Zobacz pełną wersję : Tekstury!!!
Mam problem z teksturami. Otóż w Miłowie - jak się jest w otoczeniu - tekstury wyglądają jak na najniższych detalach! Nie wiem czemu tak jest. Zawsze gram ze średnimi i w każdej innej miejscowości - w Dziwnowie i Weronie tekstury są normalne, a w Miłowie nie! Zrobiło mi się to jeszcze na długo przed wgraniem NS, a teraz to już też i kampus ma take same tekstury, a w innych miejscowościach nie!!! Jak mogę to zmienić, bo już próbowałem ustawić nawet na najwyższe tekstury, ale nic to nie dało!
Vanillienné
19.12.2005, 14:58
Może daj jakieś screeny tych tekstur? Nie bardzo wiem, o co ci chodzi...
Zresztą mało prawdopobobne wydaje mi się to, że w Miłowie masz gorzej, a w Dziwnowie i Weronie normalnie oO
Może daj jakieś screeny tych tekstur? Nie bardzo wiem, o co ci chodzi...
Zresztą mało prawdopobobne wydaje mi się to, że w Miłowie masz gorzej, a w Dziwnowie i Weronie normalnie oO
Nie dam zdjęć, bo nie potrafię ich zamieścić :O . Ale tekstury wyglądają po prostu jak by były ustawione na najniższe, ale tylko w otoczeniu. Jak wejdę na parcelę są już takie jakie mam ustawione - czyli średnie. A co do tego, że tylko w Miłowie to tylko tak było w Sims 2, bo ostatni wszedłem do Werony i tam też tak jest. Naprawdę nie wiem jaka jest przyczyna. Może dlatego, że jak reinstalowałem Sims 2 i wgrałem NS to nie ustawiłem tekstur zanim zainstalowałem dodatek :| . Naprwdę nie wiem o co w tym chodzi... :con:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.