Zobacz pełną wersję : Rodzina Biedak
Nie wiem czy taki temat była ale teraz sie bardzo .spiesze dla tego pisze nowy (i wiem co to wyszukiwarka) wiec kiedy chce grać rodziną biedak to laduje sie ładuje i bez końca! Wiec wyłanczam gre za pomoca control + alt + delete i zawze jest brak odpowiedzi.. :( innymi rodzinami moge grac tlyko nie ta jedna wiec.. co robic?
moniak1993
04.01.2006, 18:06
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=25731&highlight=%B3adowanie - Ten temat jest podobny do twojego. Mam nadzieje ze Ci pomoze w rozwiązaniu twojego problemu.
Też tak miałam tyle że ze zzystkimi rodzinami... :wacko: a nie naśmieciłaś przypadkiem dodatkami??Ja musiałam wszystkie dodatki usuwać...Jak masz duuużo dodatków to mi bardzo przykro...musisz je gdzieś zachować(dodatki)i usunąć(musisz skopiować te dodatki i umieścić je w jakimś folderze pustym żeby ci sie nie myliło i te prawdziwe usunąć) ;)
Ja mogę normalnie wchodzić do takiej rodzinki, do której chcę =) Może masz coś nie tak?? sprawdź to
Też tak miałam, ale ze wszystkimi rodzinai. Powoduje to dodatek niekompatybilny. Oprócz tego, jesli parcela w końcu się załadowała, Simy stały w miejscu i się nie ruszały, jak zamrożone. Wywal dodatki np. do folderu na pulpicie i sprawdź, czy teraz jest dobrze. jak tak, wywalasz dodatki i po sprawie. Jak nie jest dobrze, to wywal Biedaków z parceli i wteguj gdzie indziej.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.