Zobacz pełną wersję : Nastolatka i dorosły(nie ubrania)
Tidus2004
29.12.2005, 22:13
Może to wydać się dziwne, ale poszukuje takiego hacka, żeby nastolatki mogły kochać się w dorosłej osobie. Wiem że jest taki co pozwala zachodzić w ciąże, ale być może jest taki, że mogą powstawać związki między nastolatką a dorosłym. Oczywiście nie ma to związku z pedofilią, tylko kobieca postać będąca kochaną mężczyzny musiała być dużo niższa od partnera, więc zrobiłem ją jako nastolatke.
She-chan
29.12.2005, 22:19
Może to wydać się dziwne, ale poszukuje takiego hacka, żeby nastolatki mogły kochać się w dorosłej osobie. Wiem że jest taki co pozwala zachodzić w ciąże, ale być może jest taki, że mogą powstawać związki między nastolatką a dorosłym. Oczywiście nie ma to związku z pedofilią, tylko kobieca postać będąca kochaną mężczyzny musiała być dużo niższa od partnera, więc zrobiłem ją jako nastolatke.
Wystarczyło użyć kodu na zmniejszanie wzorstu ;)
Tidus2004
29.12.2005, 22:32
Próbowałem, ale wtedy simy wyglądają głupio. Przypominają karzełki. poza tym, ta dziewczyna ma bardziej młodzieńcze rysy niż dorosła kobieta. Może dla pełnej jasności podam że są to postacie z Anime "Chobits". Mam na myśli persecona Chii i jej właściciela. Osoby znające to Anime będą wiedzieć o co mi chodzi. Nie chodzi mi też o "bara - bara" czy coś takiego. Wystarczy mi tylko żeby mogli się całować, przytulać, rzucać w ramiona...
ajatakarozczochrana
30.12.2005, 10:31
Miałam kiedys hacka na bara-bara nastolatek i tam tez mogly one calowac sie z doroslym przytulac itp. Teraz tez go sciagnelam przed chwila i nie wiem czy to ten sam czy jakis inny ale mysle ze ten sam. Jest na tej stronce http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=31099. Aha tylko jak nastolatka sie calowala z doroslym to troche glupioto wygladalo bo calowali tak jakby powietrze :P pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglam :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.