Zobacz pełną wersję : Kilkanaście dodatków i co?
gruszka.
13.01.2006, 15:46
Mam 111 doodatków do moich kochanych simsów, ale to już stało się tradycją, że cuś musiała się (dobra nie będę przeklinać) porąbać :P Miałam wszystko cool. Gra chodzi i chodziła szybciutko, ale nie sęk w tym. Nie mam już filmików. Podglądu wydarzeń specjalnych jak to się fachowo nazywa. Sprawdzałam, mam "Podglad wydarzeń specjalnych" na wł. I co z tego? Jak i tak nie mam filmików.
Może ktoś ma radę na to???
Nie wiem czy to taki sam problem ale jak ja tak miałam to np. rodzi się dziecko i ma być filmik. W tym momencie zamiast filmika pojawia się czarny ekran a zaraz po tym tak jakby filmik już przeleciał i pojawia się babka z dzieckiem. Rozwiązałam ten problem ściągając nowsze sterowniki do karty graficznej ale u ciebie problem może leżeć w czymś innym.
gruszka.
13.01.2006, 16:30
Niki dzięki za chęci,ale nie w tym sęk, nie może to być wina kompa, jest doścx dobry i nowiutki a na początku filminiki były, a nowszych sterowników nie mam bo mam najnowsze.
Pozdr
Castaway
06.08.2007, 18:22
Filmiki pokazują się jak simka daną "rzecz" robi po raz pierwszy np pierwszy pocałunek , narodziny dziecka , bara bara (:shy:) itp :)
Filmiki pokazują się jak simka daną "rzecz" robi po raz pierwszy np pierwszy pocałunek , narodziny dziecka , bara bara (:shy:) itp :)
wziąwszy pod uwagę że Gruszka jest adminem na forum to chyba to wie... ale nieważne.
To może być od dodatków neta: poszukaj jakiś "podejrzanych" i je powywalaj innej rady nie ma. i sprawdź czy masz najnowsze wersje hacków i czy one są kompatybilne z grą i między sobą.
edit: **** nie zauważyłam daty ;p
~fireants
06.08.2007, 18:48
Spójrzcie na datę... 13.01.2006 :|
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.