PDA

Zobacz pełną wersję : Monitor I Dodatki :[

Balbina
23.01.2006, 10:30
Mam 2 problemy :[ ! to monitor podczas gry wyłącza się! Gra leci dalej głos jest :/
A jak go włącze to wyskakuje tylko okineko xP Jak to naprawić ?
2 problem mam z dodatkami (To nie nowość) Gdy miałam tylko na studiach wszystko chodziło ok. Wczoraj zainstalowałam NŻ i wszystkie dodatki (Meble) znikneły! Dalej mam makijaże, ubrania itp. Tagże tapety i podłogi. Ale wcieło moje MEBLE KWIATY ITD! Help me ! :1smutny:

Mateo
23.01.2006, 12:12
heh... u mnie jak gram dłużej to albo monitor się wyłącza, albo wychodzi do pulpitu i pisze 'wystąpił błąd... ble blee bleee' niestety tez nie wiem co zrobić.

ajatakarozczochrana
23.01.2006, 12:39
Mam 2 problemy :[ ! to monitor podczas gry wyłącza się! Gra leci dalej głos jest :/
A jak go włącze to wyskakuje tylko okineko xP Jak to naprawić ?
2 problem mam z dodatkami (To nie nowość) Gdy miałam tylko na studiach wszystko chodziło ok. Wczoraj zainstalowałam NŻ i wszystkie dodatki (Meble) znikneły! Dalej mam makijaże, ubrania itp. Tagże tapety i podłogi. Ale wcieło moje MEBLE KWIATY ITD! Help me ! :1smutny:
Hmm.. nie jestem pewna bo nie mam NŻ ale to że meble zniknęły to może być wina tego że były niekompatybilne z NŻ... spróbój wejść na strone z której ściągałaś jakieś meble i ściągnąć dany mebel jeszcze raz i wtedy zobacz czy działa...

berata
23.01.2006, 13:33
2. Pobierz stąd (http://modthesims2.com/showthread.php?t=92541) i zainstaluj najnowszego CEPa.

Balbina
23.01.2006, 19:40
A co ten program daje ??

berata
23.01.2006, 22:49
Sprawia, że obiekty w innych kolorach niż oryginalne pojawiają się w grze. ;>