Zobacz pełną wersję : kody ;[
Dżiglipaff
06.01.2006, 20:42
mam problem z 2 kodami
pierwszy z boolProp TestingCheatsEnagled true
wpisuje go, wszystko fajnie, ale gdy kliknę (z sziftem) na simie (lub przedmiocie) to się nie pojawiają te rożne opcje
drugi z kodem twinr2cute nie wiem kiedy mam go wpisać, czy kiedy simka jest w ciąży, czy podczas seksu, czy w czasie porodu
moniak1993
06.01.2006, 20:47
BoolProp... - moze źle wpisujesz litery, albo nie wpisujesz małych lub dużych... - pokombinuj z tymi małymi literami i duzymi.
twinzr2cute - ten kod działa jesli masz NOCNE ZYCIE wpisz go w czasie ciążt lub w czasie porodu i zobaczysz rezulatat jak dziecko sie urodzi. :)
Dżiglipaff
06.01.2006, 20:58
mam nocne życie i jak ostatnio wpisałam ten kod to urodziło 1 dziecko, wiec może potrzebny jest także dodatek Na studiach, którego nie mam?
moniak1993
06.01.2006, 21:01
mam nocne życie i jak ostatnio wpisałam ten kod to urodziło 1 dziecko, wiec może potrzebny jest także dodatek Na studiach, którego nie mam?
Być może to też jest tego powodem?? - nie wiem bo tego nie uzywam ale podałam Ci rady który powinnien być przestzegane... z tym kodem...
Edit : Moze sobie sciagnij ten hack : http://modthesims2.com/showthread.p...hlight=triplets - wtedy simka bedzie mogła mieć nawet trojaczki albo i wiecej ^^
Harpsichord
07.01.2006, 07:28
...czemu ci ten pierwszy nie działa? Bo źle go piszesz!
boolProp testingCheatsEnabled true.
A jeśli pisałaś tak jak wyżej, to Ci powiem, że on działa (chyba) tylko w NS.
Małe sprostowanie
Kod boolProp testingCheatsEnabled true działa także w grze bez dodatków. Wiem, bo go na długo przed Studiami i Nocnym Życiem go używałam.
Harpsichord
07.01.2006, 07:44
...chyba, mi bez dodatku NS nie działał :con: .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.