Zobacz pełną wersję : Najpierw Dziwnowo,a teraz...
Małgosia
08.01.2006, 15:48
Miłowo!Wcześniej znikneło mi Dziwnowo,ale pomyślałam sobie,że zainstaluję simsy od nowa i będzie działac.Dziwnowo jednak nie wróciło,a teraz zniknęła mi kolejna okolica....Nie wiem co robić,skoro reinstalowanie nic nie dało.Pomóżcie...
Miłowo!Wcześniej znikneło mi Dziwnowo,ale pomyślałam sobie,że zainstaluję simsy od nowa i będzie działac.Dziwnowo jednak nie wróciło,a teraz zniknęła mi kolejna okolica....Nie wiem co robić,skoro reinstalowanie nic nie dało.Pomóżcie...
Może masz jakieś szkodliwe dodatki z neta? Albo za mało miejsca na dysku? Może 2 okolice sie instaluja a na 3 nie ma miejsca?
Małgosia
09.01.2006, 12:52
Może masz jakieś szkodliwe dodatki z neta? Albo za mało miejsca na dysku? Może 2 okolice sie instaluja a na 3 nie ma miejsca?
Wcześniej były wszystkie,tylko tak nagle mi się gra zawiesiła,a jak włączyłam od nowa to już nie było.To raczej nie wina dodatków(jak włączyłam bez dodatków to też nie było Milowa).Dodam jeszcze że wcześniej wystąpił u mnie taki błąd,że kiedy chciałam zmienić simowi fryzurę lub kupić ubranie-gra sie wieszała.
Może to jakiś wirus? Sama w to nie wierzę. Może rzeczywiście masz za mało "czegoś".
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.