Zobacz pełną wersję : Regał na magiczne przedmioty!
Całkiem niedawno było na forum pytanie jak dzieci mają zdobywać magiczne składniki?Odpowiedzi były różne, a oto kolejna :P
Na oryginalnej stronie gry The Sims jest do pobrania REGAŁ NA MAGICZNE PRZEDMIOTY. Całkiem ładny :D Każdy Sim może tam magazynować składniki do zaklęć.Regał ma przełącznik i może funkcjonować jak normalna szafka z książkami :rolleyes:
Kiedy rodzice kupią składniki mogą je włożyć do szafki a dzieci po prostu je sobie wezmą!!!
Jest tylko jeden problem: żeby pobrać z tej strony trzeba mieć chociaż jedną oryginalną część The Sims i ją zarejestrować :wacko:
Kto jest zainteresowany niech da mi znać. Obiekt ma 552Kb i zmieści się w mailu! Chętnie wyślę!
PS. W regale można schować proszek do pieczenia, winogrona itp. To jest naprawdę przydatne!
Wyslij mi mój e-mail to
[email protected]
Z tego, co wiem, to w praktycznie każdym temacie o tym, jak dzieci mogą zdobywać składniki, był podawany ten sposób... ;)
hermionaa
14.01.2004, 13:22
Mój e-mail to
[email protected] Gdzie to trzeba wgrać???
Originally posted by hermionaa@Jan 14 2004, 02:22 PM
Mój e-mail to
[email protected] Gdzie to trzeba wgrać???
Jak już wielokrotnie pisałem, zawsze ściagam wszystko do downloads i działa bez zarzutu - Tobie radzę zrobić to samo ;)
Moj email to
[email protected]. Z gory dziekuję!!! :-)
ja na szczęście jestem tam zarejestrowana i przedmiot ten mogę ściągnąć w każdej chwili :P Szafeczka rzeczywiście jest bardzo fajna i przydatna :)
Hej Ayla ja też poprosze prześlij mi go na maila :
[email protected]
Dzięki z góry i czekam na szybką odpowiedź (czyli na maila z REGAŁEM NA MAGICZNE PRZEDMIOTY:):):))
Hejka Ayla weź mi też przyślij tą szwkę będę wdzięczna. Mój e-mail to
[email protected]
Jak wszyscy to wszyscy :lol: Też poproszę
[email protected] :P
Ps. Nie ważne! Załatwiłam se już ;)
Odnoszę jakieś dziwne wrażenie, że od załatwiania takich spraw jest PW ;) ;)
Trudno :P Mój mail to
[email protected]
Czarodziejka
14.01.2004, 15:14
koniecznie trzeba mieć oryginał? chociaż jeden? ehh... szkoda... też bym sobie ściągnęła... i popieram, od takich spraw raczej jest PW :) chociaż wysyłać każdemu taką wiadomość to też bezsens, więc może to i nawet dobrze że taki temat jest... :)
Ja też poproszę ten przedmiot , a jaka t strona??I jak się zarejestrować :/ muj mail
[email protected]
Originally posted by Czarodziejka@Jan 14 2004, 04:14 PM
chociaż wysyłać każdemu taką wiadomość to też bezsens, więc może to i nawet dobrze że taki temat jest... :)
Chodziło mi raczej o to, że zainteresowani wysyłaliby PW do autorki tematu ;)
CRAVEN - www.thesims.com oczywiście ;) A jak się tam zarejestrować możesz przeczytać tu:
http://simstuff.hosting4company.com/ss_030.htm
karina_kviatek
14.01.2004, 19:41
hej było by fajnie jak byś mi to przesłała mój adres e-mail to:
[email protected]
przyda mi sie taka półka a jak dotąd niewiedziałam jak dzieci moga czarować mam już z 5 pyłów wróżek i niewiem co z nim robić prześlij mi jak najszybciej plisek!!!!!!!!!!!
Właśnie wysłałam szafkę wszystkim,którzy zgłosili się powyżej.Jeśli nie dojdzie do kogoś z was to proszę o ponowny kontakt na
[email protected]
Strona z której pobrałam ten obiekt to www.theSims.com
Niestety żeby móc pobierać z niej pliki trzeba być zarejestrowanym.A przy rejestracji podaje się serial number z giery.Heh...
Jeżeli to jeszcze waż
[email protected]
Jeżeli jeszcze ktoś jest zainteresowany, to napiszcie pw do autorki tematu :P ja tymczasem zamykam i zmykam (ale się rymnęło...;d) :lol: .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.