Zobacz pełną wersję : Ostrość zdjęć.
Wiecie może, jak ustawić w grze by zdjęcia były tak ostre jak na zdjęciach tutaj (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=480947&postcount=19), tak żeby było widać każdy szczegół ?
Czy to zalezy od karty graficznej czy od ustawien ?
Moja karta graficzna : GeForce 4 MX440
...:::Mrs. Sim:::...
18.12.2005, 12:29
;P Wiecie może, jak ustawić w grze by zdjęcia były tak ostre jak na zdjęciach tutaj (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=480947&postcount=19), tak żeby było widać każdy szczegół ?
Czy to zalezy od karty graficznej czy od ustawien ?
Moja karta graficzna : GeForce 4 MX440Ostrość zależy od ustawień. :)
Wejdź w te trzy kropki (tam gdzie się wychodzi z gry) tam będą ustawienia, poszukaj, bo ja w tej chwili jestem u babci, a u niej mam tylko zwierzaki.
Ps.:Chyba bęgą tam ustawienia dzwięku, gry, i jeszcze czegoś B)
Dzieki, chociaz nie o to mi chodzilo.
Chce wiedziec jak ustawic, co wpisac, gdzie kliknac w ustawieniach grafiki, zeby bylo wszystko tak jak na tamtych zdjeciach.
Dobra karta graficzna, bo ustawienia nic nie pomogą, nawet jak masz tandetną. Poza tym, programy graficzne też zmieniają rozdzielczość.
Apostołka
18.12.2005, 13:22
chodzi ci o POZIOM JAKOSCI ZDJECIA w OPCJACH KAMERY?? nic wiecej nie wiem, ustaw na wysokie to powinno byc ok...
Wiem, ze moja karta bije dolne rekordy ;P ale w wymaganiach jest zaliczona, wiec jakby licze na to ze tez bede mogla miec takie zdjecia :)
magda_909
18.12.2005, 15:08
Albo posłóż się radą Alii, czyli rób zdjęcia klawiszem print screen. Zdjęcia są ładne, kolorowe, wystarczy tylko je odpowiednio wyciąc :)
Wiem, ale jak do komiksu mam zrobic 50 takich to chyba szlag mnie trafi.
No coz chyba nie bede miala innego wyjscia.
Heh, a mi się wydaje, że to zasługa m.in. nadania większej ostrości zdjęć w Photoshop'ie.
Wiem, ale jak do komiksu mam zrobic 50 takich to chyba szlag mnie trafi.
No coz chyba nie bede miala innego wyjscia.
Można robić i katalogować zdjęcia od razu takim programem, jak InfranView
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.