Zobacz pełną wersję : ślub - error
mam taki maly problem.... otoz... kiedy dwojka simow ida przed oltarz by sie pobrac pokazuje mi sie filmik a nastepnie widze simow przed oltarzem stojacych jakby bylo juz po wszytkim, ale zaraz zaczynaja sie calowac i nagle wyskakjue mi ERROR!!! mam do wyboru: canel reset delete - naciskam canel - error wyskakuje mi ponownie i tak w nieskonczonosc! naciskam reset - slub sie przerywa i para nie jest para mloda ;/ , naciskam delete - jeden z simow sie usuwa z rodziny i tez nie sa para! :| help!
Nie kombinowałeś nic z boolprop...? Możliwe, że dodatki zakłócają gre.
Vanillienné
25.12.2005, 10:09
Eh, to niestety boolProp...
też mi się tak wydaje... po zastosowaniu tego kodu mam mały problem z grafiką-teksturami bo się robia okropnie rozmazane .chociaz nic sie nie zmienilo w ustawieniach, ale to powoli ucicha....
chyba musisz odinstalowac simy
Jeśli masz NŻ... To zawsze mozesz sprobować wylączyć obiekty zmodyfikowane. Nie obiecuję, że to coś da, ale zawsze warto spróbować. Możesz także przenieść cały downloads. Może pomóc...
AgnessMagness
25.12.2005, 19:39
Chcę dodac, że to okno pojawia mi się, kiedy mam włączony kod boolProp TestingCheatsEnabled true. Wtedy naciskam Cancel, szybko wchodzę w tryb kupowania, wyłączam kod i po kłopocie. Nie wiem czy tak masz, ale sprawdź jakby coś.
Jak ja tak miałam to wykasowałam wszystkie filmiki jakie miałam i już działało
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.