PDA

Zobacz pełną wersję : Potrzebuje...

Fayy
28.01.2006, 14:05
- czarnej sukienki do kolan dla nastolatki,
- jasnej oliwkowej karnacji,
- garnituru, marynarki etc. dla kobiet, obojętnie, jakich byleby nie takie same, jakie są w grze,
- długich jasnych, wręcz bardzo jasnych blond włosów dla nastolatki, mogą być z lekka zielonkawe,
- piegów,
- białych zasłonek i firanek,
- białej pościeli,
- migdałowych oczu,
- delikatnych loczków o kolorze brązu dla dziecka w wieku szkolnym, najlepiej żeby włosy były długie [dla dziewczynki],
- długich* białych włosów dla mężczyzn, najlepiej związanych wstążką z tyłu [:p]
- pół okularów albo okularów bez oprawek [najlepiej okrągłych],
- blizn, najlepiej na twarzy, ale na inne miejsca też mogą być ^^,

Dziękuje z góry i pozdrawiam :)

*nawet ośmielę się stwierdzić, że bardzo długich ^^”

Outrageous Honey
28.01.2006, 16:06
www.helaene.com - Oczy i karnacje, piegi.
http://web.telia.com/~u26138834/ - Jeśli zestawisz bluzkę i spódniczkę z tej strony wyjdzie urocza sukieneczka.
www.reflexsims.de-Tu przy ściąganiu kompletu ściągneła mi się urokliwa pościel, jest to bodajże ostatnia strona z sypialniami.
www.meshkiste.de tu jest jedna firanka nawet ładna, a tu www.piggi-sims.de są rekolory wśród nich białe.

Sugarless
28.01.2006, 16:13
oliwkowa karnacja www.simplyelau.it
garniturki, zakieciki dla kobiet na www.helaene.com oprocz tego widzialam fajny na www.starsims.com, blizny znajdziesz tutaj (www.verystrangesims.com)

pszeszukaj jeszcze www.modthesims2.com wpisajac odpowiednie slowa kluczowe po angielsku.

Fayy
28.01.2006, 19:00
Dziękuje Wam z bardzo :*

A mi się jeszcze coś przypomniało potrzebuje:
- wszystkich elementów związanych z kościołem, nie samych kościołów ale rzeźb, tapet obrazów etc.

Z góry dziękuje :)