Zobacz pełną wersję : FILMIK w Nowym Otoczeniu
Siemka!
Moj Problem polega na tym... - nie wiem jak zrobic filmik we wlasnym (nowym) otoczeniu - taki jak jest w: Milowie,Dziwnowie i w Weronie :( po uruchomieniu Gry.Opis moge wpisac..co nalezy zrobic zeby taki filmik wgrac???
/z gory Dziex za Pomoc :)
Jak narazie dotąd nikt nie wie jak to zrobić.
Pozdrawiam :)
Jak narazie dotąd nikt nie wie jak to zrobić.
Pozdrawiam :)
;( ;( ;( moze jednak sie znajdzie "ktos" kto bedzie wiedzial jak to zrobic... :(
Pyziulka
10.01.2006, 07:39
Eh, próbowałam ale niestety niewiele z moich wysiłków wyszło:P Filmikiem jest plik o rozszerzeniu *.reia niestety ale zwykła zamiana pliku filmowego *.avi na *.reia daje tylko tyle że zamiast zdjęcia pojawia się BIAŁE puste pole:( Ach i zamiana pliku *.reia na *.avi pokazuje iż ten plik o rozszeżeniu *.reia nie jest tak naparwdę filmem:| Nie znam się na tyle na informatyce aby to rozgryźć ale jak mi sie uda coś wykombinować to dam znac;)
Martynka
Eh, próbowałam ale niestety niewiele z moich wysiłków wyszło:P Filmikiem jest plik o rozszerzeniu *.reia niestety ale zwykła zamiana pliku filmowego *.avi na *.reia daje tylko tyle że zamiast zdjęcia pojawia się BIAŁE puste pole:( Ach i zamiana pliku *.reia na *.avi pokazuje iż ten plik o rozszeżeniu *.reia nie jest tak naparwdę filmem:| Nie znam się na tyle na informatyce aby to rozgryźć ale jak mi sie uda coś wykombinować to dam znac;)
Martynka
oki... :) do tego czasu Sama pokombinuje ;);)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.