Zobacz pełną wersję : mam chyba folder EA games pusty ;/
lowelek3
21.01.2006, 18:22
możecie mi dać linka, z folderem do The Sims 2 bez dodatków plz, bo po instalacji nie mam żadnego otoczenia, a jak próbuje zaaplikować jakieś to mi jaieś puste wchodzi ;/
Lapis_Lasuli
21.01.2006, 18:41
Czy możesz to jakoś inaczej napisać? Kompletnie nie rozumiem, o co Ci chodzi :|
EDIT: pusty folder EA games? A jesteś pewny, że wszedłeś na c/moje dokumenty/eagames/thesims2 ? :O
lowelek3
23.01.2006, 17:42
no że nie mam tutoriala, żadnych otoczeń sąsiadów itp. nawet filmów w TV dajcie plz link
hmm... jak mnie zawsze jak przypadkowo zapomniałam zrobić kopię zapasową i zżarło folder The Sims 2, włączyłam grę i folder sam się zrobił. Obawiam się, że na serwer, to za dużo to miejsca zajmuje do wsadzenia i raczej nikt tego nie wstawi. Może trzeba od nowa zainstalować simsy? Naprawdę nie wiem, może folder nie zainstalował się do końca.
Jeśli usunie się folder The sims 2 z Moich dokumentów, pojawia się on automatycznie po włączeniu gry. Efekt jest ten sam, jakby się dopiero co ją zainstalowało. Jeżeli u Ciebie folder się nie pojawił, widocznie gra źle się zainstalowała. A może usunąłąś pliki z grą z miejsca, gdzie ją zainstalowałeś (domyślnie są chyba w program files) ręcznie?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.