Zobacz pełną wersję : :p:p:p
*gwiazdeczka*
20.12.2005, 12:51
Jaki jest kod na to zeby dana rodzina miala tyle $ ile sie chce :D zeby nie trzeba bylo wpisywac 10000 razy :/
Niema takiego kodu. Z twojego postu wynika że wpisujesz kod kaching. żeby tyle razy nie wpisywac tego kodu, to wystarczy z 6 razy wpisać kod motherlode. Albo tyle ile chcesz. Ten kod dodaje 50 000
Niema takiego kodu. Z twojego postu wynika że wpisujesz kod kaching. żeby tyle razy nie wpisywac tego kodu, to wystarczy z 6 razy wpisać kod motherlode. Albo tyle ile chcesz. Ten kod dodaje 50 000
familyfunds [Familyname] #
Add or extract money for a chosen family. For example, "familyfunds Jones +10000" adds §10.000 to family Jones. -10000 extracts §10.000.
Działa w nocnym życiu.
1. nie na temat
2. kazdy kto ma oryginal to wie..
3.Nie będę się pytać czy masz pirata bo to wiem i nie zadawaj więcej pytań do złego tematu
4. Mam dość tematów typu ":P:P:P" takie to zabawne ?? to się pośmiejemy co ?? No mwhahaha {-.-}'"
*gwiazdeczka*
20.12.2005, 21:55
łahahaha :O mam sie smiac czy płakac :con: jak widac taki kod istnieje :] a wersje gry mam orginalna...na przyszłosc tak sie nie wywyzaszaj B)
1. nie na temat
2. kazdy kto ma oryginal to wie..
3.Nie będę się pytać czy masz pirata bo to wiem i nie zadawaj więcej pytań do złego tematu
4. Mam dość tematów typu ":P:P:P" takie to zabawne ?? to się pośmiejemy co ?? No mwhahaha {-.-}'"
Nie rozumiem, skąd takie bezpodstawne wnioski...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.