Zobacz pełną wersję : Przebieranie sima
srututupeczekdrutu
28.12.2005, 23:03
Czesc. Mam pytanie. Jak zmienic ubranie sima w the sims 2? Klikam PPM na szafe i nie mam opcji przebierania.
Jak w życiu. Musisz najpierw pojechać do sklepu i te ubrania kupić
srututupeczekdrutu
28.12.2005, 23:44
Ok. Dzieki. A czy w samej grze sims 2 jest taka opcja?
Bo nie mam żadnego dodatku. Jak zrobić żeby pojechać do sklepu?
Ok. Dzieki. A czy w samej grze sims 2 jest taka opcja?
Bo nie mam żadnego dodatku. Jak zrobić żeby pojechać do sklepu?Dzwonisz telefonem po taksówkę (zadzwoń-> transport). Jeśli grasz w Miłowie, Weronie lub Dziwnowie, są juz jakieś sklepy, więc dostajesz pytanie, do którego chcesz jechać i listę sklepów do wyboru. A później jedziesz, tak jak w The Sims 1. Jeśli grasz we własnym otoczeniu, musisz najpierw wybudować jakiś sklep (jak Ci zależy na ubraniach, to oczywiście z ubraniami), żeby do niego pojechać.
Aha, i nie przebiera sie sima tak jak w The Sims 1. Klikasz na szafę i dajesz "Zaprojektuj ubranie" i wybierasz czy wieczorowe czy codzienne. I z tych co kupiłeś wybierasz jakiś zestaw. A później klikasz: "przebierz w-> ubranie np. wieczorowe".
*ania500*
29.12.2005, 11:15
Czesc. Mam pytanie. Jak zmienic ubranie sima w the sims 2? Klikam PPM na szafe i nie mam opcji przebierania.
na szafe klikaj LPM (lewym przyciskiem myszy) a nie PPM (prawym przyciskiem myszy) ;)
pozdro :*
ja przebieram sima klikając na lustro w łazience "zmień wygląd"
ja przebieram sima klikając na lustro w łazience "zmień wygląd"
uusiak tak się nie przebiera sima ;) zmienia się mu tak jedynie makijaż i włosy, dodatki itp. A żeby zmienic ubranie to trzeba kliknąć na szafę ; D
na szafe klikaj LPM (lewym przyciskiem myszy) a nie PPM (prawym przyciskiem myszy) ;)
pozdro :*
A mi sie wydaje że tak się robiło w TS 1... A w Ts 2 jest inaczej... :|
Jak juz zostało wyjaśnione - Jedziesz do sklepu kupujesz ubranie, wracasz do domu, klikasz na szafie --> zaprojektuj ubranie i tam wybierasz w jakie ubrania chcesz się przebrać..Klikasz OK (tzn. tego 'ptaszka') i dopiero potem przebierz się w strój codzienny, lub piżamę.. ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.