Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Rodzina Biedak

Vera
04.01.2006, 18:02
Nie wiem czy taki temat była ale teraz sie bardzo .spiesze dla tego pisze nowy (i wiem co to wyszukiwarka) wiec kiedy chce grać rodziną biedak to laduje sie ładuje i bez końca! Wiec wyłanczam gre za pomoca control + alt + delete i zawze jest brak odpowiedzi.. :( innymi rodzinami moge grac tlyko nie ta jedna wiec.. co robic?

moniak1993
04.01.2006, 18:06
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=25731&highlight=%B3adowanie - Ten temat jest podobny do twojego. Mam nadzieje ze Ci pomoze w rozwiązaniu twojego problemu.

Rainbow
08.01.2006, 19:37
Też tak miałam tyle że ze zzystkimi rodzinami... :wacko: a nie naśmieciłaś przypadkiem dodatkami??Ja musiałam wszystkie dodatki usuwać...Jak masz duuużo dodatków to mi bardzo przykro...musisz je gdzieś zachować(dodatki)i usunąć(musisz skopiować te dodatki i umieścić je w jakimś folderze pustym żeby ci sie nie myliło i te prawdziwe usunąć) ;)

onaa
10.01.2006, 14:39
Ja mogę normalnie wchodzić do takiej rodzinki, do której chcę =) Może masz coś nie tak?? sprawdź to

Kash
10.01.2006, 15:42
Też tak miałam, ale ze wszystkimi rodzinai. Powoduje to dodatek niekompatybilny. Oprócz tego, jesli parcela w końcu się załadowała, Simy stały w miejscu i się nie ruszały, jak zamrożone. Wywal dodatki np. do folderu na pulpicie i sprawdź, czy teraz jest dobrze. jak tak, wywalasz dodatki i po sprawie. Jak nie jest dobrze, to wywal Biedaków z parceli i wteguj gdzie indziej.