Zobacz pełną wersję : nowe wlosy => lysina
Witanko
Czemu po wgraniu wlosow/fryzur z netu na wielu z nich moi goscie po "zmien wyglad" w przegladaniu i po zatwierdzeniu sa bezwlosi/bezglowi/ i tylko z prostymi czarnymi wlosami a nie z takimi jakie zgralem z neta :D moze ktos zna lekarstwo na to?
Pozdrawiam
Meshe.. Mesh to kształt danej fryzury. Musisz go ściągnąć, żeby fryzura działała. Włosy mają inną długość/upięcie - potrzebujesz innego mesha do nich. Zawsze na stronce, skąd ściągasz fryzurę jest napisane gdzie on jest. Wrzucasz do Downloads jak resztę dodatków i powinno być ok. ;) Ot, cała filozofia.
Wolę nie liczyć który już raz jest to wałkowane na forum... :whistle:
Elo Berata.
Pobrałam parę osóbek z Netu, poinstalowałam cholerstwo(Sims2 Pack-i). Niektóre są w grze a niektórych niema. Apropos Mesh-ów, gdzie są Meshe do fryzur na stronce: www.thesims2.ea.com ?????
Nie wiem jak je tam znaleźć, help.
sasha fierce
06.01.2006, 20:01
Elo Berata.
Pobrałam parę osóbek z Netu, poinstalowałam cholerstwo(Sims2 Pack-i). Niektóre są w grze a niektórych niema. Apropos Mesh-ów, gdzie są Meshe do fryzur na stronce: www.thesims2.ea.com ?????
Nie wiem jak je tam znaleźć, help.
jezeli kolo dodatku jest napisane mesh included oznacza to, iz nie trzeba sciagac go osobno poniewaz jest juz zapakowany w downloadsie, jezeli owego napisu nie ma, mesh znajduje się zawsze gdzies obok, zazwyczaj jest napisane "download mesh".
Pobrałam parę osóbek z Netu, poinstalowałam cholerstwo(Sims2 Pack-i). Niektóre są w grze a niektórych niema.
Czego nie ma? Samych fryzur? Do plików sims2.pack meshe się nie wgrywają (przy pakowaniu simów do pliku), więc nie ma co się dziwić, że ich nie ma. ;)
Jeżeli nie ma całych simów, to już nie wiem o co chodzi. Może źle spakowany plik?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.