Zobacz pełną wersję : Menedżer dodatków(Cotent Manager)
Czy moze mi ktoś podac skąd go ściągnąć??
Michał Włodiii
23.01.2006, 18:23
Czy moze mi ktoś podac skąd go ściągnąć??
Z oficjalnej strony Simsów 2 :)
http://www.thesims2.ea.com
Znalazłam go ale nie widze żadnego dowolands czy cos w tym stylu.
Michał Włodiii
23.01.2006, 18:38
Znalazłam go ale nie widze żadnego dowolands czy cos w tym stylu.
Więc , skoro już znalazłaś to najpierw wybierasz tą jakąś flagę ( język) Więc wyboieramy polski , i nie działa. Wybieramy angielski , i działa. Pojawia ci się strona z regulaminem. Na dole klikasz " I ACCEPT" , no i ci się ściąga, tyle że po angielsku.
Wiem co zrobić aby było po polsku.
Jeśli masz firefoxa to przeciągasz ten link accept na pasek adresu i tam wpisujesz zamiast EN PL
Sciągnełam tylko teraz nie mogę uruchomić. Przy jakiś 5% wyskakuje błąd.
hej a czy ktos może mi dokładniej wytlumaczyć gdzie go znajdę bo szukam szukam i nic ;(
Michał Włodiii
24.01.2006, 09:38
hej a czy ktos może mi dokładniej wytlumaczyć gdzie go znajdę bo szukam szukam i nic ;(
jakoś nie wierze żebyś "szukał, szukał" i nic....
1)Wchodzisz na oficjalną stronę
2)Na górze strony masz różne ikonki
3) Najeżdżasz na "Cool Stuff"
4) Klikasz na "Manager"
A jak zainstalować jest tłumaczone kilka postów wcześniej...
Czy ktos mógłby mi powiedziec co z tym błedem??
No właśnie. Zaczyna się ładować i nagle "Error!" i tyle. Birę PPM na to, "Run as...", bez zmian, czyli obecny użytkownik. OK. Włącza się. Pyta o połączenie z internetem. Daję na tak, ale stwierdza po chwili, że się nie może połączyć i się żaden przedmiot nie wyświetla. I miałam tak przy polskiej wersji, więc usunęłam to i zainstalowaółam po angielsku, ale mam to samo. ;( A akurat mi jest potrzebny!
Ja to nawet tego pobrać nie mogę. Po kliknięciu na polską flagę wyświetla mi się komunikat "We're sorry, but this translated page is not currently available. Please try again in the near future" i tak jest zawsze, kiedy próbuję to pobrać.
AgnessMagness
07.03.2006, 10:32
Może to trochę dziwne, ale ściągnęłam w języku angielskim, ale jest po polsku :o. Więc ściągnijcie po ang.
Może ktoś podać linka do polskiej wersji bo mi to nie wychodzi
Edit: Nie trzeba, bo widzę, że pościągnięciu Angielskiej wersji porobram i tak jest po PL, zresztą nie jest skąplikowany :)
abacusca
07.03.2006, 21:58
Mógłby mi ktoś powiedzieć co to takiego? :O
--------------------------
Czy to taki program co jak się włącza grę to pyta się czy włączyć dodatki ze stron internetowych?
Jak tak to taki mam.
w Komputer Świat Gry - wydanie specjalne o grze The Sims Własny Biznes menadżer obiektów jest na płycie, polecam tym co maja problem ze ściągnięciem :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.