jest jedną z najbardziej kultowych gier w historii ...więc o sims-ach będzie sie jeszcze pamietało przez dobre kilka lat...tak somo było z DOOM-em
albo chociaż by z Quake. a Singels napewno nie osiągnie takiej popuraności jak TH bo po 1-rwsze ta gra będzie miała ograniczenia wiekowe (pewnie od 18) ale jedyną żeczą w której singels będzie miał nad Sims-ami przewage (oprucz grafiki oczywiście) to chyba cena... jak Th2 będzie kosztowała 140 zł (może troche mniej może troche więcej..) a singels pewnie od 75zł-99zł ..tak jest z takimi grami..
Littletiger
10.01.2004, 15:32
Originally posted by (xXx)@Jan 9 2004, 09:56 PM
Littletiger, co ty się mnie tak uczepiłeś??
Hm grafikę porównuje po screenach.. A różnice wyraźnie widać....
..Wiem, że porównać gier przez screeny się nie da, ale jeśli obie gry wyjdą w niezmienionej formie..To pod względem grafiki TH2 odpada...
a Singels napewno nie osiągnie takiej popuraności jak TH bo po 1-rwsze ta gra będzie miała ograniczenia wiekowe (pewnie od 18) ale jedyną żeczą w której singels będzie miał nad Sims-ami przewage (oprucz grafiki oczywiście) to chyba cena... jak Th2 będzie kosztowała 140 zł (może troche mniej może troche więcej..) a singels pewnie od 75zł-99zł ..tak jest z takimi grami..
Czy ja się uczepiłem ;) nie wiem :)...
Jak dla mnie grafa w The Sims 2 jest ładniejsza od tej z Singles, może i ludzie wyglądają ładniej w "Singles" ale inne obiekty są o klase gorzej zrobione niż w The Sims 2.
Ja bym się nie spodziewał żeby gra miała jakieś ograniczenia wiekowe, a nawet jeżeli, to nikt se z tego powodu nie będzie robił sobie problemu. Co do ceny to wydaję mi się że The Sims 2 będzie kosztowało tyle co inne produktu z Elecetronic Arts czyli 139,90zł, a Singels gdzieś będzie w podobnej cenie, albo nie co taniej aby mieć jakąś przewagę nad innym tytułem z gatunku (TS2).
I skrót The Sims 2, to TS2 a nie TH2 :P
Katarzynka
10.01.2004, 18:09
A mi sie bardzo spodobało to "Singles" i na pewno kupie sobie tą gierkę. Bardzo bym chciała zagrać w demo. Szkoda, że kolega nie powiedział ci skąd ma demo. W każdym bądź razie ja lece szukać tego demo.
...a jednak.uczepiłeś sie jak mucha gówna....ehh
ale singels będzie tańsze bo tak przewarznie jest ...doświadczenie poprostu doświadczenie... taki morrowind był taniochą chodz było najleprzą rpg ..(to taki skromy przykład) tak samo będzi z Singels ....simsy będą raczej bardzo drogie ( mnie to i tak nie przeszkadza ....)..a co do obiektów ..to na screenach od singels nie było wiele pokazane.....a obiekty z TS2 też nie zachwycają
Katarzynka
10.01.2004, 21:18
Dla mnie grafika jest super w "Singles". No popatrzcie tylko na tą kuchnie i wogole supeeer!! Nawet są cienie... wogole wygląda to jak prawdziwe.
http://www.singles-the-game.de/pics/screenshots_big/singles-7-wohnung.jpg
no to fajnie ..że ktoś mnie popiera....cienie taż małą być w TS2 ...(podobno) ..ale napewno nie będa takie jak w Singels......ja sie tylko boje że spie**** grywalność..
Camilla10
11.01.2004, 11:59
Różne gry często są zgapione od innych. A co do screena to naprawdę wszystko wygląda jak prawdziwe.
to juz prawie raczej pewne że singels pobiją TS2 bod względem grafiki...ale chyba grywalnością (niestety) nie dorówna bo chyba nie będzie można budować samemu domów..ew wynająć.....ale poczekamy, zaobaczymy
Littletiger
11.01.2004, 20:42
Originally posted by (xXx)@Jan 10 2004, 08:49 PM
...a jednak.uczepiłeś sie jak mucha gówna....ehh
ale singels będzie tańsze bo tak przewarznie jest ...doświadczenie poprostu doświadczenie... taki morrowind był taniochą chodz było najleprzą rpg ..(to taki skromy przykład) tak samo będzi z Singels ....simsy będą raczej bardzo drogie ( mnie to i tak nie przeszkadza ....)..a co do obiektów ..to na screenach od singels nie było wiele pokazane.....a obiekty z TS2 też nie zachwycają
No co ty nie powiesz :P
Mi grafika z Singles przypomina starą grafikę 3D z przedk kilku lat, obiekty wyglądają mało realistycznie nie to co w simsach.
Ale nie ma co wywoływać większej kłótni, gdy wyjdą obie gry to pogadamy ;)
Katarzynka
11.01.2004, 20:51
Eeeee czy ktoś mówił o kłotni? Właśnie to mnie w niektórych osobach wnerwia.... Przecież wymieniamy tylko swoje zdania... jeśli ktos ma inne nie znaczy, że się ktoś z kimś kłoci. Bez przesady. A co do tego budowania(wynajmowania).Jest screen gdzie mozna chyba budowac.Ale raczej bedzie mozna budowac bo gra ta nie jest tylko o dwoch ludzikach co sie ekhm... ale tez jest sporo radosci z budowania.Naprawde nie wiem... z drugiej stronki to tez plus jest z wynajmowania poniewaz mi czasem wogle sie nie chce budowac a zamierzam miec fajna rodzinke.
..z tego co czytałem zapowiedzi to wiemj tylko tyle że będzie mozna wynajmować ..ale czy budowac to ja nie wiem..........
Littletiger a mnie sie zdaje że te z TS2 meble śa słabsze od tych co sa w Singels-ach ..ale to jest tylko jeden screen ...a na nim nie można opierac całej swojej opinii. na temat grafiki.........
Zainteresowanych informuje iz pojawily sie nowe screeny z "Singles" na stronie
http://www.thesims.de/ Wygladaja calkiem interesujaco.
PS
Temat zostal przyklejony,a to za sprawa tego ,ze gra podobnie jak nasze "The Sims" jest symulacja zycia.
Ja kupie singles .... Napewno będzie bardziej zyciowa i "ludzka"
I moim zdaniem nie ma co porównywać TS to singlesów .... bo to dwie odrębne gry i cel gry też jest inny ... a pozatym to pierwsza część tej gry ... oni się dopiero uczą ... później udoskonalą grę na podstawie opinni graczy ....
PS . Użycie słowa "kłutnia" w normalnej wymianie zdań też działa mi na nerwy ...
Mi bardziej podoba sie TS2 od Singels. Nie wiem dlaczego.
Katarzynka
23.01.2004, 17:05
Hehe nie chwal dnia przed zachodem słońca. Nie wyszły żadne z w/w gier więc jeszcze nie wiesz,która bardziej ci sie spodoba.Narazie mi sie grafika bardziej podoba w Singles
Originally posted by .:Moth:.@Jan 23 2004, 11:15 AM
I moim zdaniem nie ma co porównywać TS to singlesów .... bo to dwie odrębne gry i cel gry też jest inny ...
Owszem jest to inna gra,ale zaliczana do gatunku-symulacji zycia.
Wiec w tym sa podobne.
No tak ale kazda z tych gier ma swój klimat ... jak i atuty ,których przeciwniczka napewno nie posiada ....
NP. Singles doskonała fabuła polegająca na flirtowaniu . Niestety z tego co wiemy (powtarzam narazie wiemy ... ) Nie będzie możliwa taka zróżnicowana umeblowani jak i budowy pomieszczeń ... ... oraz wspaniała grafika
THe Sims 2 mniej rozbudowana "forma " komunikacji za to równierz wspaniała grafika możliwośc zaprojektowania zarówno domu jak i rodziny swoich marzeń ...
Dla mnie obie te gry są strzałem w dziesiątke ...
I może trochę przesadzam więc z góry was przepraszam ... Ale mnie denerwuje to ,że ktoś nazywa to podrabianiem simów itp ... To tak jakby rzec ,że tylko w Nowym Jorku mogą być drapacze chmur albo ,że tylko w Polsce krowa daje mleko (To drugie takie swojskie !!!!!! :P :P :lol: )
Katarzynka
25.01.2004, 12:18
Tutaj jest zapowiedź Gry Singles po polsku. I jest tez krótki filmik przedstawiający gre ;) zapraszam do czytania ;) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,8147
Są tam też nowiutkie screeny. Widac tryb budowania ;) I widać klejnoty faceta ;) To byl najfajniejszy screen :D
Ja nie kupie..Mam wszystkie simsy oryginaly (procz on-line) i nie bede kasy marnowala na podobna gre...Trudne czasy....Ja czekam na TS2
Screeny są świetne ..... zaskoczyły mnie pozytywnie ... no i cóż mają dosyć małe wymagania sprzetowe po Pentium II to niewiele ... [
Im więcej wiem o tej gierce, tym bardziej mi się podoba ;) . Nie wiecie może, czy tam są narzucone postacie (twarze itp.) Czy można je w jakiś sposób edytować?
Littletiger
26.01.2004, 14:02
Originally posted by Eveline@Jan 26 2004, 02:43 PM
Im więcej wiem o tej gierce, tym bardziej mi się podoba ;) . Nie wiecie może, czy tam są narzucone postacie (twarze itp.) Czy można je w jakiś sposób edytować?
W trybie właściwym mamy tam do wyboru po kilkanaście Mike'ów, i kilkanaście Lind, w trybie dowolnej gry zaś, tworzymy postacie od podstaw:]
No to w takim razie ta gra interesuje mnie jeszcze bardziej :lol:
Bleee... ta grafika jest obleśna, ci ludzie wogóle nie mają proporcji. Ja wole ts, Singles to totalna komercha i na dodatek ściągnięty pomysł.
Ściągnięty? Skąd wiesz? Poza tym myślę, że to zupełnie inna gra, choć trochę podobna. Może wreszcie skończy się monopol Maxisa na takie gry i trochę opuszczą ceny. Bo to, jakie mają teraz aż prosi, żeby kupić pirata.
Littletiger
28.01.2004, 13:47
Dodatki do Simsów nie są wcale takie drogie, 79zł to nie wiele, ale jak patrzeć na takiego Raymana 3 (o niebo lepsze od Simów), który kosztuje 69zł (a daje więcej satysfakcji, radości z zabawy) to Simy wypadają blado:P
Katarzynka
28.01.2004, 14:19
No tak ale zbierzcie sobie cala kase jaka wydaliscieby na wszystkie dodatki(wraz ze zwyklym The Sims) oczywiscie oryginalne to spora sumka wychodzi.;)
Właśnie, policz Simy ze wszystkimi dodatkami, jako jedną grę. Za żadną tyle nie zapłacisz. A poza tym to chyba jedyna znana mi gra, której ceny spadają tak powoli.
Littletiger
28.01.2004, 18:35
Ale skąd wiecie że Singles nie będzie miało dodatków? A Maxis z dodatkami do The Sims przesadził, powinny wyjść max. 3 dodatki i kolejna część, byłby teraz pewnie zapowiadany ostatni dodatek do The Sims 2, a tak nawet podstawki dwójeczki nie ma.
Co do wolno spadających cen gier to się nie zgodze, "StarWarsowe" gry kosztują 169zł, i ceny wolniutko spadają, tak samo FIFY, NHL i inne podobne.
Ja mam nadzieję, że Singles też będzie miało dodatki, ale, że będą miały cenę niższą niż TS. A poza tym powiedziałam, że to "jedyna znana mi gra, której ceny spadają tak wolno" W "StarWars" nie gram.
Nie kupię tego badziewia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli ta gra będzie w przystępnej cenie to oczywiście ją kupię.:rolleyes:
czy 14 luty to premiera w polsce czy w niemczech?
Katarzynka
18.02.2004, 14:46
No wlasnie.Ktos widzial moze juz ta gre w sklepach?
Moniczykita
18.02.2004, 16:57
Ja ostatnio byłam w sklepie z grami ale chyba jeszcze iebyło bo to ma chyba wyjść gdzieś w kwietniu albo maju coś takiego...
Mogłyby wyjść już teraz. Dzięki nim jakoś by się przetwało czas do simów2 :)
Moniczykita
19.02.2004, 16:42
Eveline zgadzam się na Simsy 2 trzeba naprawde długo czekac a tak to umiliło by sięczas Właśnie Singles-ami...
Singles napewno wyjdzie wcześniej niż the sims 2 ale lepsze raczej nie będzie od simsów ale i tak kupię... <_< .
Czy ktoś orientuje się kiedy dokładnie wyjdzie ta gra. Chciałabym w nią pograć.
Ja nie wiem czy kupię, ale chyba tak- zależy od ceny, ale piraty też będą:-)
Będę musiał grać jak rodziców nie ma- wiadomo dlaczego...
Pozdrawiam
CeZaReK
Ja już jestem pewna, że kupię (jesli nie będzie droższa niż 200 zł, bo za wszystkie swoje gry płacę sama)
Czajniczek
13.03.2004, 15:27
:D Ja tam biorę wszystkie gry a ' la the sims! :D Zresztą i tak ja nie płacę!!!
A na Singles grzeję się od miesiaca. Na pewno nikt nic nie wie o premierze? :(
Moniczykita
16.03.2004, 17:44
Ostatnio czytałam dość opszerny artykuł (2 strony) na temat Singles i z tego co przeczytałam to naprawde zachęca do kupna...Pewnie a raczej napewno kupię...
Czajniczek
17.03.2004, 12:37
W jakiej gazecie był ten artykuł? Jeż chcę poczytać . Prooooszę....
Mam tą grę!!! Kupiłem za ok. 15 zeta( oryginał!!!!!![mieszkam za granicą a tu są takie ceny]) Grafika jest super tylko jest jedna wada: trzeba grać gdy nie ma rodziców w domu- takie realistyczne postacie- super gierka!
Pozdrawiam
(jeszcze) CeZaReK
Czajniczek
19.03.2004, 17:52
Czemu grać gdy rodziców nie ma w domu? I jak za 15 zł? To jakiś pirat... :huh:
Dlaczego kiedy nie ma rodziców :huh: ? Jak jestem pełnoletnia (już jakiś czas) to co mnie rodzice ..... ?
Moniczykita
20.03.2004, 11:58
tA RECENZJA TEJ GRY BYŁA W GAZECIE CD-ACTION..nAPRAWDE OPSZERNY MATERIAL NA TEMAT TEJ GRY ZAJMUJE 2 STRONY..I IWE KTOS KIEDY W POLSCCE WYJDZIE THE SINGLES??JA SLYSZALAM ZE W KWIETNIU-MAJ COS TAKIEGO ALE MOZE KTOS JEST BARDZIEJ POINFORMOWANY...
Marilyna
20.03.2004, 13:31
A ja myślałam,że ta gra już jest w Polsce i miałam właśnie odwiedzić empik, aby sobie ją kupić. A tu co sie dowiaduję , że jej jeszcze nie ma. W Niemczech ta gra jest już od 14 lutego, czyżby mu Polacy jesteśmy aż tak opuźnieni.? To jestem ciekawa z jakim opóżnieniem wyjdą u nas The Sims2.!!!!!!! :lol:
A ja się pochwalę i powiem, ze mam już tą grę :D. Jest świetna... całkowita symulacja, dopracowane postaci, meble, jak się popatrzy przez okno to całe miasto widac... Singlami mozna chodzić nawet nago :D bo jest taka opcja "naked" ale jeden mankament, nie ma tak jak w Simsach, mozliwości przebierania się w rózne ubrania... Jest jeden strój, bikini, recznik, i pidżama i nagośc... no i to chyba tyle :D A i do pracy się chodzi schodząc schodami na dół, bo dom jest na pietrze... I Single są bardzo wstdliwi :D nie można jak się ma dośc duże stosunki wejśc do toalety i w tym samym czasie skorzystać z niej...
Czajniczek
27.03.2004, 15:41
Skoro "naked" tzn. że masz z zagranicy? W empiku nie ma. Ale może w Media Markcie. czy ktoś jeszcze może potwierdziś, że The singles jest już w polsce?
A ja nie bylam ta gra az tak zachwycona.
To prawda grafika wspaniala i postacie bardzo realne.
Malo ubran,malo mebli i nie wszystkie sa ladne.
Ogolnie niewiele mozliwosci i gra moze sie znudzic no chyba ,ze kogos nagosc nie nudzi i uwaza,ze to rewelacja ;) Pogralam troche i zmazalam gre z kompa.Nawet sobie sciagnelam pieniadze ,alby miec wieksze mozliwosci ;) Zmienilam calkowicie mieszkanie,zrobilam sobie ogrod z basenem na dachu,zajelam sie singlesami i bylo milo przez chwile .Ale jakos nie przypadlo mi to do gustu.Tyle szumu na poczatku,a teraz cisza.No i troche denerwowala mnie kamera ,czas ktory strasznie sie dluzyl i nadal byly niektore opcje niedostepne myslalm ,ze wykituje na tym poddaszu heh,a moj lokator byl jakis nie chetny ;) Jest pare niedociagniec,ale ogolnie nie jest zle.Grafika robi swoje ;) Moze niepotrzebnie sie zrazilam tak szybko (na pewno nie odkrylam wszystkiego).Moze bede miala kiedys ochote i zainstaluje raz jeszcze.
Pozdrowka :)
MaRtAaA :) Zgadzam sie z Twoja wypowiedzia ,nie pasuje mi tylko Twoje stwierdzenie "calkowita symulacja " ;) Symulacja to jest,ale calkowita? Hmm chyba nie.
Hmm Justa na jakiej stronie są te pieniadzę do ściągniecia?? Podałabyś mi?? Mam tą grę od 3 dni, nie zdążyłam wszystkiego odkryć, ale pomysł sam w sobie jest niezły...
Originally posted by MaRtAaA@Mar 28 2004, 11:08 AM
na jakiej stronie są te pieniadzę do ściągniecia??
Jeśli się nie mylę, to tu:
http://www.sim-tv.de/down/dlm/files.php?cat=10
Gałązku dzieki bardzo :)) Nie umiem Niemca, ale sobie jakoś poradzę... :D
Czajniczek
30.03.2004, 17:25
Może to ja jestem zacofana, albo Poznań( miasto gdzie mieszkam)ale ani w Empiku, ani w Media Markcie nie ma Singles. A może one w ogóle nie wyszły?
Nie, one nie są jeszcze w Polsce, ja je dostałam w prezencie od brata... więc je mam wcześnie...
Kaochiko
31.03.2004, 21:16
Od ilu lat jest SINGIELS ??? Nie moge sie doszukac ;_;.
Czajniczek
01.04.2004, 10:24
DZIECKO NIE UMIESZ CZYTAĆ????!!! POST NAD TOBĄ!! NIE MA SINGLES
Sasza skąd miałeś demo tej gierki, ja też chce :D
:ph34r: TA GRA JEST TROCHE ZABARDZO ZBOCZONA
Camilla10
01.04.2004, 13:49
Hmmm...dawno mnie tu nie było. Ładne rozmowy prowadzicie między sobą. Soral, jeżeli ta gra jest dla ciebie zboczona, to jej nie kupuj!
Kaochiko
01.04.2004, 14:41
Originally posted by Polly@Apr 1 2004, 12:24 PM
DZIECKO NIE UMIESZ CZYTAĆ????!!! POST NAD TOBĄ!! NIE MA SINGLES
Po pierwsze: nie jestem dziecko-> a szczegolnie dla ciebie. Jestem od ciebie o 2 lata starsza .
Po drugie: nie pytam sie, czy ta gra jest czy jej nie ma [lol] tylko pytam sie od ilu ona lat jest.
P.S. Wlasnie udowodnilas jaka jestes niedojrzala i bezmozga. Sama nie umiesz czytac. Zastanow sie co do kogo mowisz. Nie ma SINGIELS w Polsce... ... . <_<
Ta gra jest chyba tylko dla nastolatków, którzy by już chcieli uprawiać sex, ale jakoś nie mają z nim/nie wypada im.
Kaochiko
01.04.2004, 15:40
Originally posted by Raphi@Apr 1 2004, 05:25 PM
Ta gra jest chyba tylko dla nastolatków, którzy by już chcieli uprawiać sex, ale jakoś nie mają z nim/nie wypada im.
To znaczy od 15 ? Konkretnie plz bo starzy potem sie czepna -_-
Ja nie wiem od kiedy jest przewidziana. Ale moim zdaniem rzucą się na tą gre napaleni nastolatkowie/napalone nastolatki:/
Kaochiko
01.04.2004, 15:55
Originally posted by Raphi@Apr 1 2004, 05:50 PM
Ja nie wiem od kiedy jest przewidziana. Ale moim zdaniem rzucą się na tą gre napaleni nastolatkowie/napalone nastolatki:/
Jezeli w tej grze tylko chodzi o seks [mozna sie domyslic, ze to niemcy -_-] i cialko bez cenzury to co w niej takiego fajnego... i podobno sa wybrane twarze... nie mozna tworzyc wlasnej ;_;
W tej chodzi o to, żeby napelni nastolatkowie wydawali swoje kieszonkowe na ten produkt:/
Hmmm ja mam prawie 16 i ją mam, ale naprawdę, niektóre sceny to only nawet dla 21 lat...nie gram w nią przy bracie i rodzicach, bo byłaby haja...
Kaochiko
01.04.2004, 16:12
Moze w Niemczech to normalne ? -_-
Czajniczek
02.04.2004, 19:28
A u nas to jest aż takie straszne? Jeśli gra będzie w przyzwoitej cenie, pójdzie jak ciepłe bułeczki... :lol: :lol:
Czajniczek
09.04.2004, 11:19
Skąd ją masz???? Z zagranicy??? No pewnie że tak... ach czemu jej jeszcze w poznaniu nie ma??????????????????? :( :( :( :(
wstydzic sie przestana jak dojdzie do pieciu kolek sensuality i romance, a po 6 juz w jednym lozku beda B)
To dziwne, bo u mnie spali w jednym lozku przy 4 punktach sensuality i 4 romance :blink:
Moze ja jakas dziwna pare dobralam hehe
Pozdrowka :)
Czajniczek
09.04.2004, 17:05
W empiku nie ma. Co za strata.
Gusiaa musisz duzo rozmawiac swoimi Snglesami ;)
W opcji rozmowy masz 4 kategorie Friendship, Sensuality, Fun i Romance(chyba tak ;))
Sensuality i Romance podnosza te wlasnie wskazniki.
..::Soral::..
12.04.2004, 00:12
Ta gra właściwie już wyszła
Czajniczek
12.04.2004, 14:57
Nieprawda! W Poznianiu jej nigdzie NIE MA!!
GRA WYJDZIE 24 KWIETNIA ! I jej dystrubotorem bęndzie Techland kapujecie ?
Czajniczek
14.04.2004, 15:40
Ja wiem, widocznie byliśmy na tej samej stronce.
No to super :D Niestety mają się tak ukazać chwile przed wyjściem the sims więc nie wiem czy kupie ... :(
Katarzynka
15.04.2004, 17:53
Nie bylabym taka tego pewna.The Sims wyjdzie pewnie gdzies tak na wakacje... Tak mi sie sadzi poniewaz gdyby bylo niedlugo to juz by zapowiedzieli.
..::Soral::..
16.04.2004, 07:23
Ta gra to będzie kicz jak dla mnie
Szczerze mówiąc mam to grę już dobry miesiąc ale ona mi się już znudziła... codziennie te same czynności, mam wszystkigo na fula i nuda total nnuda...
Katarzynka
17.04.2004, 18:49
Originally posted by M@tys!@Apr 14 2004, 04:35 PM
GRA WYJDZIE 24 KWIETNIA ! I jej dystrubotorem bęndzie Techland kapujecie ?
Przykro mi to stwierdzać ale gra ukaże się dopiero 24 maja a nie kwietnia (czy 25).Oto adres http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=nowinki,10,12312
Mam już tą gre !! Tak ejscze się z tym nie obcykałem do konća mam pytanie !! Czy w grze można zejść na piętro niżej ? Czy można chodzić do pracy jeżeli tak to jak ją zdobyć i ostatnie czy można tak jak w simsach odalać i przybliżać widok jak to to jak :P ??
M@tys!
Zejsc sie nie da na pietro nizej, chyba, ze do pracy, po prezent, albo jak wyjezdzasz do domu nad morzem ;)
Prace Singlesy maja od samego poczatku i nie da sie jej stracic, poprostu mozesz nie chodzic. Zeby pojsc do pracy musisz sprawdzic, na ktora maja (tam gdzie masz koleczka takie do sprawdzania potrzeb, to ktores z tych tylko nie pamietam, ktore, wydaje mi sie, ze trzecie) i o tej gdzinie kliknac na schody, bedziesz mial opcje "Go to work"
Oddalasz i przyblizasz widok kolkiem od myszki ;)
Można jeździć do domku letniskowego??? fof nie wiedziałam, a to nowina, a jak to jest możliwe, że tak spytam??? :P Z góry dzięki
MaRtAaA
Facet na pewnym etapie zwiazku proponuje Dziewczynie wyjazd na wakacje (jezeli grasz w normalnym trybie, nie free-loft). Po tej rozmowie kliknij na schody i powinna sie pojawic opcja "Time on beach" czy cos takiego. Jezeli wybierzesz te opcje, Singlesy przeniosa sie do domku nad morzem (mozna go sobie dowolnie przebudowywac, jezeli masz taka ochote).
Pozdrawiam
a ja mam pytanie a można iść tam do ogordu ?? jeśli tak to jak ?? acha i jak się wpruwadzją w pierwsyzm dniu do domu to najpierw są zadowoleni a sobie tam daje różhne opcje a drugiego nie chcą choć miałją wsdzystkie energie itp. na full więc w czym problem ??
Originally posted by M@tys!@Apr 21 2004, 02:55 PM
a ja mam pytanie a można iść tam do ogordu ?? jeśli tak to jak ?? acha i jak się wpruwadzją w pierwsyzm dniu do domu to najpierw są zadowoleni a sobie tam daje różhne opcje a drugiego nie chcą choć miałją wsdzystkie energie itp. na full więc w czym problem ??
M@tys!
Szczerze powiedziawszy, to nie rozumiem Twojej wypowiedzi :blink: , wiec nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytanie :( Moze sprobuj napisac to troche jasniej ;) a ja zrobie wszystko co w mojej mocy (i wiedzy o Singlesach), zeby Ci pomoc :)
Pozdrawiam
Oki :)
1.Czy singlesy mogą wychodzić do ogrodu ? ( jeśli tak to napisz w jaki sposób )
2.W pierwszym dniu kiedy pojawiam się w domu rozmawiam sobie babką facetem i sobie tam gadją itp. Natomiast drugiego dnia mają cąłą anergie i komfort i co tam jeszcze jest na zielono a mimo to nie chcą ze sobą porozmawaić ...
3 Czy są jakieś kody do gry ?
4.Jak odblokować w grze taką wille co jest do wyboru na samym dole ...
I tyle :)
M@tys! teraz rozumiem ;)
A wiec tak:
1. Do ogrodu jako takiego nie wyjdziesz (chodzi o taki na zewnatrz domu, co by sie do niego wychodzilo klikajac na schody), ale mozesz sobie wybudowac ogrod na dachu (dziwne, ale nawet palmy mozna sobie postawic na tarasie, takie wieeeeelkie :blink: wystarczy, ze wstawisz im drzwi na taras, polozsz trawke, zbudujesz basen i takie tam ;))
2. Wlasciwie to nie mialam takiego problemu :huh: , zeby nie chcieli ze soba rozmawiac, narazie nie potrafie Ci odpowiedziec na to pytanie :( , ale jezeli sie dowiem, to napisze :)
3. Tak sa kody (pieniadze, max potrzeby, max stosunki miedzy Singlesami, 225 skill points i 20 level). Sprawdzone i dzialaja;) Jezeli bedziesz chcial daj znac na PMa :)
4. Wille odblokujesz konczac gre na "Standard mode" (zn musisz doprowadzic do tego, aby sie ozenili ;)).
To chyba wszystko :) co wiedzialam to napisalam :lol:
Post pod postem, ale coz ;) ten nie tyczy sie poprzedniego :lol:
To moze nie najladniejszy loft jaki zrobilam, ale ten powstal bez kodow ;) do wszystkiego doszlam sama :lol: dlatego zdecydowalam sie na umieszczenie go tutaj ;)
PRZEDPOKOJ
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/przedpokoj.jpg
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/przedpokoj2.jpg
SYPIALNIA Z WLASCICIELKAMI :P
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/sypialnia.jpg
LAZIENKA
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/lazienka.jpg
KUCHNIA
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/kuchnia.jpg
SALON
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/salon.jpg
Ladne, ja mam bardzo podobny dom do twojego, aż dziw bierze :D, zrobię screenshoty i też je tu zamieszczę :P
MaRtAaA koniecznie wklej je!! Ja nie mam gry singiel i chetnie zobzacze sobie screenchoty
Originally posted by MaRtAaA@Apr 25 2004, 09:16 AM
Ladne, ja mam bardzo podobny dom do twojego, aż dziw bierze :D, zrobię screenshoty i też je tu zamieszczę :P
Wcale sie nie dziwie, ze podobny :lol:
Niestety Singles to nie to samo co Sims i wybor mebli jest baaaaardzo skromny ;)
Pozdrawiam
No fakt, co jak co, ale tam jest naprawdę bardzo mało mebelków, 3 kategorie: dla biednych, średnnio bogatych i zamoznych, ale mam nadzieję, że pojawią się wkrótce w necie jakieś dodatki do tej gry, wtedy być może stanie się ciekawsza...
Katarzynka
29.04.2004, 13:36
Hej no umieszczajcie te screeny ;) Chce zobaczyc :D Moze jakies namietne scenki... buzi buzi?? :D Ale ja to zboczenica jestem :D
Jeśli chodzi o gre to mi się znudziła ..... już wole zwykłe simsy a dwójka bęndzie o niebo lepsza :D i lepiej poczekajcie na 2 bo na singlesy nie warto kasy wydawać :D :D :D ;)
Czajniczek
30.04.2004, 17:53
Ja mam ją od dziś i już jestem wkurzona. Te ludki nie chcą ze sobą gadać, a jak chodzą nago to tak jakby nic. I mam mało kasy. Nie wiem jak ją zdobyć. Sprzedałam wszystkie lampy. HELP!
Polly
Singlesy zasadniczo chodza do pracy ;) i w ten sposob zdobywaja pieniadze ;)
A co do chodzenia nago po domu, przestana sie tego wstydzic jak osiagniesz pewien poziom zwiazku :lol:
Jezeli nie chca ze soba rozmawiac, to sprawdz, czy zaspokoilas ich wszystkie potrzeby (body, hunger itp.) i czy sa ubrani, bo jezeli sa nago, w bieliznie lub reczniku (po kapieli) to nie dziw sie, ze nie chca ze soba rozmawiac :D poprostu sie wstydza :lol:
Mateusz22
05.05.2004, 12:35
ochydna grafa ale gra moze byc
Ale mi sie wydaje ze jakby grafika byla slaba czy to tylko wyszlo tak w tych screenchoty..?
ela tak screeny wyszly, niestety byly robione na starym kompie i do tego jeszcze pomniejszane :( teraz powinno byc lepiej :)
Jak prosiliscie, to prosze buzi buzi :lol: :lol: :lol:
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/singles1.jpg
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/singles2.jpg
http://members.lycos.co.uk/kr0nica/singles/singles3.jpg
Reszta sie nie nadaje do pokazania na Forum :P Za duzo tu mlodszych userow :D
Czajniczek
05.05.2004, 21:04
Wow! Nie wiedziałam, że są do tego zdolni. Ja sobie zrobiłam tylko zdjęcię z zooma w wannie facia. Wszystko widać!! Ale simy są fajniejsze.
A nie można jej chociaż z angielszczyć bo gra po rusku to kiepskie przedsiemwziencie!
CeZaReK
Jezeli interesuje Cie spolszczenie do gry Singles to tu masz stronke ;)
http://stud.wsi.edu.pl/~sigiglod/index.php?strona=singles
Nie gwarantuje jakosci tlumaczenia, jeszcze nie sprawdzalam ;)
Fajny screen...Szczere..Tej babce prawie wszytko widac..Tu w ogole nie ma cenzury..
cornishonka
23.05.2004, 11:37
Czy mam rozumieć, że to już jest w sklepach w Warszawie?? Muszę się czymś zająć do TS2 ...
Marilyna
23.05.2004, 11:42
Originally posted by corn@May 23 2004, 12:37 PM
Czy mam rozumieć, że to już jest w sklepach w Warszawie?? Muszę się czymś zająć do TS2 ...
O ile wiem, to tej gry jeszcze nie ma w moim mieście, w Krakowie, to w Warszawie też jeszcze jej nie ma <_< . Gra ma wyjść w czerwcu. Nie wiem czy ją kupię. Wiem tylko jedno, że jak by Simsy wyszły w czerwcu to Singles bym napewno nie kupiła a tak to sama nie wiem ;)
m-double-u
25.05.2004, 18:49
Hmmm... gra ma całkiem przyjemną grafikę, ale jeśli chodzi o grywalność jest fatalna dla kogoś kto posiada komputer z 128MB pamięci RAM. bleh!
Kody mi nie działają:-( Ale sterowanie jest ohydne i czasami aby dostać się do jednego miejsca trzeba się sporo napocić...
Faktycznie.... mam 128 ramu i działa mi jak krew z nosa, a wszystkie wymagania są spełnione...qrva....
Czajniczek
27.05.2004, 18:41
Mi też co chwilę się zacina. A jak chce coś małego kliknąć np. telefon to od razu wyskakuje WALk no cóż.....
Originally posted by Raphi@May 5 2004, 08:04 PM
prosze na PW:P
Ja tez!!! :lol:
A czy możesz pisaćposty 6-cio wyrazowe?
Ide stąd- robić kogel-mogel.
Mateusz22
30.05.2004, 10:36
Dobra teraz powiedzcie czy w Wawie mozna kupić i gdzie?
po jakiemu jest ta gra ?
jaka cena ?
To jeszcze w Polsce nie wyszlo?? To znaczy ze macie dema?? Ja myslalam ze to dawno wyszlo..
News z polskiej strony gry Singles-Flirt up your life:
http://www.singles.techland.pl/
Ruszyła przedsprzedaż Singles - flirt up your life! - 21.05.2004
Firma Techland wydawca Singles - flirt up your life! poinformowała o uruchomieniu w dniu dzisiejszym przedsprzedaży gry na oficjalnej stronie www.singles.techland.pl. Promocyjna cena gry w przedsprzedaży to 79,90zł. Gracze oprócz darmowej wysyłki pocztą otrzymają również atrakcyjne gadżety niespodzianki.
Singles - flirt up your life! to jedyny symulator życia, w którym możesz pójść na całość. Gra nie skupia się na nudnych codziennych obowiązkach. Tym razem gracz może zająć się tym, co w życiu najważniejsze - miłością. Tylko od gracza zależy czy znajomość dwójki bohaterów skończy się na niewinnym flircie, zamieni się w prawdziwe uczucie czy przerodzi w ognisty romans.
Singles - flirt up your life! W sklepach od 7 czerwca 2004 w cenie 89,90zł! To lato będzie naprawdę gorrrące!
Teraz juz wszystko wiadomo ;)
Mateusz22
30.05.2004, 10:56
Dopiero 7 Czerwca :/ A gdzie mozna sciagnac demo
Acha...Milo wiedziec..I tak nie kupie.
m-double-u
30.05.2004, 12:50
Originally posted by Mateusz22@May 30 2004, 11:56 AM
Dopiero 7 Czerwca :/ A gdzie mozna sciagnac demo
z portalu wp.pl :mellow:
elu, bo jesteś za młoda ;)
A to jest ustalony wiek?? Dla formalnosći mam 12..
Mateusz22
30.05.2004, 15:19
EEee tam ja mam 14 latek :D własnie sciagam demo :D
a po jakiemu jest demo ? i czy kody dzialaja?
m-double-u
30.05.2004, 19:20
Originally posted by ela@May 30 2004, 02:55 PM
A to jest ustalony wiek?? Dla formalnosći mam 12..
pewnie, że jest. z uwagi na mocno erotyczne scenki, powinno być ograniczenie od lat 18-stu. inaczej rodziciele będą się czepiać. i Radio Ma-Ryja też :lol: :lol: :lol: ;) gdybyś miała 18 latek, to byś przynajmniej powiedziała, że wiesz, co robisz i tyle. a tak - guzik z pętelką ;)
edit: stawiam piątaka, że jeśli w Polsce będzie tak jak mówię, to sprzedawcy będą chcieli zobaczyć Wasze dowody osobiste i nie ma zmiłuj :P
Mateusz22
30.05.2004, 21:10
Jutro bede miał Pełną wersje
Czajniczek
30.05.2004, 21:24
Ja mam od miesiąca po angielsku i jestem już nią zmęczona SIMY RULEZZ.
Mateusz22
01.06.2004, 16:48
Juz mam niezla gierka ale nie wiem jak zaciagnac do łużka
Muszą mieć na maksa "romans" i "namiętność" i wtedy klikasz na ludka>namiętność>pieść w łóżku i jak są w łóżku to klikasz "uprawiaj sex" i działają...
Szczerze mówiąc to zawiodłem się na seksie komputerowym. Co tam widać?! Nic tylko och i och i nawet nie widać penetracjii eeeeeeeee tam!
Mateusz22
01.06.2004, 20:50
a ja mam po angolu ale tam da sie zarabiać ??
Originally posted by Kr0nica@May 5 2004, 01:58 AM
Singlesy zasadniczo chodza do pracy ;) i w ten sposob zdobywaja pieniadze ;)
To chyba odpowiedz na Twoje pytanie, Mateusz22 :)
A jak chcesz miec gre po polsku, to na poprzedniej stronce podawalam link do spolszczenia Singlesow :)
CeZaReK, wystarczy po 6 czy 7 punktow Romansu i Namietnosci, zeby "zaciagnac ich do lozka" :huh: . No i nie mozna zapomniec o Przyjazni ;)
Mateusz22
01.06.2004, 21:55
Nie moge tych spolszczen wypakowac
Mateusz22
Daj maila to wysle Ci rozpakowane jak nie mozesz sobie poradzic ;)
Mateusz22
02.06.2004, 14:27
Teraz nastepny problem nie moge grac bo wyskakuje to
too little free video card memory. We recommend reduciong resolution colour depth, environment shadows or texture resolution. Do you wish to continue anyway?
:( łeeeee
[email protected]
Masz maly problem z karta graficzna widze :) Najpierw sciagnij sobie najnowsze sterowniki do karty, jak to nie pomoze zmniejsz rozdzielczosc gry na 800x600, zmniejsz detale itp. Powinno pomoc :) Niestety gra nie bedzie juz tak ladnie wygladac, ale da sie pograc :)
Mateusz22
02.06.2004, 15:08
:o działa :D :* dzieki
i czy ktos mi powie jak sie zarabia ??
O dziewiątej klikasz na schody i tam powinno być coś w stylu "Buy a gift" i "Go to work" i klikasz na to drugie!
[COLOR=red]Ja i tak to kupię choć ma 13 lat!!!!!!!
To głupie robić coś żeby były ograniczenia! Bo są tylko dlatego, że single się rozbierają!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zresztą to dzieci powinny poznawać anatomię własnego ciała!
Marilyna
08.06.2004, 15:49
Singles już pojawiły się w sklepach :P Czy ktoś z Was ma już tą grę? Ja niestety nie, ponieważ jakbym chciała to i tak mi nie pójdą, bo mam Win.98. :(
kingusia
09.06.2004, 20:41
ja pewnie kupię :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :) :) :) :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Mateusz22
10.06.2004, 09:32
Ja mam tą gre TO JEST TAKIE BADZIEWIE NUDZI SIE PO 2 DNIACH NIE OPLACA SIE KUPOWAC !!!!!!!
Też m sie tak zdaje, a czy ktoś kto ma tę gre zna jakieś kody albo sposoby aby ich skutecnie zbliżyć bo moi kończom na komplementach, a nawet to czasem im po jakiś czzase znika.....
Mateusz22
11.06.2004, 09:46
Ja Mam Trainer do tej gry :D
A ja kody na forse, miłosc itd. max praca, spolszczenie, gay-less mod i kilka innych...
Mateusz22
12.06.2004, 09:36
tez to mam :)
HAHAHAHHHAHAH!!!! a masz moze takie...............nie wiem czy mozna to tu napisac?
m-double-u
12.06.2004, 18:48
Jak nie tu, to na prv-a ;)
:PP ja nie kupie tej gry tylko napierw pójde do kafejii zagrać a potem kupie!! po co mam wydawac kase na cos czego moze nie wykorzystam???
Zielak :D Beczne :D
zapraszam na strone:
http://singles.techland.pl/
Jest to oficjalna, polska strona gry Singles: Flirt Up Your Life.
Ja nie qpię... załatwię sobie... (nie koniecznie pirata, może być oryginał, a nawet jakby co to tu nie można gadać o piratach więc: oryginał pożyczę :P) ^_^
nie wiem czy ta stronka byla juz podawana w kazdym razie z niej mozna sciagnac demo (cztery godziny,czy cios takiego)
gry Singles.
Oto link >>>>KLIK<<<< (http://www.idg.pl/ftp/gry_1988/Singles%20Trial%20Version%20(Tylko%20dla%20doros%C 5%82ych!)%20.html)
Camilla10
03.07.2004, 11:58
Chyba jednak nie kupię tej gry.... ^_^
sciagam wlasnie sobie :)
Ciekawe czy bedzie fajne :P
PO tym jednym screenie ktory gdzies zobaczylam :P :lol:
Tylko se zagram dwa razy i do kosza,bowiecie dlaczego ;)
Originally posted by wacia@Jul 3 2004, 01:10 PM
sciagam wlasnie sobie :)
Ciekawe czy bedzie fajne :P
co sobie sciagasz ?? ja ta gre bedze miala moze we wtorek :D
a sory (edytowalam posta) demo sciagasz ?? tak ??
Littletiger
05.07.2004, 19:58
Jak ściągne sobie demo to zobacze, podobno gra ma wiele bugów, ale zobacze jak będzie w demie...
wiadomo ze w demie to jest pokazane wszystko z najleprzej strony :]
Originally posted by Kr0nica@Jun 22 2004, 01:36 PM
Zielak :D Beczne :D
zapraszam na strone:
http://singles.techland.pl/
Jest to oficjalna, polska strona gry Singles: Flirt Up Your Life.
Ale faaaaaaajna stronka. ja chyba nie kupie tej gry bo mam wrednego brata ktory bedzie mi w komp zaglodal i poskarzy sie mamie ze oglodam pornosy. Ja tak jak Hania222 zagram sobie na caffeji
moonlight
07.07.2004, 09:30
Szczerze mówiąc chyba nie pogram sobie jednak w tą grę. :P
Jakoś tak nie mam ochoty.
Wolę inny typy gier. ;)
Ja w to grałem i jedna wielka ORGIA jak sie umie. Ale ogulnie do beznadzieja. Tylko kilka interakcji, 6 ubrać, ze 100 przedmiotów i to wszystko. Nic ciekawego oprucz wspaniałej grafiki.
ale mozna dom budowac i urdzac ??
Widzieliscie????Jak bylam w empiku to widzialam,ta gra jest przeciez od v18 lat!!!!!!!
Camilla10
25.07.2004, 20:15
Też widziałam tą grę w Empiku, ale nie pisało, że od 18 lat...
Mateusz22
27.07.2004, 08:28
a Czy ktos ma stronke z kodami lub trainerami bo ja mialem formata i wszystko stracilem ;(
Czy ktos posiada moze cracka do tej gry??
Justykala
04.08.2004, 15:56
Ja praktycznie jom juz mam.Tata był w ***** ***** I MI KUPIŁ.teraz czekam aż wruci i mi ją da -_-
Kodów mogę ci poszukać Mateusz'u22. Ale nic nie gwarantuję.
tez juz mam te gre..
w sume troche juz mis ie znudzila:|
Originally posted by Atoska@Aug 4 2004, 09:27 PM
tez juz mam te gre..
w sume troche juz mis ie znudzila:|
Ja tam singelsow bym w ogole nie kupila nawet gdybym miala 18 lat....No kazda gra sie kiedys nudzi..
A ja chce, ale nie mam. Na razie nie mam kasy woogle. To oryginał nie wchodzi w grę. A o innych typach "kupna" wole nie gadać. Nikt z moich znajomych nie ma. Ostatnio przeżywam biedę komputerową... Ouch... takie zycie.
W sumie nie grałam w te gre. Tzn miałam grać w koleżanki, ale zaraz bo wybraniu postaci się zawieszała i niestety, ale sobie nie pograłam <_< a szkoda...
tesh miałam ochote na stegowanie gry od kumpla...ale swoim komentarzem mnie zniechęcił: oni jak sie caluja to są od siebie gdzies tak 10cm....nie czuje zadnej potrzeby posiadania tej gry....
Mateusz22
03.10.2004, 12:25
Ja mam ta gre ale mi sie szybciudko znudzila teraz ts2 ale mi juz tez sie nudzi ;(
patryk-94
08.10.2004, 07:08
Hej!!czy chciałbyś ze mną prowadzić stronke www??jak umiesz to ty byś zrobił a ja bym skombinował szablon i inne dodatki??pisz do mnie na gg lub poczte gg:1871239 poczta:
[email protected]
Mam SINGLES, na szczęście "kopię bezpieczeństwa" i mogę otwarcie powiedzieć, że ta gra jest badziewna, beznadziejna i pełna błędów... :D
Mateusz22
11.10.2004, 15:13
tak samo uwazam ciezko jest grac i ciezko zdobrywac zaufanie singlesow :/
Ja mam ta gre ale mi sie szybciudko znudzila teraz ts2 ale mi juz tez sie nudzi ;(
Nie no!Ojciec!Już TS2 ci się nudzi?
Hmmm...Kiedyś to się zastanawiałam nad singlesami.Podobała mi się recenzja w Clicku!Ale z tego co tu piszecie,wynika,że to najlepsza gra nie jest.Więc to mnie jusz trochę zniechęciło do kupna.A jeszcze bardziej to,że gra jest,taka bardziej dla starszych.
Mateusz22
12.10.2004, 09:56
Córeczko mi sie ts2 juz znudzilo no moze czasami tam pogram :/ a singles tez mi sie znudzilo szybko
Singles jest kupa a nie gra! Dodatku już chyba nikt nie kupi... Sims 2 zgniotło ich totalnie. :D A przy okazji Singles'y miały PEŁNO błędów. :O
Dokładnie, TS2 wyprzedziłe dobre pare razy
Korinthiana
01.11.2004, 19:47
Ta gra jest już od dawna! Ja jej napewno nie kupie! Jest pare powodow, a nawet wiecej niz pare! Jest ich setki! ;P
Korinthiana
03.11.2004, 15:53
Ja tej gry napewno nie kupie! xP
cornishonka
03.11.2004, 15:57
Po co sie powtarzasz? Wystarczy jeden raz napisac, my tacy nierozumni nie jestesmy ;p.
Ja tez gry nie kupie, chcialam wyprowac demo, ale mi nie dziala ;d a teraz nie chce mi sie jeszcze raz sciagac, szczegolnie, ze to raczej nie dla mnie ;).
Mateusz22
04.12.2004, 10:56
Singelisi jak dla mnie denna gra i za ciezka :/ zeby zdobyc partnerke trzeba wielu godzin ...
ssparrow
06.12.2004, 21:59
Ja mam Singles i doszłam do ślubu i domku na plaży. To inne spojrzenie na symulator życia. Wszyscy i tak mówicie tylko "The sims 2 najlepsze" "Sims 2 lepsze!" ale to jest strasznie monotematyczne...
milirodeo
28.12.2004, 16:06
to swietna gra
Podobno gra jest całkiem niezła, widzę dobrą grafikę, więc..czemu nie. Ale kupię grę dopiero, jak będę miała nowy komputer.
Mam pecha! Mam tą gre ale kupiłem ją fiuuu dawno temu za 79zł a teraz mogłem kupić za 25zł w media-markt! :/
:mu:
Oni zapewnie się nabijają teraz :O
ta gra nie zbyt jest DOBRA jak wiadomo :/ xP
~Perlié~
12.03.2005, 15:31
ta gra jest super!!!! Tylko troche krótkie!!! Super ta gra jest!!!
Pół roku przed wydaniem TS2 na rynkach pojawiła się gra "The Singles". Ta kontrowersyjna gra opowiada o dwójce ludzi którzy mieszkają ze sobą, zapoznają się bliżej, mogą się zaprzyjaźnić lub w sobie zakochać. Związek może dotyczyć przeciwnych płci, jak i zarówno tych samych. W grze chodzi o to, że trzeba kontrolować nad dwoma wybranymi z pośród 16 osób, wybrać rodzaj gry i dom w którym zamieszkamy. Zaczynamy ;) Meblujemy dom, zarabiamy. Nasi Singlesowie chodzą codziennie do pracy. Jest parę rodzaji prac, ale my ich nie wybieramy. Każda osoba w grze ma inne zainteresowania i dlatego ma inną pracę. No dobra, ale w grze chodzi o nic innego, jak tylko o zapoznanie bliżej dwóch osób. A o co? Zobaczycie pod spodem na screenach. Grałem w tą grę, ogólnie jest dobra, ale wystarcza na tydzień zabawy i to najdłużej!
Czy uważacie, że The Singles jest lepsze od The Sims 2?
Mimo lepszej grafiki The Singles jest zerżnięta od The Sims 2. W końcu to również symulacja życia, tylko polega na innej taktyce. Gra ma wiele minusów i niedociągnięć. Poza tym zabawa w nią to najdłużej tydzień a w The Sims 2? Jakie są wasze opinie. Która gra jest lepsza. Jeśli ktoś grał, a nawet nie niech wyrazi swoją opinię w tym temacie. Screeny z gry:
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles1.jpg
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles2.jpg
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles3.jpg
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles4.jpg
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles5.jpg
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles6.jpg
http://members.lycos.co.uk/simsy2/singles/singles7.jpg
Ogólnie gra The Singles, nie jest grą złą ale ... jest ściągnięta jak parę innych gier z The Sims. A jak wy uważacie? Co w ogóle sądzicie o grze?
EDIT : Chyba pomyliłem dział co???
Jak donosi o2.pl już w Maju ma ukazać się sequel Singles : Singles 2: Triple Trouble.
Oto zapowiedz z portalu o2.pl :
"Minęło już kilka miesięcy od czasu, gdy pisałem zapowiedź pierwszej części Singles. Gra wydana została z niemałym szumem medialnym, miała być dość poważnym konkurentem dla The Sims 2. Jak się jednak okazało, od wspomnianego symulatora rodziny różniła się diametralnie. Nie zyskała ogromnej sławy, choć do dziś dnia ma dość spore grono fanów. A simowie żyją, dalej wódkę piją...
Tytuł „Singles” znany jest bardzo dobrze - temu nie można zaprzeczyć. Twórcy nie próżnują i jak każdy szanujący się producent starają się z klientów wydusić maksymalną ilość dolarów. W zapowiedzi „jedynki” podałem receptę na hit. Jest jeszcze drugi sposób. Można także, zamiast tworzyć grę od podstaw, wydać kontynuację poprzednika. Jeżeli pierwotna gra była hitem, jest obawa, że sequel nie będzie zbyt udany. Jednak jeśli część pierwsza nie jest majstersztykiem, w następnej można poprawić niektóre elementy, dodać inne, a część całkowicie usunąć. I to też zamierzają zrobić ludzie z Rotobee. Niedawno zapowiedzieli Singles 2: Triple Trouble.
Jeżeli graliście lub chociażby czytaliście jakikolwiek tekst dotyczący Singles, wiecie na pewno, że w pierwszej części gracz na początku rozgrywki wybierał jedną z postaci. Można było zdecydować o płci, jednak kompletnego tworzenia naszego komputerowego alter ego nie zaimplementowano. Ot, kilka przedstawicielek płci pięknej oraz kilku z tej brzydszej (nie zgadzam się z tym twierdzeniem, ale cóż :). Każde z nich miało nieco inne cechy i charakter, co urozmaicało rozgrywkę. Jak to będzie wyglądało w sequelu? Otóż niemal identycznie, jednak... wybierzemy trzy postacie. Tak, tak, właśnie to sugeruje tytuł.
Nasz wirtualny odpowiednik nie ma lekko w życiu. Nie radzi sobie ze znalezieniem mieszkania. Dopiero po długich poszukiwaniach, znajduje dla siebie dom. Okazuje się jednak, że będzie go (w zależności od płci) dzielił ze swoją ex dziewczyną/dzieliła ze swoim ex chłopakiem. Czy może być gorzej? A może wcale nie jest źle? Może jednak stara miłość całkowicie nie wygasła? A może nasza postać poczuje bluesa do trzeciej osoby mieszkającej w tym lokum?
To, jak będą ze sobą żyli bohaterowie Triple Trouble, zależy tylko i wyłącznie od nas. Każda decyzja wpływa na stosunki (skojarzenia nieraz prawidłowe) miedzy współlokatorami. Trzeba uważać, by nie całować się, gdy trzecia osoba patrzy. Może się obrazić... Może jednak być jej wszystko jedno. W drugiej części Singles dołożono jeszcze większych starań, by kontakty lokatorów wyglądały naprawdę realnie. Przede wszystkim ich życie będzie miało wyglądać jak rzeczywiste. Będą mogli (musieli?) pracować, wyjdą dla relaksu na miasto, odwiedzą bar czy postarają się zadbać o przyjaciół i wraz z nimi spędzić wieczory.
Cała gra będzie złożona łącznie z piętnastu zadań. W trakcie ich wykonywania gracz ujrzy zupełnie nowe otoczenie, znacznie większe niż w poprzedniej części. Jak wspomniałem wyżej, nasza postać nie będzie musiała siedzieć wyłącznie w domu. Jeśli nie pasują nam osoby mieszkające z nami, może spacer do pubu coś wskóra? Przewija się tam sporo osób, istnieje więc szansa, że dopisze nam szczęście i spotkamy tą właściwą personę?
Jak będzie się prezentować Singles 2: Triple Trouble? Patrząc na screeny ma się nieodparte wrażenie, że nie różni się on zbytnio od tego z „jedynki”. Jest jednak zupełnie inaczej. Stworzono go od podstaw, tak by wykorzystywał wszelkie efekty, które oferuje DirectX 9. Realistyczne cieniowanie, piękne efekty świetlne oraz wiele innych- to wszystko ujrzymy grając w sequel Singles. Strach tylko pomyśleć, jaka potrzebna będzie do tego maszyna... Wszak symulator kontaktów towarzyskich to nie Half-Life 2.
„Erotycznie, zmysłowo i sexi, ale nie pełne seksu”- tak piszą o grze sami twórcy. Oby ich słowa były prawdziwe, ponieważ wielu czeka na coś naprawdę rewolucyjnego. Nie każdy ma przecież w głowie tylko jedno. Poczekajmy do maja tego roku - przekonamy się, czy warto było zwracać w ogóle uwagę na Singles 2. Gra na początku ukarze się w Niemczech, Włoszech i Wielkiej Brytanii. Miejmy nadzieje, że do nas dotrze z niewielkim poślizgiem.
Paweł „Fett” Borawski"
Na stronie znajdziecie również screeny z gry :
http://gry.o2.pl/zapowiedzi/?co=pokaz&id=319
Co o tym myślicie ?? Widać, że Deep Silver i Koch Media nie próżnują.
Uważam że Singles1 byla nie udana, i wątpie aby w 2 coś się zminiło, chociaż mimo wspaniałej grafiki, gra wspaniale chodzila na moim średnio-dobrym sprzęciku
I kto wierzy twórcom?Twórcy gry zawsze wychwalają swe dzieło pod niebiosa... Zresztą czy nie mozna było tego wcisnać do przyklejonego tematu Singles?
I kto wierzy twórcom?Twórcy gry zawsze wychwalają swe dzieło pod niebiosa... Zresztą czy nie mozna było tego wcisnać do przyklejonego tematu Singles?
Zaiste można było.
ah zobaczymy co z tego będzie pierwsza część w skali 1-10 była na 8.
nie grałam w Singles'y ale mam straszną chętkę :P i wydaje mi sie ze długo nie bedzie gry która przebije Simsy ;) ;)
No cóż, nie wiem co powiedzieć. Ale na pewno zagram w drugą część, chociaż żeby zobaczyć jak się zmieniła, coś się zmieniło, jaka jest po prostu :) Ale Simów chyba nie przebije :P Tzn. Na pewno !
HoUse_BabY
14.04.2005, 13:10
Ja sobie ściągnęłam z tenbitu demo tej gry (chyba na 4 godziny) i mi nie działa.. tzn włącza się normalnie tylko strasznie wolno działa i co chwilę wyskakuje mi że wystąpił bła i gra się wyłacza ;(
Tego Juz Nie Znajdziesz Jedynie Na Allegro
bloodwave
03.05.2005, 22:10
eee....ja tam nie wiem...ale moim zdaniem grafika w tej grze jest okropna, tam są mutanty nie ludzie....tacy troche nieproporcjonalni... o.O" simsy niby prostrze a za to ładniejsze...i milion razy bardziej grywalne... to mi się tnie jak cholera... a simsy śmigają na full detalach itp... chore ... O.O"...chyba to gówno sprzedam...ha!..tylko bym musiała wystawić a 10 zeta :/ bo chyba nikt tego nie kupi...
Mnie sie ta gra nie podoba :/ jest nudna i w ogole...Nawet sie z simami nie rowna i mnie tez sie *****iscie scina nawet pelna wersja a simy nie!
A mnie ty chyba zaraz rozwali .... ;/ grrrr
Muszę ściągnąć sterowniki już chyba ściagnełam z 10 i żaden nie działa ja nie wiem pewnie zły ściagnałam ale ja już nie wiem gdzie mam szukac o.o
mpja karta graficzna to Rage - 128 Pro wiem że cienka ale kit xD
No kto mi pomoże ;(
mpja karta graficzna to Rage - 128 Pro wiem że cienka ale kit xD
No kto mi pomoże ;(Pomoże? ... hmmm ... chyba sponsor potrzebny ;)
ATI Rage128 nie ma akceleracji 3D, a Singles wymagają akceleratora zgodnego przynajmniej z DirectX 7 i ze sprzetową obsługą T&L.
http://www.singles.techland.pl/english/boys/tipps_faqs_boys.shtml#technisches
Jakie są wymagania sprzętowe gry?
Gra Singles powinna działać nawet na komputerach, które obecnie nie są już szczytem techniki. Szczegóły poniżej:
Wymagania sprzętowe:
Minimalne::
Procesor Pentium III 1 GHz bądź jego odpowiednik
256 MB RAM
GeForce 2 z 32 MB
Karta muzyczna
Win2000,XP,Me
Zalecane:
Procesor Pentium 4 1,5 GHz bądź jego odpowiednik
Geforce4 bądź zbliżona karta z 256 MB pamięci
512 MB RAM
Karta muzyczna obsługująca dźwięk przestrzenny
Win2000,XP,MeWymagania sprzetowe zaniżone, ale i tak najsłabsza karta na której działa gra (GF2MX) jest o dwie generacje nowsza niz Rage128 ;)
Btw. zna ktoś jakiś działający trainer, kody, edytor? Bo jak patrzę na te puste okienka to mnie krew zalewa ;x
Będę wdzięczna.
Pomoże? ... hmmm ... chyba sponsor potrzebny ;)
ATI Rage128 nie ma akceleracji 3D, a Singles wymagają akceleratora zgodnego przynajmniej z DirectX 7 i ze sprzetową obsługą T&L.
http://www.singles.techland.pl/english/boys/tipps_faqs_boys.shtml#technisches
Wymagania sprzetowe zaniżone, ale i tak najsłabsza karta na której działa gra (GF2MX) jest o dwie generacje nowsza niz Rage128 ;)
To po prostu podtrzymalas(es) mnie na duchu i wogole jestem pocieszona xD no cóż po prostu mój komp to złom xp
Btw. zna ktoś jakiś działający trainer, kody, edytor? Bo jak patrzę na te puste okienka to mnie krew zalewa ;x
Będę wdzięczna.
Przed zamknięciem strony "Mod The Singles" pościągałem co się dało, ale za diabła nie pamiętam CO ... i gdzie to mam :(
Jak znajdę coś ciekawego to podrzucę ;)
Trainera nie miałem, są kody na kasę i różne opcje (cenzura, poprawienie nastroju ... te rzeczy).
W Singles mozna łatwo edytować parametry, wszystko jest w plikach tekstowych.
To po prostu podtrzymalas(es) mnie na duchu i wogole jestem pocieszona xD no cóż po prostu mój komp to złom xp
Miałem wciskać ciemnotę?
;P
Musisz uzbierać ~60zł (tyle kosztuje najtańsza używana karta GF2MX ). Przyda się, bo każda nowa gra używa przynajmniej T&L ;)
Nie no spoko ;> przed tobą każdy mi mówił żę mi będzie działać lol. Mmm dzięki za radddeee ale tak już jest.
Więcej o Singles 2 znajdziecie TU (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=21113) . Moi się bardziej podoba sims 2 ale i tak jest dobre jak na taką grę .
Pozdrawiam !
A mi się podoba grafika. Nie moge stwierdzoc ze gra jest gorsza lub lepsza od the sims 2 bo nie gralam w singles
Ja mam singles. Przyznaję erotyczna gra. Ale szybko się nudzi. Długo poprawia się relacje miedzy singlesami. Raz sie podnosza raz opadają. To jest właśnie głupie Co zrobić żeby parka szybko sie zakochała? A tak juz w singles nie gram tylko sie z ciekawości pytam
Heh, pomysl moze i fajny - w koncu wiadomo nie od dzisiaj, ze seks najlepiej sie sprzedaje ;) ale wykonanie bardzo kiepsiuctkie. Brak jej grywalnosci i bardzo szybko sie nudzi. Bardzo ciezko mi przemoc sie do tej gry po raz kolejny. Mialam ja na kompie przez ok 4 godziny, po ktorych stwierzilam, ze wole sto razy bardziej Playboy The Mansion, ktore tez obfituje w erotyzm, a do teg trzeba glowke wysilic nieco bardziej ;)
ja tą grę mam po polsku i pelna wersje
kupiłem w kiosku za 7 zł, serio xD
a może mi ktoś przesłać na PW te kody na max. i tak dalej. ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.