Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Moja rodzinka... zniknęła

margolcia
01.01.2006, 13:16
Grałam sobie w moją rodzinkę po czym wyłączyłam gre i poszłam oglądać telewizor. Jakąś godzinke później włączyłam znowu gre, i zauważyłam że nie ma mojej rodziny-tak jakbym ją usunęła, a mój dom jest na sprzedaż. Czy mogę ją jakoś przywrócić? Może to wina dodatków z neta?(simsy mam orginalne)

Robin
01.01.2006, 13:37
Grałam sobie w moją rodzinkę po czym wyłączyłam gre i poszłam oglądać telewizor. Jakąś godzinke później włączyłam znowu gre, i zauważyłam że nie ma mojej rodziny-tak jakbym ją usunęła, a mój dom jest na sprzedaż. Czy mogę ją jakoś przywrócić? Może to wina dodatków z neta?(simsy mam orginalne)

a w SimPE ją masz?? :O :O

margolcia
01.01.2006, 13:51
Nie mam simpe, ale jak wpisuje kod boolprop testingcheatsenabled true to jak klikam na nagrobek, to jak jest taka opcja co można kogoś do domu wprowadzić i tam są moje simsy na tej "liście" a wszyscy co znali moich simsów nie mają ich w kontaktach. Moge sciągnąć simpe i zobaczyć bo bardzo mi zależy na tej rodzince:(
Ps. Ale jak klikam żeby ich wprowadzić to wyskakuje jakiś błąd.

Robin
01.01.2006, 14:04
Nie mam simpe, ale jak wpisuje kod boolprop testingcheatsenabled true to jak klikam na nagrobek, to jak jest taka opcja co można kogoś do domu wprowadzić i tam są moje simsy na tej "liście" a wszyscy co znali moich simsów nie mają ich w kontaktach. Moge sciągnąć simpe i zobaczyć bo bardzo mi zależy na tej rodzince:(
Ps. Ale jak klikam żeby ich wprowadzić to wyskakuje jakiś błąd.

to chyba oznacza że masz skuszoną rodzinkę, bo jak ja skusze sima i na tym nagrobku go wybiore to jest błąd. jeśli w simpe simy z twojej rodzinki będą na granatowym tle to koniec. wspólczuję ci. :1smutny: :1smutny: :1smutny:

margolcia
01.01.2006, 14:09
Troche nie rozumiem co to znaczy skuszone?
Może coś jeszcze można zrobić. Może ona jest w jakiś plikach? Mi na innych rodzinach nie zależy tylko na tej :(

Robin
01.01.2006, 14:10
Troche nie rozumiem co to znaczy skuszone?
Może coś jeszcze można zrobić. Może ona jest w jakiś plikach? Mi na innych rodzinach nie zależy tylko na tej :(

skuszone to znaczy że jest usunieta rodzina.

F. & G.
01.01.2006, 16:41
Nie wiem , może nie mam racji , ale ja też często włączam gre i nie ma mojej rodziny ani domu.Gdy tak jest wyłanczam i za chwile włanczam mojego kompa iwszystko jest.Tylko raz tak miałem że rodzina po prostu znikła a gdy zrobiłem nową tamci przychodzili jak bezdomni :D

Apostołka
01.01.2006, 18:03
a moze nie zapisalas gry i wszystko przepadlo z tego powodu? No chyba ze w koszu rodzin tez jej nie ma...

margolcia
02.01.2006, 19:15
a moze nie zapisalas gry i wszystko przepadlo z tego powodu? No chyba ze w koszu rodzin tez jej nie ma...
w koszu też nie było, ale jakoś dzisiaj włączyłam gre i rodzinka znowu się pojawiła:) dziekuje wszystkim którzy chcieli mi pomóc:)