PDA

Zobacz pełną wersję : Lista rzeczy dla małego dziecka!

blue eyes
29.01.2006, 13:06
bardz ptrzebuję długich włsów dla m. dziecka! Takie do pleców! jeszcze bym chciała wózek, żeby mżna nim było pojechać na zakupy (o ile taki istnieje) i jeszcze lusterko dla dzieci, żeby mżna był zmieniac wygląd! Prosze pdawajcie linki jak macie! Bede b. wdzięczna! :(

Chocolatté
29.01.2006, 13:12
Boże, blue! Przystopuj! Poszukaj sama na modthesims2.com, a nie wszystkich wykorzystujesz! WSZYSCY mają dość Twoich tematów, które zakładasz codziennie...

blue eyes
29.01.2006, 13:33
Macie te rzeczy które wymieniłam powyżej??? ;(

kartofelq
29.01.2006, 14:20
A co to za różnica czy ty się pofatygujesz i znajdziesz np. na modthesims2 czy ktoś inny... Nie no oczywiście czas, zbędny czas. I klawiatura może się zmęczyć. Ale chyba w twoim wypadku masz czas na pisanie tematów więc równie dobrze mogłabyś trochę poszukać. Jeden temat też mógłby wystarczyć.
Np. temat z lusterem dla dzieci żeby mogły zmieniac wygląd, był już pare razy na forum.

hammer
29.01.2006, 14:48
Lustro masz tu http://www.gamesims2.atknet.sk/objekty/Zrkadlo%20pre%20batolata.rar

Sugarless
29.01.2006, 14:51
z tego co wiem, oprocz luste zadna z rzeczy ktore chcesz miec NIE ISTNIEJE.

x_tina
29.01.2006, 15:09
Powinien byc jakis limit zakladanych tematow na forum, zeby uniknac balaganu.

Blue, czy widzialas/es jakiegos uzytkownika, ktory pisze tematy z taka czestotliwoscia jak ty ? Ja zanim o cos poprosze to staram sie przeszukac forum wzdluz i wszerz. Ten dzial jest po to by komus pomoc lub poprosic o pomoc w poszukiwaniu jakiegos przedmiotu a nie bez skrupolow wykorzystywac innych.
Oczywiscie nie licze na jakakolwiek odpowiedz od Ciebie, bo pewnie znowu udasz kretyn-a/-ke i powiesz "oh, jaka szkoda ze niczego takiego nie ma :("

P.S. Widzialas/es liste potrzeb kladzi ? Zalozyla sobie temat i odswieza go kiedy czegos potrzebuje. Wez z niej przyklad i rowniez zaloz sobie taki temat, bo widze, ze masz duze zapotrzebowanie na dodatki z internetu.

Ziuta
29.01.2006, 18:04
Blue eyes... może to dla ciebie za trudne słowo ale istnieje "coś" takiego jak wy-szu-ki-war-ka.
Po za tym zawsze jak wchodzę na forum OOO muszę (...) wita mnie kolejny temat założony przez Ciebie.Ale najgorsze jest to ,że piszesz (zawsze) w trybie rozkazującym.
Z poważaniem

blue eyes
24.02.2006, 16:45
Uwaga Nie No,maja,przeszŁaŚ SamĄ Siebie!!!!!!!!!!!nie DoŚĆ Że Nie PozwoliŁam Ci KorzystaĆ Z Mego Konta,to Jeszcze Niszczysz Muj Respekt!!!!!!!!!!!prosze Was Nie Wkurzajcie Sie Z NiĄ To Jusz Jest Tak...