PDA

Zobacz pełną wersję : Głupi bachor-Jak sie go pozbyć?

filipw3
20.01.2006, 13:01
Jak szybko bezhackowo i bezkodowo pozbyć sie dziecka tego małego co rośnie po noworodku.Bo ja go głodze i wszytsko a opieka dalej nie przychodzi.Wkurza mnie on bo jest to dziecko Niny a ja chce żeby ona była wolna w końcu ma pragnienie romansowania.

Caduc4
20.01.2006, 13:49
Z tym głodzeniem to musisz dosyć długo przeczekać, aż dzieciakowi coś się stanie.

P.S. - Rzecz jasna, możesz też spróbować zamurować bachora i zapomnieć o nim na jakiś czas x)

arek_91
20.01.2006, 15:56
Nie pozwalaj mu isć do szkoły, po pewnym czasie przyniesie ocenę poniżej 2 i zostanie zabrany.

filipw3
20.01.2006, 16:06
ale to jest jeszcze ten co sie go uczy chozić,mówić i tak dalej

orchidée
20.01.2006, 17:23
ja budowalam gdzies na dzialce "budynek" o wielkosci 2x2 i wsadzałam tam dzieciaka, a simka zyła sobie jakby nigdy nic
w końcu dzieciakowi zabrakło jedzenia, higieny itp i przyszła opieka społeczna i go zabrała
**alez jestem okrutna xd

szabatka2
20.01.2006, 17:34
Albo mozesz go zostawic. Pojdz gdzies, np. do pracy, i zostaw dziecko same. przyjedzie i wezmie dziecko ci ludzie z opieki spol. i masz problem z glowy!...zreszta tak mi sie stalo :D ;P :D

karolina5
22.01.2006, 19:02
musisz go glodowac nie posylac do szkoly zostawiac go samego w domu nie kierowac nim :) tak mysle

ajatakarozczochrana
23.01.2006, 12:49
Ehh.. ludzie ludzie nauczcie sie czytać dokładnie tematy... Przecież filip napisał że to jest małe dziecko a nie dziecko! Poza tym jak masz dzieciaka to nie można go zostawić samego w domu bo wyskakuje okienko że "Nie moge zostawić maleństwa samego w domu bla bla bla..." Spróbój zrobić tak: Wyjmij dzieciaka z kojca (to to gdzie śpi) nie zajmuj sie nim tylko jak wyskoczy to okienko " Jak możesz głodzić dziecko bla bla.." to daj mu butelkę. Jak bedzie chciało spać to nie wkładaj go do kojca tylko niech zaśnie na podłodze. Po jakimś czasie przyjdzie opieka. :) Mam nadzieję że pomogłam :)

berata
23.01.2006, 13:30
Wyjmij dzieciaka z kojca (to to gdzie śpi) nie zajmuj sie nim tylko jak wyskoczy to okienko " Jak możesz głodzić dziecko bla bla.." to daj mu butelkę.
Po co ma dawać jeść dzieciakowi, którego ma wziąć opieka? Jeśli nie będzie go karmić powinni przyjść wcześniej, a chyba o to chodzi. ;)

Cocaine
23.01.2006, 13:44
Ja sobie robię osobną parcelkę na której robię parę ładnych osób i pomniejszam do rozmiaru dzieci - umieszczam z jednym dorosłym na parcelce, mieszkają sobie, aż w końcu przychodzi opieka i mi je zabiera. W ten sposób zawsze mam ładne dzieci z opieki ;P

Ja tam zawsze daję pracę obydwum osobom, wychodzą do pracy i zaraz jest, że "Dziecko to dziecko i nie może opiekować się dzieciem" - musi byc jedno dziecię w wieku "Dziecka" i zabierają dziecinę :d