Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : DlAcZeGO tAK jEST!??:(:(

lolicia
07.01.2006, 23:05
hEJKA...
Ściągnęłam domki...i działają mi w grze..ale meble,które tam są zaminieły się na stare...
na zdjeciach są inne...a w grze stare!! czy potrzebuje coś ściągnać!?? Cap już mam ..wiec co jeszcze !!POMOCY!!! ;( ;( :1smutny: :1smutny:

wacia
07.01.2006, 23:31
jesli masz jakies dodatki (nz lub ns) to na pewno na poczaktu gry pojawia ci sie komunikat czy wyswietlic zawartosc zmodyfikowana (czy cos w tym stylu),moze masz zaznaczona opcje ze nie,jesli tak,zaznacz te druga.

Eveline
08.01.2006, 00:42
W domku zapewne były użyte dodatki z netu. Jeśli nie ściągnęłaś ich wcześniej nie ma siły, żeby były w Twojej grze. Do domku powinna być dołączona shopping list czyli lista stron, z których pochodzą dodatki. Musisz je sobie ściągnąć.

lolicia
08.01.2006, 11:24
W domku zapewne były użyte dodatki z netu. Jeśli nie ściągnęłaś ich wcześniej nie ma siły, żeby były w Twojej grze. Do domku powinna być dołączona shopping list czyli lista stron, z których pochodzą dodatki. Musisz je sobie ściągnąć.

http://www.huegoe.s06.de/ To Ja strona....gdzie ściągam domki...i mam dodetek Nż i Ns !!orginał .... a gdzie jest ten shopping??! Powedźcie mi... :con:

A Jak nie mogę z tej strony..to może poddajcie mi jaką fajną umeblowaną...!!! ale nowocześnie!!! nie w modthesims ..bo tam raczej nie ma:|

lolicia
08.01.2006, 11:50
Ludzie PoMórZCIE!!!! jUŻ oD kIlKu MiESIĘCY mam Problem z domami!!! Proszę Was o pomoc!!! bo BARDZO Mi na tym zależy!!!!!!!!!!BłAGAM!!! :( ;( :1smutny: