Zobacz pełną wersję : Kto będzie miał?
Hmm ciekawe co takiego
(zalezy o co ci chodzi)Bo jezeli chodzi Ci o sims superstars niestety nie ma jeszcze tego dodatku kupic go nie mogles a sciagnac tymbardziej i to przez zaden najlepszy program
Pozdrawiam serdecznie
Miki ty zawsze masz taka bujna wyobraznie?
Chyba tak bo juz ktorys raz z kolei widze ze puszczasz niezle bajery
np:Tak jak z tymi screenami (i co znalazles )Przeciez wiem,ze to nieprawda :wink:
Co chcesz przez to osiagnac?
Przeciez tutaj nikt nie jest glupi,kazdy Simsow zna bardzo dobrze.
justa chyba nie doczytalas... miki sie pyta kto bedzie mial a nie kto ma
ja na pewno sobie sprawię gwiazdorka chociaż nie wiem po co to piszę bo i tak niewielu to obchodzi :wink:
Bardzo mi przykro ale czytac jeszcze umie :twisted:
Post wraz z tematem zostal zmieniony przez Mikiego
WYRAZNIE PISALO JA JUZ MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmienil post jestem pewna ze po mojej odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asiulek moze to potwierdzic :)
Widziala to samo co ja (zreszta czy nie zauwazyliscie ze jej wypowiedz nieco nie pasuje do pytania Mikiego no wlasnie bo ona prawdilowo zapytala tak jak i ja prawidlowo odpowiedzialam)
Tak, to prawda kiedy ja odpowiadałam w tym temacie, to nazywał się "Kto ma?", a post Mikiego brzmiał: "bo ja tak". I po wypowiedzi Justy zmienił swojego posta. No chyba nie wątpicie w to, że ja i Justa umiemy czytać???? :D :D :D
Dziekuje Ci Asiulku bo juz myslalam ze slepa jestem :wink:
ja na pewno bede miala, o ile mi sie simsy zainstalują na XP (przy każdym dodatku musiałam reinstalować grę więc zainstaluje ją później...)
ja na pewno bede mial...........
p.s. :evil: :evil: SIMSY DZIALA NA XP :evil: :evil:
I ja oczywiście też będę miała.
czytalem na tej beznadziejnej stronie[wklejam text] ( chcialbym bardziej skrytykowac te strone ale bym dostal bana): "17.03.2003 - Super Star, coraz bliżej
Nie wiem jak wy ale ja czuje że Superstar wyjdzie już niedługo. Myślę też jednak
że będzie kosztował w granicach 180$ - 210$, tak więc chyba z Polski to kupi to
ze 3 osoby. Bo jak tyle dolców to ile złotych.......... Myślę że to porąbane wydawać
tyle kasy na gry...... W ogóle myślę żę maxis to debile. Szkoda że nie można na
stronach porządnie zaklnąć to wtedy pierwsze moje słowa kierowały sie do tej
firmy..... Jeśli ktoś tak myśli to niech się nie krępuje to można na forum. W ogóle
EA i Maxis idą na łatwizne nie zrobią :roll: rewolucji (np: The Sims II) tylko wyrzucają
dodatki mówię wam jak nie świeżo jest wejść do pokoju który nie był odświeża-
ny przez 10 lat... Ale jako że jestem człowiekiem pracowitym byc może zrobie
kilka recenzji...
Na zdjęciu: Projekt Niemieckiego pudełka...
Author: Ryś"
ble ble
ja tam mu nie wierze....
:roll:
210$ ????? Bez przesady........ w Polsce żadna gra na PC tyle nie kosztuje... chyba mu się coś pokićkało :wink:
Enigmatus
17.03.2003, 15:09
Pewnie będzie kosztować gdzieś tak 70-79 złotych...[/b]
to podobno największy dodatek, więc może trochę więcje kosztować np. 89 zł
ja zawsze kupuje za 75zł dodatki
8)
jeśli sobie porównam 78 zł z 10 zł to nie mam żadnych wątpliwości jakie simsy kupić........ za te pieniądze mogę mieć i simsy i jakiś fajny ciuch
CO? Tyle dolcow chyba cos mu sie niezle pomylilo :wink:
U mnie bedzie kosztowala Gra "The sims superstar" 27.49 €
jak nie mniej :) to na polskie chyba jakies 120zl
Przeciez nie moze kosztowac gra 180$ przeciez to na polskie ponad 700zl
bez przesady tyle to kosztuje jakis program a nie gra PC
heh no właśnie wczesniej napisaam coś podobnego :wink:
juz sie balem ze ktos umiescil takiego newsa u nas [bo to jest durny news bez sensu centralnie] ale jak zobaczylem autor Ryś to mi ulzylo troche :)
poczytajcie sobie http://www.simsother.friko.pl/linki.html opisy stron... normalnie smiech :)
Ciekawe tylko, dlaczego napisał, że cię nienawidzi?
no bo push mu dal bane [ i slusznie ].
a to ze napisal publicznie ze UWAza ze push to debil [ ja tak nie uwazam i inni pewnie tez :wink: ]
to nie pusha wina :P
poczytajcie sobie http://www.simsother.friko.pl/linki.html opisy stron... normalnie smiech :)
Bardzo Cię proszę abyś nie schodził z tematu... administrator też ma swoje obowiązki.
właśnie powinieneś mu odjąc gwiazdke :wink: (żart)
żeby powrócić do tematu to po raz setny (chyba) napiszę, że gwiazdor to najlepszy według mnie dodatek i dużo osób na pewno będzie go mieć..
cornelia
18.03.2003, 20:42
heheh marusiapowiem tak ze na zwierzaki tez móiłas ze najlepszy nie;P hehhehe tak bedzie zawsze:)
każdy nowy dodatek jest lepszy od poprzedniego według mnie :wink:
cornelia
18.03.2003, 20:51
hehe masz racje no ale ,,,,, nie wazne:P
co do Rysia i jego opisu SuperStar to mu sie pokićkało z SimsOnline, ale nawet jeśli by to tyle kosztowało...to bym nie kupiła.
dobra juz nie bede zbiegac od tematu :roll:
powiem jedno: kupie nawet jesli by sie swiat mial zawalic :lol:
NIE CHCE SHODZIC Z TEMATU ALE MUSZE!!
KAUKA TO BYL OPIS SUPER STAR A NIE ONLINE :evil:
simsman mógłbyś czytać uważniej posty :wink:
mi chodzilo ze rysiowi pokickał się opis SimsSuperStar z SimsOnline, nie rozumiesz?? czytaj, Marusia dobrze mówi :)
Chyba zaraz na tym forum będziemy mieli kolejny zamknięty temat...
...:::DAGA:::...
21.03.2003, 20:44
(sprubuje ja ratować) Jeszcze nic tutaj (chyba) nie pisałam, ale będę miała simy superstar po tym wszystkim co zobaczyłam na forum albo na stronce pusha. Wszystko jest bardzo dokładnie,ciekawie i ładnie zrobione a pomysł na ten dodatek był naprawdę COOL. Jak ktoś wcześniej napisał następne dodatki są coraz leprze, a ten jest naprawdę odlotowy. Jestem ciekawa jak będzie wyglądał następny dodatek do naszych simów? Jeżeli ten jest tak dobry to jak dobry może być następny?
hm..... wszystko pieknie się prezentuje.... to ma być totalny odlot, ale teraz jak nad tym myślę to wydaje mi się, że następny dodatek to może będzie coś o dzieciach??? np. w mieście będzie cyrk i wesołe miasteczko i będzie można grać dzieckiem w szkole?? fajnie by było 8)
22.03.2003, 19:39
Tak. Ale jeżeli będziemy grać małym simkiem, to co zrobimy z dorosłymi simskami? Ale wracając do tematu narazie gwiazdor ,aż nadczo, mi wystarczy!
ja bede mial gwiazdorka!!
a moj kolega uwaza ze SS ( czyli super star) bedzir do kitu )
p.s. oczaywiscie sie myli :wink:
22.03.2003, 20:09
Pewnie że się myli to że nie zna simów albo zazdrości innym że mają a on nie nie znaczy wcale że dodatki są do kitu! A jak wogóle ośmielił się tak powiedzieć o superstar!?
on ma simy ale malo
a po za tym wszystko ma pirackie począwszy od Windowsa skończywszy na grach... 8)
JA mu tam nei zazdroszcze....
z tego też powodu ma mnósto gier.....
23.03.2003, 19:32
Więc mu się nie dziwie piraty prędko się nudzą ! ! !
23.03.2003, 19:36
Przynajmniej tak myślę
dlaczego tak uważacie??? ja mam piraty począwszy od windowsa a skończywszy na grach. i jakoś nie nudzą mi się szybko :wink:
24.03.2003, 18:57
MARUSIA nie wiem czy zauwarzyłaś ale ty jesteś dziewczyną!
25.03.2003, 18:43
A tak nie zbaczając z tematu. Czy ktoś nie wie czasami jak dużo będzie dróg kariery w gwiazdorze?
niestety nie ale my rodzic powiedzieli że kupią jak najszybciej! Fajnie nawet sami mi to zaproponowali!
a aj tam zbieram stowke na super star :D :wink:
a ja nie rodzice jak juz mowiłam mi fundną heh ale ja ich lubię :lol:
a mi chyab na urodziny kupia delux i balange :D
mi rodzice kupują gry (mam limit: 1 gra miesięcznie)
rodzice często sami mi proponuja, że zakupią mi jakas grę , albo czasem gdy mówie że bm chciała. Ja to nigdy sobie nie kupuję gier, wiecie ja wydaje kase na jakies pierdowły i nie uzbierała bym!
mnie też się kasa nie trzyma
to takie straszne czasem juz zaczynam na coos zbierac a potem zobacze jakies fajne spodnie i juz rozposzczam pieniądze łeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry:
cornelia
25.03.2003, 20:39
plagiat GOGA!
sorki w sumie to ty mi podsuęłaś pomysł!
a ile ty masz lat?Cornelia?
a y tez lubisz tą kreskówke "czarodziejka z księżyca"?Czy tak po prostu?
cornelia
26.03.2003, 14:02
tez lubie to anime nei kreskówke.,,,,,,
Ja jak wyjdzie to w polsce czyli super stars zamieerzam to kupic odkladaslem od zakupionego the sims zwierzaki:D a z tymi dolcami to musialo mu sie pomyslic albo jakis blad na stronei byc poniewaz ja wkeidys nicztym jeszcw byly zwierzaki czytalem na angielskiej stronie ze na polskei pieniadze zwierzaki maja kosztowac 250 zł.Super styars po scenerach prezentuje sie cool .
Ja jak wyjdzie to w polsce czyli super stars zamieerzam to kupic odkladaslem od zakupionego the sims zwierzaki:D a z tymi dolcami to musialo mu sie pomyslic albo jakis blad na stronei byc poniewaz ja wkeidys nicztym jeszcw byly zwierzaki czytalem na angielskiej stronie ze na polskei pieniadze zwierzaki maja kosztowac 250 zł.Super styars po scenerach prezentuje sie cool .
buahahhahaaha
w niedziele (23.03.2003) w media markt widzialem Zwierzaki (oryginalne)
na 58.99 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
a po za tym Zwierzaki juz dawno wyszly..... :o
cornelia
27.03.2003, 13:05
hm sims satra jest spoko ja napewno kupie
simsman nie bierz mnie za debila wiem ze zwierzaki wyszly!! bo to mam!!
Nie mamy cie za głupka no cos ty! :lol:
no dobra...... :wink:
tylko czemu pisales (-as)
ze 200 iles zloty i ze dopiero wyjda?
Moze się przejęzyczył/a(przępiłsał/a) no nie wiem moze jaka pomyłka nastapiła!
28.03.2003, 19:10
Ale na serio nikt nie wie jakie będą nowe drogi kariery?
Daguniu ja nie mam pojęcia przykro mi sama chętnie bym sie dowiedziała, ale skoro nikt nie piszę, nie odpowiada na pytanie to chyba oznacza że nikt nie ma tych informacji. Chociaż wydaje mi sie ze to nie jest taka nie zwykła wiadomość zeby nkt nic o tmy nie wiedział...
modelka, aktor (-ka) i wiecej nei pamietam :D
29.03.2003, 18:13
ale żeś simsman mądry! to że modelka, aktorka, piosenkarka to juz wiedziałam
o jeju....
BO W INNYM TEMACIE BYLO :evil: :evil:
29.03.2003, 18:56
Ludziu spokojnie! Nie denerwój się tak!
31.03.2003, 20:56
oooo temat się urwał!
czemu twoja stronka sie ni otwiera tworzysz ja jeszcze czy cos z adresem sie spie*****o?
widzę, że temat się rozlazł........ :(
03.04.2003, 18:55
Niedługo będzie the end
04.04.2003, 19:47
Spróbujmy jakoś wrócić do tematu. Mówie szczerze, ja już nie mam pomysłu
będzie można byćjeszcze piosenkarzem w superstarze - pozatym to sobie kupie dzieńczy dwa po premierze :P
i tak chyba bede mial pirata :twisted: :twisted:
ALE oryginalne simsy sa drogie :x :x :x
cornelia
07.04.2003, 13:36
ja tez orginała
ja tam narazie jestem ustawiony na PIRATA :twisted:
cornelia
07.04.2003, 13:40
To sie przestaw :P
CIEKAWE
jak mam sie przestawic to musialbym miec:
the sims, swiatowe, balange, randke, wakacje, zwierzaki (wszystkie oryginalne :D )
ja będę mieć pirata i nie ukrywam tego. szkoda mi wydawać tyle kasy na grę. wolę sobie za zaoszczędzoną kasę kupić sobie spodnie albo coś.
ja tez :P
p.s. UPS ZNOWU SCHODZIMY Z TEMATU :X
no ale oczym gadać. Już każdy się wypowiedział inuda na temacie.
Ja nawet nie chce oryginalu skoro od poczatku sciagam simsy to i tym razem sciagne i nigdy nie mialam problemu wszystko chodzi w grze jak nalezy wiec tymbardziej po co kupowac skoro internet daje mozliwosc gry za darmoche.
edonkeyem?????
czytalem juz o nim i nic nie rozumiem :cry: :cry:
a chce sobie sciaganac simsy (ale nei tylko, a tego e donkeya nie rozumiem :( :cry: )
moim zdaniem kazaa jest najlepsza
ja lubię eDonkeya. naprawdę fajny.
Kasinda widze,ze masz pojecie :roll: hmm
Poprostu nie znasz tego programu jesli bylabys obeznana w programach tj eDonkey eMule czy ovenet napewno mialabys inne zdanie porownujac kaze do tych programow to jak Polske porownac z Ameryka.
cornelia
08.04.2003, 22:28
O widze ze Justynko poniosło cie spox bedzie lepiej:)
(Nie ponioslo mnie dlaczego mialoby mnie poniesc Cornelciu)
Dobra wracajac do tematu:
http://www.simszone.de/Images/DieSims/add-on6/screenshot21.jpg
http://www.simszone.de/Images/DieSims/add-on6/screenshot22.jpg
http://www.simszone.de/Images/DieSims/add-on6/screenshot23.jpg
Ale faaaaaaaaaaajne :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
już sie nie moge doczekać :-)
ciekawe do czego będą służyć te przedmioty...
ale chyba nie dokońca nie ten pierwszy, no nie ?
moim zdaniem kazaa jest najlepsza
ale płatna
kazaa płatna ?? za przeproszeniem, ale chory jesteś. mam kazęę od ponad pół roku (na swoim kompie, tak to już od ponad roku) i nie jest płatna
11.04.2003, 19:02
też mam kaze i potwierdzam nie jest płatna!
11.04.2003, 19:03
naprawde!
michu o co ci biega ?? kazaa nie jest płatna i powinieneś sie cieszyć, a nie zachowywaćsie jak nie powiem jak
Rozmawiacie o programach czy o The sims Superstar :?:
no troche z tematu zjechaliśmy :)
ja chyba bede miala gre the sims gwiador.. heh..
ja będęmiała obowiązkowo i to ORGINAŁA
ja będęmiała obowiązkowo i to ORYGINAŁA
juz mowilas, ze bedzies miala ORYGINALA :P :P
12.04.2003, 20:08
no to powtarza! co przeszkadza ci to?
A ja postanowiłam z koleżanką się złożyć i sobie kupimy na spółe :)
14.04.2003, 18:50
tak chyba jest lepiej
mniej kasy suie wyda :)
ale za to mozna wtedy grac na jednym kompie :(
chyba, ze przegracie sobie Super Star :wink:
16.04.2003, 21:07
a ty myślałej że jak to ma wyglądać?
Littletiger
17.04.2003, 10:04
Z pewnościa kupie Gwiazdora! Ale nie od razu!
17.04.2003, 21:41
coś widzę że temat się urwał!
21.04.2003, 17:58
ej! bez przesady piszcie coś (bo sama nie wiem co pisać)!
każdy się już wypowiedział, więc nie ma co pisać.....
nie każdy, wiesz ilu tu jest użytkowników??? (pewnie wiesz)
wiem, wiem, wkońcu trochę tu już jestem....... poprawię się: dużo osób się wypowidziało.
23.04.2003, 19:42
Ja sie jeszcze wypowiem : UWAGA UWAGA : "The Sims SuperStar"
23.04.2003, 19:42
COOL no nie?
Wiecie... myślę, że mój komputer nie pociągnie jeszcze jednego dodatku. Już teraz wiesza mi się w centrum, to co dopiero będzie jak jeszcze mu dowalę :? Porażka. I pomyśleć, że kupując kompa, to myślałam, żeby tylko na nim simy chodziły no... porażka :? :?
to masz pecha, kup sobie nowy komputer...
Jaasne, przy 400 zeta pensji miesięcznie (do tego będzie trzeba zapłacić za stancję ze dwie stówki i coś zjeść), to sobie moge :P
ile mash lat???
w katalogu gg poszukaj wiek guralki
Guralka i ja o ile sie nie myle jestesmy najstarsze na tym forum
Pozdrawiam Guralke :wink:
Wydaje mi sie ze ma 23 lata albo 24
A co do the sims no coz kupe miejsca zajmuje ta gra poprzez te dodatki.
Wydaje mi sie ze dodatki niebawem sie skoncza i wypuszcza cos
ala 2 w 1 bo jak tak dalej pojdzie trzeba bedzie miec specjalnie komputer tylko na Simsy :wink:
Ja na szczescie nie mam takiego problemu bo spokojnie mogli by walnac jeszcze kilka takich dodatkow
Guralka zbieraj na jakies nowsze czesci do kompa bo przeciez tak nie moze byc :wink:
z moim rzęchem jest dokładnie tak samo....ech gdyby tak wygrać w totka..
Dzis ogladalam sobie kolejne sceeny i co mnie zaskoczylo ze w dodatku bedzie miedzy innymi ....
http://www.simszone.de/Images/DieSims/add-on6/screenshot80.jpg
nio..nio..mi też się to spodobało...strasznie fajny screen...
04.05.2003, 18:21
COOOOOOOOL!!!
właśnie ściągam gwiazdora za pomocą eDonkeya :D
szkoda ze ja nie wiem jak sie sciaga eDonkeyem :cry: :cry: :( :(
simsman ty się nie smuć sam nie jesteś..ja też di tej pory nie wiem jak się ściąga za pomocą ed0nkey-a...próbowałam ale mi nie wychodzi..heh..:)
wystarczy poszukać, w internecie jest dużo poradników do eDonkey'a :wink:
Marusiu no to sciagamy :) ja juz sciagam mam nadzieje,
ze nie bedzie to trwalo zbyt dlugo :wink:
Jak zwykle przed czasem :wink: zwierzaki tez tak byly i trzy dni sie sciagaly ciekawe jak bedzie z superstar.
Pozdrowionka :)
trzy dni!!! Justa to ja Ci zazdroszczę...........w Niemczech muszą być superowe łącza.......nie to co u nas.......transfer 1 KB ........... :cry:
Nawet jeśli kosztował by koło 90 zł to przecież jeżel ktoś bardzo będzie chciał kupić sobie tę gre to i tak kupi poza tym nie wiem poco ta krytyka EA i MAXIS moim zdaniem jest to dobra firma
Żadna firma nie jest idealna i każda zawsze będzie miała krytykę :wink: Takie jest moje zdanie ....
17.05.2003, 18:33
wiecie co...
17.05.2003, 18:36
ja już nie wiem co wybrać "The Sims 2" czy "The Sims:SuperStar"!!! Błeeeeee :cry: :cry: :cry:
co za dylemat :wink: Najlepiej to i to miec :)
sims suprerstar pojawi sie juz zaniedlugo (u mnie za tydzien )
A the sims 2 no coz trzeba bedzie poczekac na ten pyszny deser :wink:
"deser"??...yważam, że to za mało powiedziane :wink:
Simmaniaczka
21.05.2003, 17:53
Ja też na pewno będę mieć nawet jeśli to będzie nie wiem jak drogie, złożęsię z rodzicami i będzie spoko!!!!!! :D
Ja już mam!!! To znaczy, wiecie, piszę ten post już później... więc "kto będzie miał" powinno się zmienić na "kto już ma" ;).
Natka_100
03.08.2003, 17:45
[b]
Ewelina_
12.08.2003, 20:02
Na 10000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000% będę mieć gwiazdę ... :D ... jak wyjdzie THE SIMS 2 to też będę mieć !!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.