Zobacz pełną wersję : Problemy
nie wiem dlaczego ale caly czas wieszaja mi sie Simsy 2 a mam geforca 4 512ddram i 2,6 ghz wie moze ktos czym to jest spowodowane??z groy wielkie dzieki
sasha fierce
06.01.2006, 20:08
* nie ten dzial
* http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15007
I ty się dziwisz, że na geforcu 4 wieszają ci się Simsy? Też kiedyś takiego miałem - istna tragedia.
moniak1993
07.01.2006, 09:43
Albo to jest spowodowane tym greforcem 4 lub jesli masz duzo dodatkow albo jak grasz to moze wyłącz wszystkie programy działające w pasku zadań i zobacz rezultat.
Pozdrawiam.
Harpsichord
07.01.2006, 09:46
...stara karta. Może nie mam dużo lepszej, ale mi simsy śmigają. Mam Geforce 5. A to, że się tną może być pamięciom RAM spowodowane. Ja mam 512.
Ta, pamięcią. Pewnie tylko chciałeś się pochwalić, że masz tyle. Przecież napisał, że ma 512! Połowa moich kolegów (ale nie ja) ma od 768MB do 1GB.
Do autora: czy nie eksperymentowałeś z antyaliasingiem i nie pociągnąłeś suwaka do końca? Bo to czasem ma niezbyt pozytywne skutki...
nie wiem dlaczego ale caly czas wieszaja mi sie Simsy 2 a mam geforca 4 512ddram i 2,6 ghz wie moze ktos czym to jest spowodowane??z groy wielkie dzieki
ale jakiego masz konkretnie Gforce'a. ja na przyklad mam GF4 Ti 4200 i smiga mi wspaniale. wprawdzie mam 1GB ramu ale jak mialem 512 to tez chodzilo oki, tyle ze sie dluzej ladowalo.
moze cos innego pracuje w tle i obciaza kompa
Dokładny model tego geforce'a (jak z końcówką MX współczucia, jak z końcówką TI ok)
pozatym jakie stery masz?
jaki windows ?
jak masz stare stery to spróbuj zainstalować nowsze:
www.nvidia.pl
W którym momencie się wiesza? czy wiesza się kompletnie, czy leci np. muza a obraz "staje"?
Miałem tak na swojej byłej grafie gf 3ti, winą okazały się stare stery. (muza leci, obraz ani rusz).
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.