Zobacz pełną wersję : Moja rodzinka... zniknęła
margolcia
01.01.2006, 13:16
Grałam sobie w moją rodzinkę po czym wyłączyłam gre i poszłam oglądać telewizor. Jakąś godzinke później włączyłam znowu gre, i zauważyłam że nie ma mojej rodziny-tak jakbym ją usunęła, a mój dom jest na sprzedaż. Czy mogę ją jakoś przywrócić? Może to wina dodatków z neta?(simsy mam orginalne)
Grałam sobie w moją rodzinkę po czym wyłączyłam gre i poszłam oglądać telewizor. Jakąś godzinke później włączyłam znowu gre, i zauważyłam że nie ma mojej rodziny-tak jakbym ją usunęła, a mój dom jest na sprzedaż. Czy mogę ją jakoś przywrócić? Może to wina dodatków z neta?(simsy mam orginalne)
a w SimPE ją masz?? :O :O
margolcia
01.01.2006, 13:51
Nie mam simpe, ale jak wpisuje kod boolprop testingcheatsenabled true to jak klikam na nagrobek, to jak jest taka opcja co można kogoś do domu wprowadzić i tam są moje simsy na tej "liście" a wszyscy co znali moich simsów nie mają ich w kontaktach. Moge sciągnąć simpe i zobaczyć bo bardzo mi zależy na tej rodzince:(
Ps. Ale jak klikam żeby ich wprowadzić to wyskakuje jakiś błąd.
Nie mam simpe, ale jak wpisuje kod boolprop testingcheatsenabled true to jak klikam na nagrobek, to jak jest taka opcja co można kogoś do domu wprowadzić i tam są moje simsy na tej "liście" a wszyscy co znali moich simsów nie mają ich w kontaktach. Moge sciągnąć simpe i zobaczyć bo bardzo mi zależy na tej rodzince:(
Ps. Ale jak klikam żeby ich wprowadzić to wyskakuje jakiś błąd.
to chyba oznacza że masz skuszoną rodzinkę, bo jak ja skusze sima i na tym nagrobku go wybiore to jest błąd. jeśli w simpe simy z twojej rodzinki będą na granatowym tle to koniec. wspólczuję ci. :1smutny: :1smutny: :1smutny:
margolcia
01.01.2006, 14:09
Troche nie rozumiem co to znaczy skuszone?
Może coś jeszcze można zrobić. Może ona jest w jakiś plikach? Mi na innych rodzinach nie zależy tylko na tej :(
Troche nie rozumiem co to znaczy skuszone?
Może coś jeszcze można zrobić. Może ona jest w jakiś plikach? Mi na innych rodzinach nie zależy tylko na tej :(
skuszone to znaczy że jest usunieta rodzina.
Nie wiem , może nie mam racji , ale ja też często włączam gre i nie ma mojej rodziny ani domu.Gdy tak jest wyłanczam i za chwile włanczam mojego kompa iwszystko jest.Tylko raz tak miałem że rodzina po prostu znikła a gdy zrobiłem nową tamci przychodzili jak bezdomni :D
Apostołka
01.01.2006, 18:03
a moze nie zapisalas gry i wszystko przepadlo z tego powodu? No chyba ze w koszu rodzin tez jej nie ma...
margolcia
02.01.2006, 19:15
a moze nie zapisalas gry i wszystko przepadlo z tego powodu? No chyba ze w koszu rodzin tez jej nie ma...
w koszu też nie było, ale jakoś dzisiaj włączyłam gre i rodzinka znowu się pojawiła:) dziekuje wszystkim którzy chcieli mi pomóc:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.